Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Bose upgrade? (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 4587)
Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.07 11:48 Tsiteeri

Minu meelest ei käigi need katted eraldi ära. Mina võtsin selle plaadi pealt ära kui kõlarite juurde tahtsin pääseda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 18.03.07 19:17 Tsiteeri

vasakpoolses mini-iso pistikus on helisisend AF-R - right; AF-L -left ja COM on varjestus. ainuke probleem tekib cd sisendi aktiveerimisega, mul oli lahendatud asi nii, et võtsin boxil magasini välja ja toimis. :) sul vist boxi pole, seega lihtsam variant on korralik FM modulaator.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
carpediem
huviline

Registreerunud 03.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: a4 1,8TQ 132kw <-- A80 1.8i 66kw

postitati 19.03.07 12:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Soyer
Minu meelest ei käigi need katted eraldi ära. Mina võtsin selle plaadi pealt ära kui kõlarite juurde tahtsin pääseda.

kõlar ei tule ju sealt teistpidi välja? kas keegi tõesti ei tea?:(

sisendi probleem sai lahendatud sellise jubinaga, mis käib CD-boxi asemele.
ja kvaliteet võttis ausaltöeldes karbi lahti. igasuguste modulaatorite ja FM/AM külge tinutatud variantide kõrval ei anna võrrelda.
boonusena laeb ta ipodi ja juhtida saab nii ipodi enda kui maki pealt. samuti on sul terve muusikakogu koguaeg kaasas.
hind on muidugi asja miinus. aga samas ülaldoodud RCA sisendi jubin maksis umbes samas klassis ja lõppkokkuvõttes samuti odavam kui maki väljavahetus või boxi ja juhtmete lisamine (eeldusel, et ipod on niikuinii olemas).
anyway.. julgen soovitada!

http://enfigcarstereo.com/shopsite_sc/store/html/media/DICE_I_AUDI_R.jpg

Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.07 18:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: carpediem
Tsitaat:
Algselt postitas: Soyer

kõlar ei tule ju sealt teistpidi välja? kas keegi tõesti ei tea?:(

Mis teistpidi? Kõlarid käivad ju ülesse välja sellest sa oled juba aru saanud eks. 3 kruviga kui ei eksi. Terve selle pealmise plaadi võtsin ära et kõlariteni jõuda. Ei hakanud neid katteid eraldi kangutama. Veel midagi ebaselget.

Ma tõest ei tea kas need katted ka eraldi ära käivad:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 19.03.07 19:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: carpediem
ja kvaliteet võttis ausaltöeldes karbi lahti. igasuguste modulaatorite ja FM/AM külge tinutatud variantide kõrval ei anna võrrelda.

Ma usun, et võimu minevate FM/AM jaoks mõeldud radade külge tinutatud sisendist saaksid täpselt sama kvaliteedi, kuna CD-boxi sisend jookseb ju ka samal moel sinna. Ilmselt ajasid FM-modulaatoriga segamini. Nagu eelpool juba mainitud, on aga AM mono ja FM-ist ilmselt ei tahaks loobuda. Seega oleks kaval sisend tinutada hoopiski kassetika asemele. Seda ju niikuinii enam ei kasuta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
carpediem
huviline

Registreerunud 03.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: a4 1,8TQ 132kw <-- A80 1.8i 66kw

postitati 19.03.07 22:13 Tsiteeri

osad "targad" räägivad jälle, et isegi FM plaadi külge tinutatult on kvaliteet kehvem, kuna FM helikanali ribalaius on tegelikult päris kaka (välisfoorumitest). võta siis näpust.

minule isiklikult valmistas üllatuse see kui raadio pealt üle paned ipodile siis vahe on ikka vääääga tuntav.

minu poolt teema lukku. äitäh kõigile tarkadele:)!

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.5% - SQL: 64.5%]