VW Passat 98 1,9 tdi nagiseb keeramisel
Tere! Alustuseks väike vabandus, et oma passati probleemiga Audi meeste foorumise pöördun- endal mul audit pole, ehkki algul oli tõsine plaan passati
asemel A4 osta. Aga läks nii, et nüüd pole ma küll õnnelik Audiomanik ,
aga seeeest olen siinse foorumi liige juba jupp aega ja see tundub olevat üks asjalikumaid foorumeid ses vallas. Ka esisillad vw- l ja audil ju
sarnased üldjuhul. Autoks on vw passat 98 1,9 tdi 66kw ja viimasel ajal selline mure, et rooli paremale keerates kostab tugevat naginat. Auto just
remondist tulnud, vahetati parempoolne pooltelg, zarniirid. Ka sildi regullitud, stabilisaatori kondid vahetatud, rooliots samuti. Enne remonti oli
kõigepealt pooltelje väike kolisemine ja siis mingil hetkel tekkis ka nagisemine- mõlemad just paremale pöörates, ainult selle vahega, et pooltelg
tegi häält vaid rooli täiesti välja keerates, nagin aga tekkis juba rooli väiksemalgi paremale pööramisel. Paigal keerates mingit naginat pole ja
samuti vasakule keerates ei kostu vähematki heli. Samuti pole naginat hommikul esimesel sõidul esimesed 5 km, siis hakkab vaikselt häält tegema ja
varsti nagiseb juba kõvasti kuni õhtuni, järgmine päev sama lugu. Peale remonti sain pooltelje kolinast lahti, aga naginast mitte( kui, siis ainult
natukene vaiksem on nüüd)- ka autoteeninduse enda mehed ei osanud selle nagina põhjuste kohta midagi mõistlikku öelda...
Äkki keegi oskab aidata ja oletada, mis seda põhjustab?!
|