Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: V8 Automaat VS manuaal... (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 1584)
888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro

postitati 14.03.07 18:56 Tsiteeri
V8 Automaat VS manuaal...

Olex siis huvi panna automaadi asemele manuaal (3,6 v8 ) Küsix sellise küsimuse et nagu kas 4,2 ja 3,6 kastide sobivus on sama:D mida peab sellex vahetama ja kas on mõtet?:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lzv8q
huviline

Registreerunud 04.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Renault 21 turbo; Jeep Grand Cherokee; Peugeot 405 Mi16x4; Mazda RX-8; Audi Allroad 3,0 TFSI

postitati 14.03.07 22:39 Tsiteeri

Kast sobib ilusti. Manuaalile ei sobi esi poolteljed,kardaan ,kered on erinevad ja veel mõned pisiasjad. Omal see tõõ tehtud

888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.07 14:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lzv8q
Kast sobib ilusti. Manuaalile ei sobi esi poolteljed,kardaan ,kered on erinevad ja veel mõned pisiasjad. Omal see tõõ tehtud

asuu:P
Aga kuda on hoorattaga olen kuulnud et see ka ei sobi:(
Silmil nagu s6 4,2 manuaali käimakas ja sinna kuuluv et nagu kas see läheb või ei ja palju kupatus võix plekkida:D:cool:

Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Üks teine auto

postitati 15.03.07 15:52 Tsiteeri

Manuaal ja automaat käigukasti hoorattad on kapitaalselt erinevad. Automaadil plekist südamik mille külge kinnitub hammasvöö aga manuaalil kogu kupatus rauast.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.07 15:56 Tsiteeri

Tsitaat:
kered on erinevad

Kui palju need kered erinevad? Üldiselt peaks kered autodel ikka samad olema olenemata mootorist ja käigukastist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 15.03.07 16:06 Tsiteeri

Kusjuures, ei pruugi olla päris samad kered. Automaatidel on tihti kardaanitunnel laiem ja hiljem võib tekkida probleeme kahe pedaali asemel kolme mahutamisega.
Leidsin ka paar teemat "automaat manuaaliks". 200 ümberehitatavate juppide listi peaks saama siit:)

Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.07 16:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lunatic
Kusjuures, ei pruugi olla päris samad kered. Automaatidel on tihti kardaanitunnel laiem ja hiljem võib tekkida probleeme kahe pedaali asemel kolme mahutamisega.
Leidsin ka paar teemat "automaat manuaaliks". 200 ümberehitatavate juppide listi peaks saama siit:)

Sellisel juhul ei tohiks siis manuaaliks tegemisel probleeme olla. Kuid ikkagi tundub imelik et auto kere tehakse käigukasti järgi aga mitte vastupidi.

lzv8q
huviline

Registreerunud 04.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Renault 21 turbo; Jeep Grand Cherokee; Peugeot 405 Mi16x4; Mazda RX-8; Audi Allroad 3,0 TFSI

postitati 15.03.07 18:38 Tsiteeri

Manuaalil ja automaadil tunnel käigukangi kohalt erinev. Pedaalid sobivad ilusti. Omal on V8 pandus S4-ja 6k kast

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 15.03.07 18:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Manuaalil ja automaadil tunnel käigukangi kohalt erinev. Pedaalid sobivad ilusti. Omal on V8 pandus S4-ja 6k kast

Päris ilusti nad siiski ei sobi, sest tunnel laiem ja pedaalide vahe jääb kitsamaks, kui originaalis, kuigi jah harjub ära. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.07 19:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ve1ks
Tsitaat:

Päris ilusti nad siiski ei sobi, sest tunnel laiem ja pedaalide vahe jääb kitsamaks, kui originaalis, kuigi jah harjub ära. ;)

Ühesõnaga on see siiski võimalik:D aga seda alles korraldan siis kui automaat lendab ja ma arvan et sellega läheb ikka aega:D:cool: aga tänud sellegi poolest;)

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.07 19:13 Tsiteeri

Ma hästi ei mäleta, kust ma seda lugesin, kuid seal kirjutati, et V8 automaatkäigukast on vastupidavam kui 6 käigune manual.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.07 19:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma hästi ei mäleta, kust ma seda lugesin, kuid seal kirjutati, et V8 automaatkäigukast on vastupidavam kui 6 käigune manual.

Olen isi ka kuulnud seda juttu ;)
Aga kuidagi imelik tundub see asi:o
Muidugi mugav ja hää selle automaadiga sõitta aga kui midagi lendab siis nati jama:cool:
nu kurat siis tulex ikka ma arvan et automaadi poolt olla:D

altz1
huviline

Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: V8tt

postitati 15.03.07 19:30 Tsiteeri

manuaalil ja automaadil on erinev see plekk kust käikari hoovastik salongi sisse tuleb.Automaadil seal pisike auk (aint tross läheb läbi) aga manuaalil suurem (hoovastik läheb läbi).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.07 19:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 888
Tsitaat:

Olen isi ka kuulnud seda juttu ;)
Aga kuidagi imelik tundub see asi:o
Muidugi mugav ja hää selle automaadiga sõitta aga kui midagi lendab siis nati jama:cool:
nu kurat siis tulex ikka ma arvan et automaadi poolt olla:D

Mul toimiv automaatkast olemas ;)

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.07 15:15 Tsiteeri

Manuaali nii naljalt ei leia müügist. Tehti neid nii vähe (saksas oli üks müügil 5500 euriga) Muidu on suht keeruline ja palju jändamist, et saaks autom. ---- manuaal. Muidu endal manuaal ja meeldib sellega sõita. Suur ja võimas auto ei pea alati autom. olema, eritit kui vahel armastad natuke lõbutseda ( jäärajal 100% naudinkut rohkem jne):D
Mõtte muidu hea. KUi aga tegemiseks läheb siis koosta päevik selle kohta. Eks siin neid veelgi kes tahaks endale sellist asja ette võtta:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.07 16:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Manuaali nii naljalt ei leia müügist. Tehti neid nii vähe (saksas oli üks müügil 5500 euriga) Muidu on suht keeruline ja palju jändamist, et saaks autom. ---- manuaal. Muidu endal manuaal ja meeldib sellega sõita. Suur ja võimas auto ei pea alati autom. olema, eritit kui vahel armastad natuke lõbutseda ( jäärajal 100% naudinkut rohkem jne):D
Mõtte muidu hea. KUi aga tegemiseks läheb siis koosta päevik selle kohta. Eks siin neid veelgi kes tahaks endale sellist asja ette võtta:P

ex ma siis anna teada kui projektix läheb:D

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.1% - SQL: 74.9%]