razii
huviline
Registreerunud 25.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: jalakäija
|
postitati 02.12.03 17:01
|
|
|
udutuled
ostsin omale udutuledega stange(kuna see oli hetkel kätte saadav)ja ennist mu audil puudus selline varjant.stanget ette pannes leidsin sealt
pistikud,mis sobisid udutuled pistilutega....ja sealtmaalt mu mõistus lõppes
mida ma edasi peaks tegema,tahaks neid ka põlema saada,mis nad muidu niisama seal passivad
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 02.12.03 17:38
|
|
|
üldiselt,kui olid olemas uduka alumised otsad,siis peab olema ka salongis lüliti konnektor olemas.Ilmselt on see peidetud kuskile armatuuri sisse
lüliti katete varju.
|
|
|
|
razii
huviline
Registreerunud 25.10.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.03 19:16
|
|
|
tahad väita,et kõik see kabla-ma mõtle relee ja juhtmed armatuuri all on juba küljes
kas need juhtmed jõuavad sinna kus on taga udutule ja tagaklaasi soojendi lülitite juurde
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 02.12.03 19:20
|
|
|
üldiselt on kõigil audidel see olemas minu teada.Keegi ei hakka udutulede pärast ju spetsiaalselt sinu autole tervet juhtmestikku ümber tegema.
Mina arvan et otsi kuskilt lüliti ja asi peaks olema plug&play.
sinu kasuks räägib juba see et stange all olid udukale pistikud olemas.Eks kisu sealt tagaklaasi soojenduse lüliti juurest tühjad katted maha ja piilu
mis all toimub.
BTW.tehase poolt puuduvad kõigil audidel kõigi tulede releed,neid pole ette nähtudki.Abiks oleks küll ise installida see sinna.
|
|
|
|
Demis
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5 cyl 20V
|
postitati 02.12.03 19:22
|
|
|
hei hei
Tagumiste udukate lyliti sul ju on? Sellel on kaks asendit. Esimene on esimesed udukad ja teine on esimesed plus tagumised. Minu autol on nii,
kusjuures samuti pole originaalis esimesi udukaid ja ka on kapoti all pistikud olemas.
|
|
|
|
razii
huviline
Registreerunud 25.10.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.03 19:40
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja WarAngel
hei hei
Tagumiste udukate lyliti sul ju on? Sellel on kaks asendit. Esimene on esimesed udukad ja teine on esimesed plus tagumised. Minu autol on nii,
kusjuures samuti pole originaalis esimesi udukaid ja ka on kapoti all pistikud olemas. |
kaks asendit!!!mul küll sellist varjant ei ole on ainult üks asend,vajutad alla ja taga hakkab särama ja kogu lugu...ma ei tea pole vanemate mudelite
sisse näid võibolla seal tõesti on kaks asendit,mul ülemineku varjant
|
|
|
alambe
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.12.03 07:58
|
|
|
üleminekul, e. libelingil tõesti udukatele kaks lülitit, asuvad aga nad ikka kõik ühes koos -tag.klaasi soendus, tag. udukad ja esim. udukad, nii et
kitku sealt maki juurest keskkonsool lahti ja seal peaks sul pistik olema, sinna romulast lüliti ja asi peaks toimima.
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on foorumis
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
|
alambe
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.12.03 09:30
|
|
|
no siis muidugi tasub uus lüliti osta kui se nii odav on, oli vist nii et tagumised olid oranziga ja esimesed rohelise märgutulega?
|
|
|
daqqer
huviline
Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: minu masinad
|
postitati 03.12.03 13:41
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja alambe
üleminekul, e. libelingil tõesti udukatele kaks lülitit, asuvad aga nad ikka kõik ühes koos -tag.klaasi soendus, tag. udukad ja esim. udukad, nii et
kitku sealt maki juurest keskkonsool lahti ja seal peaks sul pistik olema, sinna romulast lüliti ja asi peaks toimima. |
eee, mul on c3... karelink ja kaa kaks aendit, ise pole midagi näppinud ja vaevalt et keegi teinegi on... war-il kaa ju mitte-libelink 
d | ehitustehnika, suruõhk
|
|
|
|
layri
huviline
Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Kawasaki ZX10R -06a.
|
postitati 25.11.09 11:45
|
|
|
-96 aasta C4 Audi. Ette said pandud udutuledega tuled, muidu neid polnud. Muretsetud sai ka udutulede lüliti salongi koos pistiku ja 10cm pika
juhtmekimbuga.
Kas kusagil armatuuri all on pistik udutulede olemas ja asi on plug n play?
Kuigi vaatasin oma tulede taha minevat pistikut, kuhu läheb sisse 4 juhet, aga autol millel on originaalis udutuled ees, läheb sinna 5 juhet.
Kust leida skeemi, juhtmete vedamiseks?
|
|
|
|
layri
huviline
Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Kawasaki ZX10R -06a.
|
postitati 26.11.09 17:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: layri
-96 aasta C4 Audi. Ette said pandud udutuledega tuled, muidu neid polnud. Muretsetud sai ka udutulede lüliti salongi koos pistiku ja 10cm pika
juhtmekimbuga.
Kas kusagil armatuuri all on pistik udutulede olemas ja asi on plug n play?
Kuigi vaatasin oma tulede taha minevat pistikut, kuhu läheb sisse 4 juhet, aga autol millel on originaalis udutuled ees, läheb sinna 5 juhet.
Kust leida skeemi, juhtmete vedamiseks? |
Ei oska siis keegi aidata?
|
|
|
|