Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mure tühikäigumootoriga!! (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 929)
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: coupe 90a

postitati 26.04.07 17:50 Tsiteeri
Mure tühikäigumootoriga!!

Autoks 2.0 83kw,3a mootor.Probleem siis seisneb selles,et pöörded ei langenud normi vaid hoidsid tühikäigul kuidas kunagi 1000-1500 pööret. Sai käidud diagnostis, mees pani juhtmed külge ja ütles, et tühikäigumootorile vahel saab voolu vahel mitte! Ütles et aju õhtal ning tema soovitas mul panna tühikäigumootori asemele kraani millega saab siis pöördeid regullida, sest 3a mootorite ajud pidid olema kõik sellised s..ad! Nüüd siis kraan asemel ja kui hommikul auto käima panna siis ei taha õieti käia, aga kui soojaks läheb siis käib normaalselt!Nüüd siis probleem, et mida soovitate kas otsida uus aju, sest kui näiteks mõnikord naisega kasvõi teatrisse minna ja pärast ülikonnas neid pöördeid jälle regullida vaja on siis veits imelik ülikonnaga kapoti alla ronida!! Sai vist veits segane jutt, aga loodan, et saate aru! ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.07 19:04 Tsiteeri

Kas kellegil on siis arvamus,et kas osta uus aju või mitte on keegi sarnase olukorraga kokkupuutunud? Ise vahepeal mõtlesin, et äkki on kuskilt seal pistikul juhe katki, sest kuidas ta vahepeal annab voolu ja vahel mitte? Või saab aju ka sellist asja teha?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 27.04.07 07:07 Tsiteeri

Kas 3a mootoril käib tühikäiguklapi juhtimine läbi "aju" st, et kogu mootori juhtimine on ühes korpuses? Sellisel juhul ei aita tõesti muu kui aju vahetus või taastamine. Olen kokku puutunud vaid vanema audiga millel oli tühikäiguklapi jaoks eraldi juhtplokk.
Kraani vahele panek on ka muidugi vahva mõte:D, kuid sellega saab asja enamvähem käima vaid mingi konkreetse re˛iimi puhul, st ntx siis sooja mootoriga. Normaalselt mootorit tööle selliste meetoditega ei saa.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.07 13:38 Tsiteeri

Ei saa jah kui mootor külm siis mine jälle keera lahti ja soe siis jälle kinni mugavusest asi kaugel! Ma sain küll nii aru, et juhib aju, aga imelik, et diagnosti mees ütles mulle pole mõtet vahetada, sest nad pidid kõik juba sellised vigased olema! Järsku sain ise kogematta valesti aru mõtles äkki tõesti mingit juhtblokki?!

tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.07 16:31 Tsiteeri

Kas keegi oskab öelda siis kas 3a mootori juhtimine on ühes korpuses või on eraldi??

Nox
huviline

Registreerunud 04.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi b4 Avant '94

postitati 28.04.07 14:30 Tsiteeri
kas siia teemasse?

Mul ka üks mure. Ise arvan et ka tühikäigumootor jamab, aga pole kindel. Asi on nii, et läheb tööle ilusti, pärast käivitamist hoiab pöördeid ka, gaasile reageerib, aga kui võtad jalga gaasi pedalist ära - sureb välja. Kui lased mingi 1300 pöördetes, siis lähevad pöörded kõvasti alla, aga ikka suudab ta mõnikord taastada neit, aga 2000-st või rohkem, siis lihtsalt jääb mootor seisma.
Kas on tühjakäigumootori probleem? Või midagi muud?
Mootor 1,6 74kW.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 11.9% - SQL: 88.1%]