narkokoer
huviline
Registreerunud 26.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 Avant
|
postitati 24.01.07 22:40
|
|
|
bensu näidiku juures olev nupp
mul siis selline küsimus et enal on audi 80 avant ja mul bensu näidiku all on taoline nupp mida keerata saab nagu spidoka nullija
olen seda nuppu keerand ühele ja teisele poole aga see ei tee midagi ise arvasin et see on bensu näisiku regullimiseks nimelt mul bena näidik töötab
millal ise tahab kord tõuseb siis langeb on kellegil veel siukest asja olnud ja oskab keegi selle nupu koha pealt aidata
|
|
|
Chuulo
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.07 05:11
|
|
|
minu teada on see teema kusgil juba läbi jooksnud, aga vajuta seda nuppu, siis paneb paika. mul kah näidik näitab ni kuidas ise tahab. (keerata pole
vaja)
|
|
|
|
Aiku
klubiliige
Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.
|
postitati 25.01.07 09:54
|
|
|
No vajutades see nupp küll midagi ei muuda ,aga keerates annab bensu näidiku seierit liigutada( nullida) küll , juhul kui ta juba rumalusest puruks
pole vajutatud.
|
|
|
reemet16
huviline
Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: B4 - V6 - 110 KW
|
postitati 25.01.07 17:10
|
|
|
Mul ka paneb nupule vajutamine näidiku õieti näitama - asi ilmselt selles, et vajutamisega lükkab näidiku tagant lahtitulnud külmjoote uuesti kõvasti
kokku mõneks ajaks.
|
|
|
Jaanson
huviline
Registreerunud 09.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 ja A4q
|
postitati 25.01.07 17:29
|
|
|
mul ka üks küsimus selle nupu kohta. Kas see nupp ongi armatuuri klaasiga peaaegu samas tasapinnas või peab olema sama väljaulatuvalt (ca,1 cm), kui
odomeetri nullimise ja armatuuri valgustugevuse reg. nupud.
|
|
|
tanel
huviline
Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant
|
postitati 25.01.07 17:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jaanson
mul ka üks küsimus selle nupu kohta. Kas see nupp ongi armatuuri klaasiga peaaegu samas tasapinnas või peab olema sama väljaulatuvalt (ca,1 cm), kui
odomeetri nullimise ja armatuuri valgustugevuse reg. nupud. |
Jah originaalis ongi see bensiininäiduki reguleerimise nupp peaaegu samas tasapinnas armatuuri klaasiga.
|
|
|
|
RacerX
huviline
Registreerunud 03.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2.6
|
postitati 25.01.07 18:21
|
|
|
no aga kas siis peab seda keerama või vajutama?
|
|
|
Ivoonu
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Shadow vt750c
|
postitati 25.01.07 18:52
|
|
|
Keerama
|
|
|
Chuulo
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.07 20:36
|
|
|
mina pean vajutama et õieti näitaks
|
|
|
|
reemet16
huviline
Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: B4 - V6 - 110 KW
|
postitati 25.01.07 21:06
|
|
|
Keerama peab siis kui näidik lihtsalt stabiilselt ühele poole valetab. Sealt saad siis lihtsalt õigele poole paika keerata. Vajutamist võid proovida
siis kui sul näidik kord täis paaki näitab ja kord tühja (kuigi tead, et paak ei saa tühi olla). Sellisel juhul ei saa näidik jootekohast ühendust ja
vajutamine aitab seda ehk natuke parandada.
Üldiselt see nupp vist ikka keeramiseks mõeldud.
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 25.01.07 21:25
|
|
|
kui seda nuppu tõmmata ja hoida peaks taha jääma valge tolmu jutt millest nuuskur tuvastab koka! hii hii hii
ära pahanda.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.07 21:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reemet16
Mul ka paneb nupule vajutamine näidiku õieti näitama - asi ilmselt selles, et vajutamisega lükkab näidiku tagant lahtitulnud külmjoote uuesti kõvasti
kokku mõneks ajaks. |
See ei pea paika... vaevalt sa plastiknupuga joote koha uuesti kokku surud. Ei oska küll otseselt öelda mis seal vajutades muutub sest see nupp on
mõeldud siiski seieri täpseks paika keeramiseks.
|
|
|
Raxx
huviline
Registreerunud 17.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 1992
|
postitati 26.01.07 07:01
|
|
|
sealt saab näidiku õigeks panna.võtad selle nupu eest ära ja sinna all on kuuskant paned sinna kuuskant võtme sissse ja keerad näidiku paikkavõtme
jämedust kahjuks ei mäleta
|
|
|
narkokoer
huviline
Registreerunud 26.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 Avant
|
postitati 27.01.07 14:40
|
|
|
ma proovisin kõikke lükata tõmmata keerata korra näitab ja siis jälle kõmm null täiesti miinustes kogu aeg ja püsivalt
nii kui sõitma hakkad enam ei näitta kohapeal kui natuke tsuksid siis mingi hetke näitab aga see tõuseb väga pika aja peale õigesse paikka ja siis
hakkab kohe langema
ma olen juba korra tee äärde jäänd 
aga seda nuppu ma eest pole proovind võtta ja seal midagi keerata 6 kandiga
|
|
|
frosto
huviline
Registreerunud 14.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.11 15:08
|
|
|
Endal sai ka silmajärgi paika keeratud pensunäiduk.Autoks on B4 92a 2,3.
Kirjutan siis enda juhtumist ka.
Sõitsin siis Tallinnast Tapale koju ja üks hetk hakkas auto turtsuma,vaatasin,et nagu kütet on aga hakkas aina tihemini turtsuma.Näidik näitas punase
ja esimese valge kriipsu keskele
Jõudsin vaevu koju jätsin asja tol hetkel sinna paika ja paar päeva hiljem siis võtsin paagist pumbad ja asjad välja ja oi üllatust,pm paak oli
täiesti kuival.Puhastasin tiba ja ladusin kõik kokku tagasi.Tõin kankuga tanklast kütet ,et saaks autoga tankima minna.Lasin paagi täiesti kurguni ja
timmisin seieri paika.
Viimanekord sõitsin siis viimase punaseni(prooviks) ja veel turtsuma ei hakand.Seega asi peaks ok olema.
Nüüd aga sellised küsimused,et mix Kompuuter märku ei and,et pena otsasaama hakkab?
Ja teiseks veel,kas seda koput annab kuidagi sättida ka kuna kütuse lõppedes näitas veel koguni 210km sõita kuigi nii,ei old ja kui lasin viimati
viimase punaseni siis näitas samuti 220km sõita.
Kõik kaabeldus pagassis oli terve ja oksüdeermisest pold jälgegi.
|
|
|
AKommer
huviline
Registreerunud 19.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0 171KW Quattro S-Line Plus
|
postitati 13.02.11 15:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raxx
sealt saab näidiku õigeks panna.võtad selle nupu eest ära ja sinna all on kuuskant paned sinna kuuskant võtme sissse ja keerad näidiku paikkavõtme
jämedust kahjuks ei mäleta |
Õige jutt. Kui niisama seda keerata siis ei tee ta midagi sest see pealmine nupp käib ainult ringi seal, aga kui nupu ära võtad pealt saab seda ka
tavalise kruvikeerajaga paika keerata.
|
|
|