Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: sigar 2,2 starteri jama vist (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 879)
duman
huviline

Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,6; 100 C4 2,3

postitati 28.03.07 05:52 Tsiteeri
sigar 2,2 starteri jama vist

sõbral tekkis eile selline mure siis et auto ei taha käima minna...st starterit ei võyta taha...klõpsu teeb siis kui võtit keerad aga muud ei midagi..... siis ta jamas mingi 10 min sellega... loobus...helistas minu järgi et koju tirida... läksin proovisin ja matsust käima.... ja sama asi juhtus veel 3 korda eilse päeva jooksul....lihtsalt pidid lambist testima tükk aega...kõik akujuhtmed jne kontrollisin üle...et kas siis starteri viga tõenäoliselt.... ja kus starter sigaril asub.. kapoti alt küll kohe näha ei olnud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 28.03.07 06:52 Tsiteeri

Klõpsu teeb siis kui tõmberelee ei toimi. Samas kui ntx harjad täiesti ära kulunud või katki siis piirdub ka ainult klõpsuga asi. Testida saab nii, et proovid starteri pealt otse ühendada (13 mutrid omavahel kokku) kui siis starter ise ringi käib on viga tõmberelees. Ettevaatust suur vool!:D

Tsitaat:
Algselt postitas: duman
ja kus starter sigaril asub.. kapoti alt küll kohe näha ei olnud?

No tule taevas appi.:D Tõsta kapott üles ja vaata, starter on kõigil masinatel ikka ühe ja sama koha peal- hooratta läheduses. Erineva mootoriga sigaritel on selleks kaks võimalust: vasakul ja paremal pool mootorit.:D R5 mootoril saab alumise poldi lahti altpoolt ja ülemise kapoti alt. Väga lihtsalt saab sigaril starteri kätte.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
duman
huviline

Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.07 07:03 Tsiteeri

Tsitaat:
No tule taevas appi.:D Tõsta kapott üles ja vaata, starter on kõigil masinatel ikka ühe ja sama koha peal- hooratta läheduses. Erineva mootoriga sigaritel on selleks kaks võimalust: vasakul ja paremal pool mootorit.:D R5 mootoril saab alumise poldi lahti altpoolt ja ülemise kapoti alt. Väga lihtsalt saab sigaril starteri kätte.

Tõstsin ja vaatasin...:P ausõna ei märganud sellist asja...ˇmul olnud 1,8 passat ja 1,6 ascona ja nendel tean täpselt kus on ja kus se tavaliselt on... nii loll ka ma pole....aga antud aparaadil siukest sarnast kolakat küll ei näinud... andestage mu lollus kui arvamus et starterid enamvähem ühesugused välja näevad vett ei pea.....

zyc666
huviline

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: vw golf2

postitati 28.03.07 07:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Klõpsu teeb siis kui tõmberelee ei toimi. Samas kui ntx harjad täiesti ära kulunud või katki siis piirdub ka ainult klõpsuga asi. Testida saab nii, et proovid starteri pealt otse ühendada (13 mutrid omavahel kokku) kui siis starter ise ringi käib on viga tõmberelees. Ettevaatust suur vool!:D

Tsitaat:
Algselt postitas: duman
ja kus starter sigaril asub.. kapoti alt küll kohe näha ei olnud?

tead esiteks starterit ei ole võimalik kapoti alt näha kui sa ei tea täpselt kust ta asub. sa pead minema auto alla ja sealt vaatama ta asub keset moototrit auto all eespool otsas.

mul oli sama jama et vahel läks vahel ei läind ma panin ta enne parandust nii tööle et ronisin auto alla ja andsin näpitsatega sirakat lasin 2 polti omavahel ühendusse ja samal ajal teine mees andis seest süüdet ja läks. mul oli harjad läbi ja se paks juhe või tross mis seal on. pärast vahetasin ära panin omale audi 80 starteri see võimsam ja pisem (remondi mees soovitas) siiamaani töötab ideaalselt.

Lihtsat ma selle ära võtmise juures küll midagi ei näinud seda mis sealt auto alt kätte saab ma pidin krdi 2 võtit puruks saagima ennem kui poldi kätte saain sest se pagana poldi ots on pagassi pool ja ei mahu kuidagi keerama padruniga ja tavaline leht võti liiga pikk. pärast panin uue poldi nii et saaks eespoolt keerata. Selle peale ütlen aind et jumal tänatut et mul kodus kanal on muidu oleks eriline perse ke** olnd.

kui ei oska või ei saa võin öelda kust kohast poldid lahti tulevad 2 või 4 poldiga on kinni olenevalt kas tal on se paganma lisa kinnitus veel alles või mitte endal on 2 poldiga peab ilusti vastu ei ole kuhugi kadundt.:D

duman
huviline

Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.07 11:35 Tsiteeri

no seda ma räägingi härrased kohe mind idioodiks tembeldama:D.. no eks ajab asja täna kanali peale ja uurib asja vähe...;)

zyc666
huviline

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: vw golf2

postitati 28.03.07 12:24 Tsiteeri

Tsitaat:
andestage mu lollus kui arvamus et starterid enamvähem ühesugused välja näevad vett ei pea.....

nu välja näeb nagu mingi metall toru ühendatud ühe otsaga mootori külge ja küljepealt tuleb välja metal latakas mis ühendatakse ka mootroi külge (se see lisa kinnitus mis mull pole ühendatud kui ma ei eksi) seal küljes peaks olema 3 juhet ka soovitaks ennem kas pilt teha või kirja panna mis asendites olid pärast lihtsam.
lihtsalt vahe märkus milline välja näeb.:P:

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.8% - SQL: 81.2%]