Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: A4 1997 turbo rõhk kadunud --- KORRAS (Vastuseid: 65 | Vaatamisi: 6242)
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 05.02.07 06:21 Tsiteeri

See on pildil solenoidventiil. Pane massinale pistik järgi ning ilmselgelt saab pildi ette seisukorrast.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
piltnik
huviline

Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8TQ

postitati 05.02.07 06:25 Tsiteeri

pildi peal on solenoid nähh.
miskipärast kardan äkki chipp paneb hoopis näkku.
Ega sa orginaali tagasi panna ei saa proovimiseks.
Diagnostikat tasuks kah kindlasti proovida

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 523i :(

postitati 05.02.07 07:19 Tsiteeri

ühesõnaga diagnost võib ikkagi midagi näidata? Mida ta võib näidata? Ja kas tõesti võib chipis asi olla, et võttis isegi orig mineku ära. Mul originaal alles küll aga mina seda küll tinutada ei julge. Ja Tartu minek on ka nagu väga pikk tee. Tarts mis sa asjast arvad??

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 05.02.07 08:02 Tsiteeri

Solenoidi kontroll ju ülimalt lihtne. +12 otse peale ja kuulad kas teeb plõks. Kui teeb, siis kontrollid kas toru üks ots on voolu maha/peale andes kinni/lahti. Jutt tuli natuke imelik hommikul, aga kui vähegi tehnikast aimu on, siis saab aru küll.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.07 08:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi97
ühesõnaga diagnost võib ikkagi midagi näidata? Mida ta võib näidata? Ja kas tõesti võib chipis asi olla, et võttis isegi orig mineku ära. Mul originaal alles küll aga mina seda küll tinutada ei julge. Ja Tartu minek on ka nagu väga pikk tee. Tarts mis sa asjast arvad??

chipis asi ei ole, chipil olev info ei muutu aja jooksul! et 2-3 kuud toimib ja siis hakkab trikitama...
mina arvan, et probleemne võib olla seesamane solenoid. kui bypass (mida soovitasin sul juba siis uurida, kui tartus käisid) läbi olnud pikalt, siis võib olla viga teinud teinud ka turbole ja viimase asjana kahtlustaks heitklappi (wg). õhulekkeid võiksid ka uurida.
Kui sa teisiti ei saa, siis tule külla, kuid loodetavasti saad väiksema aja/kütusekuluga hakkama.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.07 09:28 Tsiteeri

ok aga siiski ei saa aru kas see solenoid mida kontrollima pean on see mu pildil (viimasel) või on see miski ventiil nagu jõuvanker ütles? Ma võtaks selle lõunaajal küljest ja annaks 12 volti kui see on see vidin koos pistikuga.
NB!Ja kas tõesti kui see solenoid läbi on, võib võtta ära 1 bar rõhku???
Ma ei usu et by-pass nii läbi oli juba siis kui chipi peale panin, sest auto liikus ideaalselt (1,3bar), kuni viimase ürituseni lnnuväljal, kus sai talvesõitu tehtud. Kardan et seal võis midagi juhtuda. Paraku avaldus viga alles kolm päeva hiljem kui auto garaazist võtsin..

tänud

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 05.02.07 09:43 Tsiteeri

Solenoid võib jah väga edukalt selle rõhu ära kaotada.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.07 10:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader
Solenoid võib jah väga edukalt selle rõhu ära kaotada.

