Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 2.8 motole autochecki panemine? (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1444)
Snowhite
huviline

Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5 S6

postitati 04.02.07 09:30 Tsiteeri
2.8 motole autochecki panemine?

siuke küsimus sis aktivistidele, mul on audi 80 b4 2.8 ja mul on kapipeal ühed competitioni kellad, kas sealt nende kellade pealt ma saaksin oma autole tõsta autochecki ? ja kui saab sis äkki keegi ütleks, et mis seal sis nagu tegema peaks, otsisin foorumist aga keegi ei tundu sellisest modist olnud varem huviteet, et kõik panevad aga comput peale.
kui see ikka on autocheck see mis näitab neid suure embleemina tulukesi näitab...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
taivo9
huviline

Registreerunud 08.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 Q2.8

postitati 04.02.07 13:46 Tsiteeri

sinu autol ei ole enne seda peal olnud jah,ja ma arvan et seda sa nii lihtsalt tööle ei saa kuna seal on andureid tarvis mis näitaksid tasabindasi(õli,jahutusvedelik,klaasipesu,piduri tuled esituled jne.).Müü parem se mulle, mul oleks tarvis töökorras spidomeetrit,ja mul see originaalist peal:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Snowhite
huviline

Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.07 16:18 Tsiteeri

peppu, seda ma arvasin, lihtsam on panna minicheckiga compu süsteemi kui sellist asja jah. kui tahad, sis 200 jaaku ja see on sinu, sest mul pole sellega niikuinii miskit tetta sis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Snowhite
huviline

Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.07 08:13 Tsiteeri

aga autochecki asemel compu panemine peaks sis sellel motol lihtne olema vist? et tuleb armatuuri alt see pena juhe leida, kollane ja sis see kuhugi susada ja peaks olema ponks jah, + veel kangi oleks vaja ja kangi juhtmeid jne. + sis veel kusagilt oleks comput vaja jah. . . neid vedeleb ju lausa mägedes

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 05.02.07 09:11 Tsiteeri

Kus neid kompusid nii väga mägedes vedeleb? Ma võtaks ka ühe.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Snowhite
huviline

Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.07 14:08 Tsiteeri

irvvvvvvvvv:D:D:D:D:D:D:D ega keegi ei mõista ometi mu(su) muret...

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 26.0% - SQL: 74.0%]