Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Probleemid autoostul kasutajalt Alp (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1507)
Freddys
huviline

Registreerunud 21.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.07 13:45
Probleemid autoostul kasutajalt Alp

nii, kuna kasutaja Alp ei vasta mu telefonikõnedele ega vasta U2U-le, otsustasin teema avalikuks teha

algas kõik sellest, et ühel heal päeval jäi silma müügikuulutus auto24s. auto oli praktiliselt uus ja müüjaks märgitud Auto Tupik. järgmisel hommikul läksin siis platsile kohale, kus autost keegi midagi ei teadnud ja soovitati kuulutusel oleval numbril helistada. seda, et autot kohapeal pole polnud muidugi kuulutuses märgitud. see selleks
helistasin siis sellel numbril, esitasin oma küsimused ja lõpuks leppisin kokku ülevaatuse esinduses, millega müüja nõus oli. lisaks tuli välja, et tegelikuks müüjaks on hoopis eraisik, kes viibis sel hetkel välismaal, Auto Tupik ja Alp lihtsalt vahendas müüki.
kui ülevaatus-diagnostika tehtud (läks mulle maksma 700.-) ja vigu ei leitud, rääkisin kodanikuga Alp (omanikku polnud ikka välja ilmunud) ja soovisin autot broneerida, millega ta lahkesti nõus oli. kokkuleppeks jäi, et helistame õhtul et täpsustada liisingutingimusi ja oodata ära omanik, kes pidi ka kohe-kohe välismaalt tagasi saabuma.
õhtul helistasin kasutajale Alp, minu kõnesid vastu ei võetud, sama järgnevatel päevadel
võõralt numbrilt helistades sai mu isa ta kätte ja ütles, et omanik pidi nädala pärast tulema
ootasin nädala ja helistasin siis mitu korda erinevatel päevadel, ei miskit.
isa sai ta korra veel kätte, pidi saatma omaniku numbri SMSga, mis jäigi paljaks lubaduseks
läks veel paar päeva ja sain teada, et auto olevat müüdud kellegile teisele

jutu mõte on selles, et maksin kinni auto ülevaatuse, broneerisin ja ikka jäin ilma. tõsine huvi auto vastu oli olemas ja liisingu ülevõtmises oleks kindlasti kokkuleppele saanud.
ja automüüja ei julgenud ühelegi mu kõnele vastata, et öelda et tal on teine ostja vms. oleks ta seda teinud, poleks ka seda teemat

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 25.03.07 16:37

Kas broneerimis summa kah andsid? Oli endal ka kunagi selline probleem..(küll hoopis teiste isikutega) Kurat sellised VAHENDAJAD ja ullud ärimehed ajavad ikka tavalisel inimesel juhtme nii kokku,kui veel annab.:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Freddys
huviline

Registreerunud 21.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.07 17:55

õnneks mitte
selle eest aega ja närve sai küll kulutatud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.07 18:16

Mis oli sinu postituse eesmärk?
Sa jätsid midagi rääkimata?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prr
klubiliige

Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A3 & A4 Cabrio

postitati 25.03.07 18:16

Sa peaks teadma, kus Autotupik asub. Mine kohale, klaari ära. Arvan, et saate hakkama.

Foorum ei ole päris õige koht.

lapsest peale on hobused meeldinud
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.8% - SQL: 73.2%]