Leiutaja
huviline
Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 2,0 85kw
|
|
postitati 02.04.07 15:21
|
|
|
Audi 80 2.0 85 kW plokikaane tihend
palju selle vahetus maksma läheks umbes, ja kas keegi teab head kohta tartus kus sellist asja ette võetakse ajab jahutusvedelikku läbi ja kui keegi
teab öelda palju mootori kapremont maksab?
|
|
|
|
Leiutaja
huviline
Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 07.04.07 18:58
|
|
|
keegi siis ei tea mingit head kohta?
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
|
postitati 07.04.07 19:46
|
|
|
Tihend mingi paat sotti ja kaane lihvimine umbes 100. Aga teenenduses võidakse hullu hinda küsida. Aga kui tehtud saad siis ütle hind endal ka huvitav teda.
|
|
|
|
Leiutaja
huviline
Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.04.07 15:55
|
|
|
nu uurin asja mul see asi nii hull ka pole aga mõtlesin enda jaoks korda teha aga kui kalliks läheb siis see tihend peab ikka küll ja küll natsa
niiske on aga see pole hullu veel
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.04.07 17:33
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Leiutaja
nu uurin asja mul see asi nii hull ka pole aga mõtlesin enda jaoks korda teha aga kui kalliks läheb siis see tihend peab ikka küll ja küll natsa
niiske on aga see pole hullu veel | Mis mõttes niiske? Kindel et plokikaane tihend läbi on?
|
|
|
|
Taunts!!!
huviline
Registreerunud 30.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 Allroad 3.0tdi, Jeep Grand Cherokee 2.7 120kW, Audi 100 2.8 128Kw Quattro
|
|
postitati 10.04.07 14:34
|
|
|
Ma vahetasin näiteks ise endal plokikaane tihendi ära ja hoidsin sellega mingi 3 kilo kokku!!!
|
|
|
|
Leiutaja
huviline
Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.04.07 16:03
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Taunts!!!
Ma vahetasin näiteks ise endal plokikaane tihendi ära ja hoidsin sellega mingi 3 kilo kokku!!! |
kui keeruline see värk on teen vist ise kah ära egas seal midagi lihvima või midagi ei pea või remondinippe kasutama. hea meelega teeks ise asja ära
huvi ka nagu
|
|
|
|
Jaanson
huviline
Registreerunud 09.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 ja A4q
|
|
postitati 10.04.07 16:11
|
|
|
Ma vahetasin näiteks ise endal plokikaane tihendi ära ja hoidsin sellega mingi 3 kilo kokku!!! |
kui keeruline see värk on teen vist ise kah ära egas seal midagi lihvima või midagi ei pea või remondinippe kasutama. hea meelega teeks ise asja ära
huvi ka nagu |
Kui ise vahetad, siis otsi keegi, kes seda tööd juba korra teinud, muidu võid midagi nahka keerata.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.04.07 19:34
|
|
|
huvi ka nagu | Sa pead ikka asja jagama! Mina soovitan kaane kindlalt lihvida, endal ka kindlam pärast. Kaane poldid peab kindlas
järjekorras ja sellele mootorile vastava jõuga pingutama. Aga see eeldab vastava võtme olemasolu. Tee mis sa teed aga ära asja @#$"keera.
|
|
|
|