Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Bensupump teeb imeliku häält (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2165)
Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1,9 96kw 04

postitati 11.04.07 14:29 Tsiteeri
Bensupump teeb imeliku häält

Mul bensupump särsiseb vms nagu, sellist imeliku häält teeb trrrrrrrrrrrrrrrrr, kui sellist häält teeb, kas siis on midagi pees ja mis võiks viga olla? Või on see normaalne?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
waic
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0

postitati 11.04.07 18:09 Tsiteeri

Asi lihtsalt umbe läinud maybe ... ,kunagi omasin "sigarit" ,mille pump hakkas alati pinisema siis, kui pump hakkas paagipõhjas olevast ollusest ummistuma, mõned koputused paagipõhjale ja saabus vaikus mingi hetkeni .....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 11.04.07 19:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Alo19
Mul bensupump särsiseb vms nagu, sellist imeliku häält teeb trrrrrrrrrrrrrrrrr, kui sellist häält teeb, kas siis on midagi pees ja mis võiks viga olla? Või on see normaalne?

Võta teinekord vaevaks ja enne uue teema tegemist kasuta otsingut. :) Sellest on väga palju räägitud.

Pinisev pump võib kesta teinekord veel suht pikalt, aga ükskord saab ta otsa ikkagi. Kui juba väga jubedalt häälitseb, siis ole selleks valmis. Renoveerimise osas uuri http://www.hot.ee/bensiinipump/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.07 19:23 Tsiteeri

eee ei usu, sest mul auto on olnud juba päris pikka aega ja algusest peale on teinud seda häält kõik muidu korras, sõidab normaalset ja värki, päris selline hääl kohe, et kui auto kõrva seista siis kostab kõigest muust mürinast läbi mis autost tuleb, selline haige pinin on :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
clubmusic
huviline

Registreerunud 04.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8, Audi A4 1,9 TDI

postitati 11.04.07 19:39 Tsiteeri

võin julgelt väita, et minulgi see pinin või pumba undamine juba 3-4 aastat olnud, kui mitte rohkemgi, aga kõik alles töötab täiesti normaalselt. Muidugi närvi ajab see undamine, sest auto tagaotsas seistes pole mootori häält kuuldagi- ainult üks suur pumba undamine :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Martinez
huviline

Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000

postitati 11.04.07 19:54 Tsiteeri

Mul on ostust peale pinisenud - st seitse kuud juba.
Peale kere tööde vaba raha tekib vahetan ära - pinin käib närvidele lihtsalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.07 20:02 Tsiteeri

Mul ka algusest peale, varsti saab aasta täis ja käib ka jube närvidele, muud nagu polegi:)

Athlon
huviline

Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3

postitati 12.04.07 04:26 Tsiteeri

Omal hakkas ka umbes 4-5 kuud tagasi pinin pihta ja hetkel kõik töötab laitmatult veel õnneks. Loodan, et asi jätkub samamoodi. Kuigi olen ka kuulnud, et kui juba hakkab siis on varsti kõik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 12.04.07 06:21 Tsiteeri

See pinin viitab sellele et pump on kulunud, võib kesta pikalt aga ei pruugi. Siinkohal reklaami ei tee, aga viisin ühe pumba selle renoveerija juurde, võttis minu juures olekul lahti ja näitas selle sisu, no oli ikka kulunud küll.Peale selle taastab soojendus mootoreid ja muud.Kel huvi siis võtke juba ise temaga ühendust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaanusratas
huviline

Registreerunud 24.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.07 19:25 Tsiteeri

Eelolevates kommentaarides juba küll enamus ära öeldud. Ilmselt selline hääl ikkagi kustumismärke näitab. Kui kellelgi peaks sellest pininast villand saama siis mul oleks üks korralik vähekasutatud bensiinipump pakkuda..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 24.6% - SQL: 75.4%]