Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Blaupunkt Valencia MP36 (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 2038)
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 (c5) 1.9

postitati 10.04.07 11:28 Tsiteeri
Blaupunkt Valencia MP36

http://www.blaupunkt.com/uk/7646080310_main.asp

Otsides omale makki siis jäi silma selline tagasihoidlik aparaat. Välimus tundub täitsa ok ning punane taustvalgus läheb ka audi armatuurituledega kokku.

Algul mõtlesin kasutatud Beckeri peale aga selline uus ju isegi odavam. Kindlasti ei anna neid kahte asja võrrelda aga ehk kellegi kokkupuudet antud Blaupunktiga. Kuidas helikvaliteet jne. Samas kui leiate ,et see oleks väga vale otsus siis paluks alternatiive ;) (või tasub ikkagi kasutatud Beckeri peale rohkem mõelda)

Blaupunktidega pidi vist ka olema ,et ühildub ilusti Audi orig pistikutega ja ei pea lõikuma hakkama seal?

Edit by Black: No kuule, mees, kas Sa pole siin foorumis juba selleks piisavalt kaua figureerinud, et ikka veel "Ehk keegi oskaks kommenteerida" teemasid teha?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 10.04.07 11:55 Tsiteeri

On endalegi silma jäänud. Vajalikud võimuväljundid ja sisendid olemas, selge ja viisakas nuppude paigutus, korralik täismaatriksdisplei. See kroomrant võiks ju ehk olemata olla, aga samas ei häiri ka nii väga. Paigaldus suht plug'n'play.

Huvitav, mis erinevus on SANTA CRUZ MP36 ja VALENCIA MP36 vahel?

Nägin Järvel Noores Tehnikus veel ühte Audisse hästi sobivat Blaukarit, kuid kahjuks ei käi sellel paneel eest ära. Muidu laheda õhukese esiosaga ja sobiks väga hästi orig. makki asendama: ESSEN MP36.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 10.04.07 15:50 Tsiteeri

Ise oman VALENCIA MP36 ja tekkis ostes ka küsimus, mis vahe on SANTA CRUZ MP36ga. Ja tollel hetkel müüa ei osanudki muud välja tuua kui erinevus värvbitoonides, mida saab ekraanile manada ja oli ka minimaalne hinnavahe :P

Igatahes olen VALENCIAGA ülirahul, kasutusmugavus on 5+

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 (c5) 1.9

postitati 10.04.07 15:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: undu
Ise oman VALENCIA MP36 ja tekkis ostes ka küsimus, mis vahe on SANTA CRUZ MP36ga. Ja tollel hetkel müüa ei osanudki muud välja tuua kui erinevus värvbitoonides, mida saab ekraanile manada ja oli ka minimaalne hinnavahe :P

Mulle hakkab aina rohkem tunduma ,et pean ka selle ära ostma. Mingit kallist helisüsteemi paigaldama ma niikuinii ei hakka ning arvan ,et makist on sel juhul enam kui küll. Kust poest selle ise ostsid? Mõlen just hinda :) hetkel vaja välja selgitada kus kõige odavamalt saab. 2500kr on odavaim hind mida hetkel kohanud olen. Firma arvelt tuleb see niivõi naa läbi lasta ning käibeka võrra saab hinna ka alla :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 10.04.07 16:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiro
Tsitaat:
Algselt postitas: undu

Mulle hakkab aina rohkem tunduma ,et pean ka selle ära ostma. Mingit kallist helisüsteemi paigaldama ma niikuinii ei hakka ning arvan ,et makist on sel juhul enam kui küll. Kust poest selle ise ostsid? Mõlen just hinda :) hetkel vaja välja selgitada kus kõige odavamalt saab. 2500kr on odavaim hind mida hetkel kohanud olen. Firma arvelt tuleb see niivõi naa läbi lasta ning käibeka võrra saab hinna ka alla :D

Ostsin Järve Noorest Tehnikust millalgi jaanuaris ja hind oli tol hetkel just 2500.-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.7% - SQL: 70.3%]