Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 80 2.0 85 kW plokikaane tihend (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1465)
Leiutaja
huviline

Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2,0 85kw

postitati 02.04.07 15:21 Tsiteeri
Audi 80 2.0 85 kW plokikaane tihend

palju selle vahetus maksma läheks umbes, ja kas keegi teab head kohta tartus kus sellist asja ette võetakse ajab jahutusvedelikku läbi ja kui keegi teab öelda palju mootori kapremont maksab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Leiutaja
huviline

Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.04.07 18:58 Tsiteeri

keegi siis ei tea mingit head kohta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 07.04.07 19:46 Tsiteeri

Tihend mingi paat sotti ja kaane lihvimine umbes 100. Aga teenenduses võidakse hullu hinda küsida.:( Aga kui tehtud saad siis ütle hind endal ka huvitav teda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Leiutaja
huviline

Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.07 15:55 Tsiteeri

nu uurin asja mul see asi nii hull ka pole aga mõtlesin enda jaoks korda teha aga kui kalliks läheb siis see tihend peab ikka küll ja küll natsa niiske on aga see pole hullu veel

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.07 17:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Leiutaja
nu uurin asja mul see asi nii hull ka pole aga mõtlesin enda jaoks korda teha aga kui kalliks läheb siis see tihend peab ikka küll ja küll natsa niiske on aga see pole hullu veel
Mis mõttes niiske? Kindel et plokikaane tihend läbi on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Taunts!!!
huviline

Registreerunud 30.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 Allroad 3.0tdi, Jeep Grand Cherokee 2.7 120kW, Audi 100 2.8 128Kw Quattro

postitati 10.04.07 14:34 Tsiteeri

Ma vahetasin näiteks ise endal plokikaane tihendi ära ja hoidsin sellega mingi 3 kilo kokku!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Leiutaja
huviline

Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.07 16:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Taunts!!!
Ma vahetasin näiteks ise endal plokikaane tihendi ära ja hoidsin sellega mingi 3 kilo kokku!!!

kui keeruline see värk on teen vist ise kah ära egas seal midagi lihvima või midagi ei pea või remondinippe kasutama. hea meelega teeks ise asja ära huvi ka nagu

Jaanson
huviline

Registreerunud 09.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 ja A4q

postitati 10.04.07 16:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

kui keeruline see värk on teen vist ise kah ära egas seal midagi lihvima või midagi ei pea või remondinippe kasutama. hea meelega teeks ise asja ära huvi ka nagu

Kui ise vahetad, siis otsi keegi, kes seda tööd juba korra teinud, muidu võid midagi nahka keerata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.07 19:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Sa pead ikka asja jagama! Mina soovitan kaane kindlalt lihvida, endal ka kindlam pärast. Kaane poldid peab kindlas järjekorras ja sellele mootorile vastava jõuga pingutama. Aga see eeldab vastava võtme olemasolu. Tee mis sa teed aga ära asja @#$"keera.:P

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.3% - SQL: 80.7%]