SAIN SUST ENNEM ARU K[LL.. AGA MIDA MA KONTROLLIN KUI EI TEA KAS OLEN OIGE ASJA JUURES..:D

Õige asja juurde sind arvatavasti keegi ei juhatagi... asi erinevate asjade kontrollimises seisnebki.
Teaks ma endal autol ka kuhu see rõhk kaoks oleks ammu ju korda teinud... aga pean ikka veel otsima ja kontrollima kõiksugu asja ning minul veakoodide lugemine ka ei aidanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.07 10:21 Tsiteeri

selge.. Igatahes sai seda asja nüüd kontrollitud

http://img292.imageshack.us/img292/3426/imgp5753vh4.jpg
Kui andsin vooli siis käis klõps küll.
#Kui puhun vasakpoolsest otsast siis käib sealt natuke (40%) õhk läbi- kui annan voolu siis käib hästi sealt õhk läbi.
#Kui puhun keskmisest siis käib sealt õhk koguaeg läbi (vooluga ja ilma).
#Kui puhun parempoolsest pikemast otsast siis õhk sealt läbi ei käi, küll aga siis kui annan voolu

Kas asi on korras või ei tohiks ta vasakpoolsest läbi lasta õhku???

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.07 14:06 Tsiteeri

KAS KEEGI EI TEA SIIS :(

prr
klubiliige

Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A3 & A4 Cabrio

postitati 05.02.07 16:25 Tsiteeri

kui alt keskelt õhku anda, siis peab voolu andmisel õhu teekond muutuma - üks ots suletakse, teine avatakse. pealevool on alati sellisel klapil keskelt.
teine ooper on muidugi veel see, et mis volt solenoidini pistikuni jõuab?

lapsest peale on hobused meeldinud
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.07 18:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prr
kui alt keskelt õhku anda, siis peab voolu andmisel õhu teekond muutuma - üks ots suletakse, teine avatakse. pealevool on alati sellisel klapil keskelt.
teine ooper on muidugi veel see, et mis volt solenoidini pistikuni jõuab?

MILLAL SOLENOIDI PISTIK VOOLU ANNAB, SIIS TEAN MILLAL MOOTA VOOLU???

JA IMELIK ON SEE ET VASAK TORU LASEB ILMA VOOLUTA õhku NATUKE LA'BI- EI TOHIKS JU. kAS SIIN ON MINGI JAMA???

piltnik
huviline

Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8TQ

postitati 05.02.07 19:45 Tsiteeri

Tsitaat:
selge.. Igatahes sai seda asja nüüd kontrollitud
Kui andsin vooli siis käis klõps küll.
#Kui puhun vasakpoolsest otsast siis käib sealt natuke (40%) õhk läbi- kui annan voolu siis käib hästi sealt õhk läbi.
#Kui puhun keskmisest siis käib sealt õhk koguaeg läbi (vooluga ja ilma).
#Kui puhun parempoolsest pikemast otsast siis õhk sealt läbi ei käi, küll aga siis kui annan voolu

Kas asi on korras või ei tohiks ta vasakpoolsest läbi lasta õhku???

Minul kusagil peaks vedelema üks kasutatud kuid töökorras solenoid, leian siis puhun korraks kah, saan ehk kommida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.07 00:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Minul kusagil peaks vedelema üks kasutatud kuid töökorras solenoid, leian siis puhun korraks kah, saan ehk kommida.

PääSTEINGEL:D JääN OOTAMA

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.07 17:31 Tsiteeri

Sai siis täna kõvasti tegeletud jälle selle asjaga. Arvan, et leidsin vea ülesse. Kohapeal näitas nüüd turbo rõhku 0,6 bar kui vajutada.. sõitmas pole veel käinud, varsti lähen proovima. Põhimõtteliselt oli viga ikkagi by-pass klapis. Asi selles, et kui ma viga otsisin, siis oli vaja igast asju eest ära, et ma turbole ja muudele asjadele ligi pääseks. Vot seal tegingi ma ise vea. Arvatavasti tõmbasin solenoidi pistiku valesti välja- sellega kaasnes see et massi juhe pistikus läks katki- enam ei töötanud ju siis solenoid.
Seega kui by-pass klapi ära vahetasin läks teine asi hoopis katki ja ei saanudki teada seda ju et viga oli by-passis

Igatahes tänud kõigile, kes püüdsid aidata:D
Lähen nüüd katsetama õue

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.07 18:50 Tsiteeri

KORRAS TEEMA LUKKU

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.1% - SQL: 74.9%]