Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: tagurdamis tuled ei tööta (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 990)
madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6

postitati 19.03.07 20:30 Tsiteeri
tagurdamis tuled ei tööta

isendiks on 80 b3 88 aasta
eelmine omanik vahetas automaadi manuaali vastu...ja sellest ajast peale ei ole tagurdamis tulesi...ise pole eriline elekrtoonik ja ei jaga matsu välja kus mida teha vaja on...
kas on vaja panna käigukangi juurde mingi lyliti mis paneks tuled põlema...või mis
ma tean et mingid andurid on käigukasti kyljes ka aga ma ei jaga neist mõhkugi eriti ei ole huvi ka tundnud...tagurdamisel kasutan piduri tulesi et näha...
aga tahaks ikkagi need korda saada...
äkki keegi targem teab...kas vaja leiutada või saab kuidagi muud moodi
ette tänades

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
f.
huviline

Registreerunud 27.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.07 21:19 Tsiteeri

Käigukasti andur jah arvatavasti, lase kuskil töökojas üle vaadata.
Eelmine omanik võis ka kasti vahetusega mingi juhtme või pistiku ära lõhkuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Jaanus100
huviline

Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Corolla

postitati 20.03.07 17:47 Tsiteeri

Mu 100-l oli sama jama (ja on siiani) vahetati lüliteid 3 korda aga ikka kärsasid läbi või ei andnud kontakti, viga ei leitud ka Forsis, seepeale ehitasin lüliti vahele koos kaitsmega, lüliti ise panin juhiistme kõrvale peitu. Igakord kui tagurdan lülitist klõps tuled põlema ja pärast kustu asjal ka veel see pluss ,et kui vaja pimedas auto taga midagi nokerdada (jäätunud väravalukku sulatada vms) siis tuled põlema ja igavesti valge on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6

postitati 22.03.07 15:57 Tsiteeri

ma ise mõtleswin kah et paneks lisa lyliti....
aga vaatan seda asja...sest seal keskkonsoolis on hull juhtmete pesa ja ei mina tea mis mis on.....

undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 22.03.07 16:01 Tsiteeri

Kas mitte nii pole, et automaadil on tagurdustulede lüliti käiguvalitsa juures, aga manuaalil käigukasti juures :P
Pole kindel, aga selline idee sähvatas korra peast läbi...

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.3% - SQL: 69.7%]