Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: A6 2,6 sõites langeb temperatuur 50 peale (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 3308)
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 02.03.07 13:27 Tsiteeri

Minu meelest on radika ventika jaoks radika küljes kuskil oma andur,mis võib segast panna ja liiga vara vendi käima lükata. Näidikute ja aju jaoks on eraldi andur , mis asub vasakul pool(juhi pool) mootori taga jämedas tosoolitorus ,mis tuleb radikasse.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.07 13:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Minu meelest on radika ventika jaoks radika küljes kuskil oma andur,mis võib segast panna ja liiga vara vendi käima lükata. Näidikute ja aju jaoks on eraldi andur , mis asub vasakul pool(juhi pool) mootori taga jämedas tosoolitorus ,mis tuleb radikasse.

Üldjuhul see radika andur läbe tuksi nii, et jääb seisma, et vent ei hakka tööle... pole veel kuulnud, et ta hakkakas varem tööle või miskit sellist. Eriti veel silmas pidades seda, et kliima oli näidanud 90C ja siis veel vent ei töödanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kuldsuu
huviline

Registreerunud 17.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.07 14:59 Tsiteeri

Nüüd tekkis veel üks küsimus.Kui kliimast vaadata nr 51 alt siis mootori temperatuur läheb 90c-ni ja jääb sinna kindlalt seisma,isegi siis kui vendikad tööle lähevad,äkki on veel teisi võimalusi kuidas vaadata,mis temperatuuril vendikas tegelikult tööle läheb,või käib see kõik nr 51 alt.

kuldsuu
huviline

Registreerunud 17.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.07 15:00 Tsiteeri

Ja armatuuris temperatuuri seierei ole veel kunagi tõusnud üle 87 kraadi,see on tema jaoks lagi.

kuldsuu
huviline

Registreerunud 17.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.07 15:06 Tsiteeri

kui silmas pidada radika ülemist toru mis asub juhi pool,siis see on alati nii kuum,et seda naljalt käega kinni ei hoia.

roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.07 12:08 Tsiteeri

Üks andur on veel mis minul jama tegi. See on kapotialuse õhu temperatuuri andur. See andur tegi mul sellis jama pani külma ilmaga ventikad tööle siis kui ma auto juurest ära tulin. Tagasi tulles veel uhasid ja starter enam järgi ei võtnud. Võtsin otsad küljest siis oli paar sõitu korralik aga aju mälust tuli midagi meelde ja pani veel kaks korda ventikad uhama arvestamata õhu soojust kapoti all. Teisel päeval sain anduri ja kõik see jama kadus. muidu on mul tempt. ikka 92 krad. Mida olen tähele pannud , kui seistes tempt. üles ei aja siis külmalt sõitma minnes on lühikesed otsad ikka väikse tempt.. Ajad seistes kuumaks mis toimub ruttu, oled soojas autos ka lühikeste otstega. See andur on mootori küljes kronsteiniga ots laht. Aju on keeruline asjanduds ja teeb oma mälus trikke kui andur on rikis . NB: Radika ette pappe ei soovita panna, võid saada praod kollektorisse. Kliimat mul pole autoks 94a b4 85kw k luugiga ja mulle ta väga meeldib oma kerge mineku tõttu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.1% - SQL: 81.9%]