Komistasin isegi löökaugu otsa, rehv puruks - velg terve. õnneks. Tuska tekitas see, et ma tean kus enam-vähem august läbi sõitsin, kuid kuna rehv
kohe tühjaks ei läinud suutsin sõita edasi 1-1.5 km, mis sisuliselt tähendab seda, et ma tõesti ei oleks pimedas võimeline seda enam üles leidma. -
kuna ka kolakas polnud nii suur, ei osanud kohe arvatagi et midagi kurja tekitas. On ennegi juhtunud nii kurjasid auke, kust esimese hoobiga katsud
sahtli keelega üle, ega midagi puudu pole. Ja ometi rehvid-veljed- sillad terved. Rehvist oli kahju, just 1 päev enne sai korralikud alla pandud, kuna
enne sõitsin lamellidega ja ootasin, kuni järvel jää kaanetub- et mitte naelu ära raisata asfaltit nühkides. Käisin just järvejääl ja enne koju
jõudmist siis. Sellise asja puhul ei olnud isegi viitsimist hakata seda auku otsima. Oleks rehvi hind 5k tk siis muidugi. Aga lihtsalt idiootsus, mis
meie teedel valitseb. Ma ei imesta, miks Soomes vanad autod nii siledad ja head välja näevad. Kui siin (Soomes) mõne väiksema augu otsa satud, võid
kalendrisse risti teha, eestis on vastupidi, kui möödub päev mil ei satu löökauku, võid risti teha... 
Mis seal ikka, toetame rehvitootjaid ja viskame enam-vähem uusi rehve minema, eestlastel ongi raha liiga palju, et nendega üle 2 kuu sõita
Ja aktsiisi eest ostab savipäts omale miljonite eest reklaamplakateid millest hiljem suuri katlamajasid kütta, mis suuri ilusaid söõrikuid küpsetavad,
et ta tagumiku suurus ometi vähemks ei jääks ja rasvaprotsent näost jumala eest nende suurte prillide tagant ei taanduks. Rikas riik jah, see keskide
riik - lubatud- tehtud - S*tapead 
No offence!
|