Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kütuse reguleerimine monopritsel (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1109)
kemmu
huviline

Registreerunud 02.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 SE 91.a

postitati 18.03.07 15:58 Tsiteeri
Kütuse reguleerimine monopritsel

Audi 80 B3, 91. a, 66KW, võtab mul bena keskmiselt 10L sajale. Seda on nagu natuke palju või mis? Igatahes kas keegi teab kas monopritsel on võimalik kütuse pealeandmist reguleerida ja kas see on ainult esinduse lugu? Ei oska nagu leida muud põhjust miks ta nii palju võtab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
andro
huviline

Registreerunud 19.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 avant B4

postitati 18.03.07 19:09 Tsiteeri

10 l. sajale on üsna norm kogus. Omal on b4 66 kw ja võtab ökonoom sõidul ca 8,4 l/100 km (maantee,väga rahulikud kiirendused, möödasõite ei tee jne.) Kui Kahtled masina korrasolekut siis diagnostikasse.
A.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
curse22
huviline

Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: RED B4

postitati 18.03.07 19:18 Tsiteeri

mul oma b4 võtab kusagil 7, 5
arvan et lase ikka uurida diagnostis

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 18.03.07 19:30 Tsiteeri

kõik oleneb ikkagi sõidustiilist, kui sa ise arvad jah, et palju võtab siis juu ta nii on:D mul võttis ka talvel 10,5 ükskõik mis pidi sõitsin või siis kui rahulikult tahes, alla 10ei saanud, suvel pole 7,5mingi probleem maanteel sõites.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kemmu
huviline

Registreerunud 02.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 SE 91.a

postitati 19.03.07 14:04 Tsiteeri

Vaatasin, et tühikäigul karbussis sellel siibril on bensukiht peal? kas nii peabki olema?
Äkki oskate soovitada head diagnostimise kohta Tartus

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 19.03.07 15:22 Tsiteeri

10 l 100 km kohta on harju keskmine.
Minul pole üksi auto olnud nii ökonoomne kui erinevatest foorumitest lugeda võib, samas diagnostika on autod kõik väga headeks hinnanud.
Eks ikka sõidustiilist oleneb ;) Selle tõestuseks lugu - käisime kunagi naise isa ameeriklasega kruiisimas - mina sõitsin maanteel 90ga (cruise control ei töötanud), siis oli kompuutri hetkekulu stabiilsel sõidul 8,4....8,9. Naine sõitis sama teed, samamoodi 90ga ja kompuuter näitas 9,5...10 :D
Eks kütusekulu sõltub juba sellistest pisiasjadest kui äkkilisi liigutuse sa gaasipedaaliga teed, kas ühtlasel sõidul on sul jalg gaasil paigal v sõida nö ujudes, kas pidurdad käiguga v ei, kas sõidad mootori soojaks v teed külmalt lühikesi sutse - Tartus väga tõenäoline külmaga :P
Ma usun, et südame rahu mõttes käi diagnostikas ära, aga ära võta ka südamesse kui sul kütuse kulu jääb mujal kuuldust suuremaks - kõik tahavad, et neil oleks hea auto ja nii siis kipub 9l kekmisest kulust teistele rääkides saama 8,9 jne :P (minu arvamus)

P.S. Curse22 - 2,0 B4 ja 7,5 l 100km kohta - kas sa ikka linnas kah vahel sõidad :o madalaim sellise mootori kütuse kulu, mida olen siiani näinud ja tankimiste-kilometraa˛i lugemise jne abi kontrollinud on olnud 8,7, see sisaldab 60/40 Linn/maantee

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
madgangster
huviline

Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6

postitati 19.03.07 20:12 Tsiteeri

mina oleks õnnelik kui minu audi ainult 10sajale võttaks...
ma tean et 1.8 motol peaks olema kyttuse kulu linnas 8l ja maanteel 6l sajale rahuliku sõiduga...
minu enda isend võttis vahepeal 20l sajale ja yle selle...rahuliku sõidustiiliga...
minul on kyll karpa ...ma lasin auto yle vaadata ja tuli igasuguseid inetui asju välja...oli puudu mõned asjad...syyde oli nathuke vale ja karpa kiirendus pump ei töötanud...käisin karpaga puhastuses...äkki tahab monopritsung ka vahest puhastamist...mine hullu tea...minu isendil tõi kogu töö mul kytte kulu linnas 12liitrile ja maanteel 8 liitrile...aga ma veel uurin edasi enne järgi ei jäta kui normis on...

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 13.6% - SQL: 86.4%]