Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: mootori hammasrihm (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 3674)
moosisco
huviline

Registreerunud 05.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5 2,0 T; Opel Frontera 2,4; Ssangyong Musso 3,2

postitati 05.02.07 19:37 Tsiteeri
mootori hammasrihm

Tere tahaksin küsida, mitme kilomeetri järel tuleks vahetada mootori hammasrihm, mille valmistajaks on QH (Qinton Hazell)
Rihm ostetud automaailmast hind 200.- ja müüja ei osanud mulle öelda, palju sellega sõita saab. kas kellelgi on kokkupuuteid QH-ga ja milliste tootjate rihmasid soovitate kasutada edaspidi ??
autoks on audi 100 C4 2,0 (85kw)
ette tänades Martin

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 05.02.07 19:40 Tsiteeri

igale mootorityybile on tehasepoolt ettenähtud rihmavahetusvälp....kui sa oled ostnud selle konkreetsele mootorile ,siis annab rihmatootja sellele sama karantii.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 05.02.07 20:33 Tsiteeri

QH rihm on endal 45000 peal lennanud - rohkem ei taha. Soovitaks gatesi rihma.

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aare3107
huviline

Registreerunud 26.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 2,6 v6 '93

postitati 06.02.07 02:21 Tsiteeri

mul pidas vastu ainult 6300km.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 06.02.07 07:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aare3107

Ei saa olla. Siis pidi midagi muud viga olema- kas jäid pingutusrullikud või veepump vahetamata, tõmmati rihm liiga pingule, olid rihmarattad vigased, tegid rihmale paigaldusega viga vms.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 06.02.07 07:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:
Algselt postitas: aare3107

Ei saa olla. Siis pidi midagi muud viga olema- kas jäid pingutusrullikud või veepump vahetamata, tõmmati rihm liiga pingule, olid rihmarattad vigased, tegid rihmale paigaldusega viga vms.

asi puhtalt rihmas arvan mina. mina ka ainult gates i rihma ostnud

arro
klubiliige

Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: C3 quattro, C4 quattro

postitati 06.02.07 07:53 Tsiteeri

ja sellel motol peaks olema rihma vahetus välp 120 tuh.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 06.02.07 08:10 Tsiteeri

mina isiklikult kyll ei ootaks seda 120 000km-it. vahetaksin ikka 80 000 - 100 000 ära... ses mõttes et kas oled ikka B-kat. varuosades sama kindel kui originaalides? mina mitte;) ja muidugi visuaalsel teel saad ju ka asja veits hinnata!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.02.07 08:26 Tsiteeri

1. Odavamate rihmade soovituslik vahetusvälp on 50-60tkm, seda ütlevad enamus mototegijaid, kellega mina olen asju ajanud. Mingist tootjapoolsest garantiist, et asi kestab tehase poolt antud mootorile kehtestatud aja, pole küll kuskil juttu ja kui antaksegi garantii ja klapid kolvil peas, siis antakse ostjale lihtsalt uus rihm ja vaadaku ise kuidas moto korda saab :cool:.
Mina ei saa üldse aru, miks neid ostetakse omaenda liikuritele kui tahetakse pikalt sõita, kui enamjaolt POLE hinnavahe võrreldes korraliku või koguni koodi järgi "originaalosa" ostes kahekordne. Põhiprobleem on pigem see, et inimesed EI JULGE korralikumate detailide hinda küsida ja lähevadki odava hinna õnge :) Endal juba kuuel audil, millest viis on eri põlvkonnad olen just nimelt korralikud tooted peale pannud, kuna hinnavahe pole olnud tappev arvestades ka seda, et vähem riske ja rahulikke kilomeetreid närve kulutamata maksab kah midagi :D

2. Kui auto läheb müügiks või sellega niikuinii kaua ei sõideta, siis saan aru :P

Suht suur põhjus, miks isegi odav rihm kiiresti puru läheb on pingutusrulliku(te) mitte vahetamine rihma vahetuse käigus. Isegi näinud mitut pingutusrullikut, mis on kulunud ja käib "kiiva", ehk siis tööülesannet täites pingutab rihma rohkem ühelt poolt ja sellega on tõesti varsti ribad taga. Ka enda soetatud ühel isendil olen saksast saabudes "väga vinget" sellist rullikut näinud, jube lausa hakkas :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
teemees
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a4 avant 1,9 tdi 81kw

postitati 06.02.07 15:16 Tsiteeri

Üks soovitus on selline :
Kontrollida ja vajadusel pingutada või vahetada 30 000 km järel
Kindlasti vahetada 120 000 km järel
allikas: WorkshopCD

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 06.02.07 17:53 Tsiteeri

Huvitav ... olen nii endisele kui praegusele masinale ostnud peale Contitechi rihma ... öeldi 60 000 välbaks ... vanaga pole probleeme olnud ja uuel masinal ka siiani ... hind soodne ... ehk oskate siis seda ka kommenteerida - link SIIN
Võib vadata ka teiste varuosade hindasid (paljudel võimalustel ka koos piltidega)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 06.02.07 18:18 Tsiteeri

Mootori rihmake on Contitechi poolt AEC mootorile 753.-, ja Revali hind 1558.- . Esimesel juhul on 'kokkuhoid' 805.-
Kuid kui mootoririhm on kolm meetrit pikk? Kas tahate kokku hoida selle pealt?

S8 http://images.spritmonitor.de/1565415_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.png Die Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Rmadis
huviline

Registreerunud 21.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 97a. A6 1.8T 97a.

postitati 12.02.07 07:41 Tsiteeri

Endal on 1,8l bens ja rihma vahetus jaab kuskil 80000km kanti, alles vahetasin k6ik rihmad ja rullikud ara.
Kuna tegemist oli 153 hambaga, siis l'ks peale 152 hambaga rihm pluss uks pingutusrull. Kokku laks 4300.-:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.1% - SQL: 70.9%]