Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Pingeregulaator (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1813)
Athlon
huviline

Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3

postitati 24.02.07 16:55 Tsiteeri
Pingeregulaator

Ükspäev kadus laadimine ilma igasuguse ette hoiatuseta ja sai ostetud uus pingeregulaator. Panin paika ja paar päeva töötas muredeta. Nüüd on paari viimase päeva jooksul autot käima pannes laadimise tuluke põlema jäänud. Korra gaasipedaalile vajutades ja pöörete tõustes kustub ära ja kõik on korras. Milles probleem võiks olla? Eelmine pingeregulaator oli 14 voldine aga praegune 14,5. Kas asi võib sellega kuidagi seotud olla? Või ei ole harjad ennast lihtsalt veel sisse töödanud korralikult.
Vastajatele tänud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.07 19:30 Tsiteeri

korras ei ole sul midagi, harjad on kulunud hoopis ütleks selle kirjelduse peale
Tsitaat:
Algselt postitas: athlon
Nüüd on paari viimase päeva jooksul autot käima pannes laadimise tuluke põlema jäänud. Korra gaasipedaalile vajutades ja pöörete tõustes kustub ära ja kõik on korras.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Athlon
huviline

Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.07 19:41 Tsiteeri

No kui nelja päevaga uued harjad ära kuluvad siis võib olla küll kuid kahtlen selles natuke. Ise arvan, et äkki seoses selle natukene suurema pingega mis uuel regulaatoril on ....

Kirsa
huviline

Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Q 20v

postitati 24.02.07 19:57 Tsiteeri

Ei ole vahet kas 14 või 14.5v pingeregulaator.
Asi on sobimises. Need harjad ei sobi lihtsalt sinu genekale.
Osad on takistiga, osad ilma. Ma olen ise selle tee katse-eksitus meetodil läbi käinud. Poemüüjad väidavad tihti et kui on boschi genaks siis pole vahet, et sobib küll, aga ei ole nii.
Sümptom ongi järgmine et peale 3000rpm andmist hakkab laadima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Athlon
huviline

Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.07 22:28 Tsiteeri

Kirsa kuidas ma seda teada saaksin, et kumb mul on. Ma andsin küll vana osa numbrid kui uut ostma läksin kuid tundub, et ikka siis vale. Ja mul just iga kord ei ole nii, et vaja gaasi vajutada kuid jah. Paar korda on ette tulnud juba. Hea oleks kui auto ikka kenasti korda saaks.

voldemar
huviline

Registreerunud 21.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: S4 Avant

postitati 25.02.07 09:15 Tsiteeri

Mul oli alles jõlude ajal tore lugu selles, et kadus laadimine ära, kuigi alles augusti kuus sai genekas uued harjad, pinge regulaatori ning ankru juhtrullid, mille peal harjad jooksevad, said ära vahetatud. Aga viimase geneka ära suremise puhul ilmnes eriti tore lugu lõpuks. Nimelt vaatasin kõik regulaatorid ja värgid üle ning kõik oli ok, aga genekas ei lae, kusjuures mingit häält ka ei teinud. Lõpuks selgus, et mul oli genekal ankruvõll pooleks läinud, mis pidi olema võimsamate genekate puhul suht tavaline. Lihtsalt väsis ära. Aga sulle soovitaks esmalt vaata ka juht rullid üle, mille peal harjad jooksevad, sest need võivad olla lõpuni ära kulunud, siis ongi nii, et harjade vahetamine võib ainult ajutise efekti anda. Kui rullid on kulunud, siis lippa poodi ja osta need uued (maksavad umbes 100 eeku) ning kui jootekolb võõras asi ei ole, siis löö vana võlli pealt minema ja ettevaatlikult kopsi uus sinna peale ja pane törts tina kah ning ongi asi ok. Kui muhvigi ei muutu siis soovitaks genekas viia kusagile remonti, sest siis võib asi juba mähistes olla või on ka ankru võll ära väsinud. Loodan, et väga segast juttu ei ajanud, aga edu siiski.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.8% - SQL: 68.2%]