tann83
huviline
Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: coupe 90a
|
|
postitati 08.03.07 16:49
|
|
|
Kuidas kontrollida roolilati korrasolekut!!
Tegemist on siis audi coupe 2.0 83kw 90a. Käisin carstopis veermiku kontrollis ja öeldi, et roolilatis on lõtk sees! Aga ma ei saa sellest aru, et
minu meelest ta loksutas hoopis roolilati ees olevat pikka varrast ( ei tea asja nimetust) mis läheb rataste juurde! Ja seal oli lõtk sees ja ise
katsusin ka seda ja on tõesti!! Nüüd siis küsimus, et kas see on siis roolilati üks osadest ja kas seda eraldi ei saa vahetada??? Tänud vastajaile!
|
|
|
|
Snowhite
huviline
Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5 S6
|
|
postitati 08.03.07 21:03
|
|
|
sellest jutust ei ole eriti aru saada, mida seal sis nüüd loksutati aga endal oleks ka vaja teada saada, kuidas kindlaks teha, kas roolilatt on
koolnud või ei ole...
|
|
|
|
darkSlide
huviline
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8
|
|
postitati 09.03.07 00:29
|
|
|
kui ta väga läbi juba siis peaksid läbi rooli ka lõtku tundma...
|
|
|
|
tann83
huviline
Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.03.07 04:38
|
|
|
UUrin täna järgi mis asi see on ja siis panen kirja! Aga kuidagi peaks ju midgi loksutades ka teada saama kas on lõtk võe ei, sest tema ju kontrollis
niimoodi! Küsisin selle peale, et kas kuidagi muud moodi ei saa korda kui peab välja vahetma. Ta ütles, et ei saa! Aga eile lugesin, et peaks audi
80/90 peale saama keerata kui veel annab!
|
|
|
|
taritz
huviline
Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.0 S-Line 2005
|
|
postitati 09.03.07 09:25
|
|
|
Võib ka sisemine roolivarda ots loksuda mis kinnitub siis roolilati külge.
|
|
|
|
Snowhite
huviline
Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.03.07 11:32
|
|
|
osa räägivad jah, et roolilatti annab peale keerata,
aga kust või kuidas?
ja kas audi b4 kah annab. point selles, et mul kõik sillatükid vaheteet aga ikka lööb kerget kolksu vms aukudes ja auto ujub ka korralikult tee peal.
siuke tunne nagu hoopis laager oleks koolnud aga ei ole noh...
|
|
|
|
tann83
huviline
Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.03.07 15:02
|
|
|
http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/susp.html#steerplay. Siin siis link kus on pildil peal olemas kuidas regullida
ise leidsin otsingust! Aga see oli rooliots jah mida ta loksutas, aga selle kohta ühtegi halba sõna ei öelnud! Ja maulle väideti täna, et nii palju
kui mul ta praegu üles alla liikus nii võib olla ma ei tea kas see tõsi!! Ma ei tea seda kas sul annab peale keerata, aga vaata igaks juhuks .
|
|
|
|
Snowhite
huviline
Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.03.07 15:15
|
|
|
mul on kahjuks 2.8 v6 millest ei näe ilma miskit laiali lõhkumata midagi sinna roolilatini.
siis ikkagi küsimus, kas kellelgi on teavet, kas sellel autol annab latti peale keerata või mitte?
kui ei sis nähtavasti pean hakkama uut otsima kuskilt, mis pole mitte tore töö.
|
|
|
|
Snowhite
huviline
Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.03.07 08:56
|
|
|
eeet sis uuesti,
kas b4 audil saab seda va roolilatti regullida või ei saa seal miskit tetta ja peab metsa viskama ja uue järele ronima?
pagana kallis vidin nagu jälle. aga suht paljudel autodel nii hädine, et kipub kõveraks minema ja läbi laskma ja loksuma jnejne jne..
|
|
|
|
RaidoB4
Bännitud
Registreerunud 20.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.03.07 10:35
|
|
|
Kui ma nüüd õigesti mäletan siis mul vahetati carstopis mõlemad roolivardaotsad ära, koos silla stendiga, juppidega ja vahetusega läks 1300.- Eraldi
neid pukse vist ei müüda mis roolivardaotsades käivad.
|
|
|
|
Snowhite
huviline
Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.03.07 15:30
|
|
|
põnev, aga mul on rooliotsad korras, tahaks teada, kas see on roolivarda loks või samba vms sest auto ujub kergelt teepeal ja kerge kolks nagu oleks
ka sees 
et sis nagu uuesti, kas sel annab miskit tetta või mitte.
|
|
|
|
tann83
huviline
Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.03.07 18:52
|
|
|
Aga kas kuidagi käega ei anna katsuda kas on seal polt või mitte!? Kogu aeg kirun, et sai 2.0 ostetud, aga mingis mõttes isegi hea!!
|
|
|
|
Snowhite
huviline
Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.03.07 20:28
|
|
|
hehh, mis ma sest poldist seal ikka näpin, kui hästi piiluda sis mingi nirga alt on nende sisemiste otste ühendus kohta isegi näha, aga sest pole kasu
kottigi sest sinna miski targemaga ligi ei pääse. arvata võib, et tuleb kuskile remunti pöörduda ja lasta see saadana latt maha võtta ja sis too
paranduskomlekt tast üle käia, et äkki aitab miskit.
|
|
|
|
tann83
huviline
Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.03.07 20:43
|
|
|
No edu sulle siis! Ma homme üritan peale keerata ja kui ei õnnestu siis pean sama tee jalge alla võtma!
|
|
|
|
kemmu
huviline
Registreerunud 02.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 SE 91.a
|
|
postitati 18.03.07 16:08
|
|
|
OT:
| Tsitaat: | Algselt postitas: Snowhite
ja kas audi b4 kah annab. point selles, et mul kõik sillatükid vaheteet aga ikka lööb kerget kolksu vms aukudes ja auto ujub ka korralikult tee peal.
siuke tunne nagu hoopis laager oleks koolnud aga ei ole noh... |
mul ka sama asi, et kolksub ja täna võrust tulles hakkas ka korralikult ujuma. varem pole nagu täheldanud nii suurt ujumist. ja kui rattad välja
keerata ükskõik kummale poole siis käib ka sealt roolivarraste juurest mingi tõnks läbi nagu oleks pinge all või midagi sellist. jube värk. peaks ka
roolilatti kontrollima.
|
|
|
|