Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: Elektri spidomeetri anduri ehitus/käigukasti ehitus? (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1288)
damc
huviline

Registreerunud 13.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6,Q7

postitati 31.01.07 17:49 Tsiteeri
K: Elektri spidomeetri anduri ehitus/käigukasti ehitus?

Käigukast on 1.8 manuaal 5 käiguline
Oskab keegi öelda misasi annab infot spidomeetri andurile?
Andur on käigukasti küljes pooltelje kohal, kui andur välja võtta enda august, siis kas seal augus on ka mingi spets asi mis infot andurile annab?

Sai nagu andur välja võetud, tuli raskelt välja ja tagasi enam ei läinud ca pool senti tahaks sissepoole minna, samas teisel autol tuli ja läks tagasi ka suht lihtsalt.

Vaatasin kruvikeerajaga, et midagi on ees. Kui kruvikeerajat liigutada siis läks see täpselt pool senti edasi nii nagu vaja oleks.

Mingi magneti jupikesed olid ka seal anduri augus.

Ja kui käigukastil, võtta küljest pooltelg, siis see üks külg kus on anduri koht, siis midagi välja ei kuku kastist?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 31.01.07 18:48 Tsiteeri

Anduris on herkon ja reageerib magnetitele, mis on ühes plastrõngas difrikorpuse küljes. Kui sul oli seal lahtiseid magneti tükke, siis järelikult on see rõngas katki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
damc
huviline

Registreerunud 13.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6,Q7

postitati 31.01.07 19:12 Tsiteeri

tänud, seda oligi vaja teada.

Seda rõngast saab ikka vahetada ka?

Kui ma selle kaane lahti keeran kus pooltelg sisse läheb siis mingeid asju välja ei pudene?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
henrikp
huviline

Registreerunud 20.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.07 17:31 Tsiteeri

Ei hakka uut teemat tegema, aga tekkis küsimus, et kas see andur on siis kapoti ülessetõstmisega nähtav? Mul endal see andur jupsis alguses suurte külmadega (-20C ja nii) ja vajas 10-20km sõitmist, et hakkaks jälle näitama midagit. Nüüd aga on peale viimast külma enamasti vait olnud, täna näitas korra elumärke, aga seda ka nii pooleks kilomeetriks. Pole korralikult pesas/juhtmeprobleem?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
kopikas
huviline

Registreerunud 08.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: 80 COMPETITION

postitati 05.03.07 19:18 Tsiteeri

olen ka abi otsinud siit aga ei ole seda saanud(siiani lasen tunde järgi).kui enam sisse ei mahu siis ikka katki ja ega sa seda ennem vahetada (ja katkiläinud juppe kätte ei saa)ei saa kui ikka kaane maha võtad.
kui ära vahetad siis võiksin teha ka mõne pildi sellest mis sul seal sees on, et oleks näha kas mul siis seal midagi puudu või mis iganes et mille mul see asi seal tervena ei püsi.hinnaks on sellel rõngal 225.-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 06.03.07 17:40 Tsiteeri

täiesti vahetatavad jupid kusjuures erinevate põlvkondadel sama korpus kasutusel

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.2% - SQL: 77.8%]