Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: mootor ajab õli välja.... (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1942)
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 26.03.07 16:10 Tsiteeri
mootor ajab õli välja....

eelmine suvi sai avastatud et mootor sööb väheke õli, sai siis klapisääretihendid ära vahetatud, ja kõik muud tihendid selle toiminguga seoses. enne seda oli mootor täiesti puhas. teenenduses pandi mulle kõigepealt vale plokikaanetihend peale, mis koheselt õli läbi hakkas laskma, nimelt olid sellel tihendil mingisugused seibid sees, mida minu masinale vaja polnud. see mure sai samalpäeval teenendusse tagasi minnes kõrvaldatud.
Hiljem aga avastasin et mootorist läheb ikkagi õli kaduma, ja kuna mootor õline seoses plokikaanetihendi vahetusega siis koheselt ei märganud. Igaljuhul nüüd kõigepealt arvasin ise et õli tuleb ikkagi sealt plokikaanetihendi vahelt, nii umbes 3000km peale liiter. mootor täiesti õline. pingutasin plokikaane üle, kõik tipp-topp,. kaan ise sirge. kohal töötades ei näe midagi, kuna lekib suht vaiksel määral. Täna uurisin ja hakkasin kahtlustama õlikorki, et kas õlikorgi vahelt võib ka õli välja nõrguda. Igaljuhul igasugune abi teretulnud, ei tahaks kohe plokikaant uuesti maha ka kiskuda.
Sai nüüd küll vähe pikk jutt, kuid loodetavasti suutsin arusaadavaks probleemi teha. Ettetänades

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lauri55
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90 2.3 98kw; 80 B2 1980

postitati 26.03.07 16:48 Tsiteeri

korgi vahelt võib ka õli välja tulla! mul oli see prob kui karteri tuulutus umbes oli!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 26.03.07 19:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lauri55
korgi vahelt võib ka õli välja tulla! mul oli see prob kui karteri tuulutus umbes oli!

karteri tuulutuse ülevaatamine, puhastamine, on see väga keeruline omal ette võtta., ausaltõelda ega hästi ei kujuta ette kuidas sellele läheneda, ei tea milline väljagi näeb:) Käsi ma määrida ei karda, kuid sellise asjaga pole veel tegelenud:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaspa
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.07 20:01 Tsiteeri

Pole seal väga hullu miskit. Oma 2,3 -l 100 sai tehtud seda -25 C -ga:D Sellise temp. juures toimus muidugi ainult torude eemaldamine ja paigaldamine. Puhastasin ikka ruumis sees. S...a tuli sealt omajagu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG

postitati 27.03.07 05:26 Tsiteeri

Mulle tundub, et esimese postituse jutt käib hoopis klapikambrikaanest ja selle vahelt lekkivast õlist. Kui plokikaane vahelt ajaks välja nii hullusti siis oleks ammu mahlad segamini, samuti ei kujuta ette kuidas sul seal teenenduses samal päeval kaan uuesti maha võeti ja tagasi pandi (tööd sellega omajagu).
Klapikambrikaanele on kahte sorti tihendeid kummist ja korgist. Kummist tihendil on poldiaukude ümber metallist rõngad, mille tõttu see tihend ei sobi sellisele mootorile kuhu on ette nähtud korktihend (tikkpoldid erinevad). Kui sellelt kummitihendilt võeti ära need metallrõngad siis pole siin midagi kommentaarida. Paigalda õige tihend ja asi korras.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 9.4% - SQL: 90.6%]