Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 (c5) 1.9
|
postitati 21.04.07 17:59
|
|
|
Vajaks abi woofri valikul!!!
Tere! Vajaks nõu vähe targematelt meestelt!
Asi järgmine: minu valduses on siis see sama kõlari kasti mis ka lingil ilusti kujutatud----> http://www.zone.ee/vipp/tehtud/04.htm
Tehtud kindla kõlari jaoks.Seda kõlarit enam aga pole ning vaevalt ,et seda mudelit ka kuskilt leiab. Kuna asi niisama seisab siis tekkis mõte sinna
sisse ka mingisugune kõlar paigutada <---- nüüd siis käes hetk kus
ootan targemate ettepanekuid. Mis kõlari peale võiks mõelda ,et ta ennast selles kastis enamvähem hästi tunneks ??? Või lihtsam osta kõlar ja lasta
uus kast kokku lüüa???
Kiro
|
|
|
CarlosSQ
huviline
Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 Avant TDi
|
postitati 21.04.07 20:50
|
|
|
ma arvan, et ära seda kasti niisama võssa viska kuna kast on tehtud väga hästi!
osti parem sinna selline element millel on sellise kasti parameetrid!
There's lots of spirit in everyone!!!
|
|
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.07 22:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: CarlosSQ
ma arvan, et ära seda kasti niisama võssa viska kuna kast on tehtud väga hästi!
osti parem sinna selline element millel on sellise kasti parameetrid! |
Jep see olekski plaan aga kahjuks pole kogemust woofrite vallas ,et kuidas
ja mida vaadata. Ehk teadjamad annaks otsa kätte. Näiteks soovitaks miskit mida sinna võiks paigutada jne. Igasugune info on teretulnud
|
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.07 18:40
|
|
|
1. Kas sa seda tead, mis element seal enne sees oli? Kui tead, siis osta sama.
2. Kui ei tea, mis enne sees oli - siis kas sa kasti ruumala oled välja arvutanud? On see 60 liitrit?
Järeldan, et on 60l, sest pakutud elemendid olid kõik ühte auku, selles suhtes, et tahtsid 60 l kasti (Alpine kohta polnud toodud). Võimsuse osas on
kõik võrdsed.
3. Inverteri pikkus on väiksem mure, seda on ju lihtne lühemaks teha. Kui on pikemat inverterit vaja, siis on uut vaja. Pikkuse kohta saad täpsemad
andmed elementi ostes kaasa. Võib muidugi netist ka tuhnida.
4. Mis võim sul üldse on? Kui sul on näiteks 200W võim, siis pole mõtet osta 500W kõlarit nagu sulle pakuti (vaata kõlari võimsust RMS mitte max
järgi). Võid muidugi võimsama elemendi ka osta, midagi halba see ei tee, aga lihtsalt raiskad mõtetult raha
|
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.07 18:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cmp
1. Kas sa seda tead, mis element seal enne sees oli? Kui tead, siis osta sama.
2. Kui ei tea, mis enne sees oli - siis kas sa kasti ruumala oled välja arvutanud? On see 60 liitrit?
Järeldan, et on 60l, sest pakutud elemendid olid kõik ühte auku, selles suhtes, et tahtsid 60 l kasti (Alpine kohta polnud toodud). Võimsuse osas on
kõik võrdsed.
3. Inverteri pikkus on väiksem mure, seda on ju lihtne lühemaks teha. Kui on pikemat inverterit vaja, siis on uut vaja. Pikkuse kohta saad täpsemad
andmed elementi ostes kaasa. Võib muidugi netist ka tuhnida.
4. Mis võim sul üldse on? Kui sul on näiteks 200W võim, siis pole mõtet osta 500W kõlarit nagu sulle pakuti (vaata kõlari võimsust RMS mitte max
järgi). Võid muidugi võimsama elemendi ka osta, midagi halba see ei tee, aga lihtsalt raiskad mõtetult raha |
Ma tean küll mis kõlar seal sees oli. Aga tegu suht haruldase loomaga ja seda ei saa kindlasti kuskilt enam. Kui just keegi enda oma müüma ei kipu
(samas pole väga levinud element) Kast on 65 liitrit mul (kastist pilt ja kogu info esimeses postis olevalt lingilt). Võimu mul ka hetkel ei ole.
Samas selle ostan kõlarile vastava. Kuskil 4k ringi peaks võim maksma minema uurisin seda ka noortehnikust. lihtsalt ,et kas see 65liitirt oleks
normaalne nendele kõlaritele. Ma ei ole eriline spetsialist ja ei tea mida see mõne liitrine vahe teha võib?
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.07 18:51
|
|
|
Õigus jah kasti tegemise lingil oli toodud kasti ruumala 65 l. See 60 l on sinna üsna lähedale, see 5 l ei tee midagi hullu. Nooredtehnikud siis sulle
ei valetanud, aga mulle tundub et pakkusid üsna kalleid elemente.
Vaata siis koos elemendiga kohe ka võimendi välja.
|
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.07 19:00
|
|
|
Õigus jah kasti tegemise lingil oli toodud kasti ruumala 65 l. See 60 l on sinna üsna lähedale, see 5 l ei tee midagi hullu. Nooredtehnikud siis sulle
ei valetanud, aga mulle tundub et pakkusid üsna kalleid elemente.
Vaata siis koos elemendiga kohe ka võimendi välja. |
http://www.pood.akustika.ee/index.php?GID=887&muuja=1&lang=est¤cy=EEK
kas antud võimendi sobiks ilusti. Võimsust peaks ju piisavalt olema nende kõlarite jaoks??? Hetkel üks vähekasutatud müügis ja haaraks ehk ära.
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.07 06:21
|
|
|
Sobib küll supakale, selleks see ongi mõeldud
See on 1 kanaliga võim, st kui tahad teistele kõlaritele ka võimu taha panna, siis pead eraldi võimu ostma või osta kohe mitme kanaliga võim
|
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.07 10:03
|
|
|
Sobib küll supakale, selleks see ongi mõeldud
See on 1 kanaliga võim, st kui tahad teistele kõlaritele ka võimu taha panna, siis pead eraldi võimu ostma või osta kohe mitme kanaliga võim
|
Eks teistele kõlaritele tulevad hiljem eraldi võimud Haaran selle võimendi
siis ära 2800kr peaks olema normaalne hind?? garantii kehtib veel 6
kuud jne.
|
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.05.07 18:13
|
|
|
Nüüd siis projekt valmis. Võim ostetud(see jbl siis) ning kõlariks tuli GAS 123 pro silver. Kasti pidin tegema ringi (lõikasin nurgad ära kuna muidu
oleks pidanud natuke plekki saagima). Inverteri pidin ka uuega asendama kuna vana mängis väga mööda.
|
|
|