Lehekülgi: 1 2 |
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 25.07.09 13:04
|
|
|
matid on ilmselt alt märjad. mina pidin matid välja võtma, sest üks kinnitus on põhja küljes kaa.
|
|
|
|
wahtra
huviline
Registreerunud 24.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 2.5 TDI 110kw 2000.a
|
postitati 25.07.09 16:24
|
|
|
Tänud asjaliku info eest, eks kui vaba aeg tuleb, siis asun asja uurima, kust ja kuidas jne see vesi sinna saab.
Tänud igatahes.
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.09 18:23
|
|
|
kui keegi neid äravoolu kanaleid puhastab, siis tehke korralikult. Ma lasin ainult tropi eest ja panin kokku tagasi. Nüüd survepesust tulles polnud
kõik vesi jõudnud ära voolata ja pesulast välja tulles sai jala märjaks. Lõpuks voolas vesi minema kuid tagumise puhuri torusse oli jõudnud kaa
voolata. Jällegi jama kui palju 
|
|
|
|
kosei19
huviline
Registreerunud 25.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6/C4 4.2,Audi S4/C4 4,2
|
postitati 01.11.09 19:01
|
|
|
Mul audiga sam teema,audi S4 C4 kerel,juhi jalge ylevalt jookseb vesi sisse kuskilt,ma olen juba 2 korda seda pidama saanud,kuna seal oli kapoti all
oleva kaitsmebloki tihend ära ja kanalid olid umbes ja kapoti avamis trossi ymber olev kumm oli katki,sai need korda tehtud ja jäi vett pidama!Läks
kuu mööda ja hakkas kuskilt uuesti tulema,kanalid olid kõik puhtad ja kui päris aus olla siis mina ei saagi enam aru kust see sisse tuleb,kõik
võimalikud kohad silikoniga yle tehtud,aga ikka tuleb sisse kuskilt juhi jalgade juurest!!
Ehk keegi oskab aidata
|
|
|
raulk89
huviline
Registreerunud 09.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.9 TDI 81kw -00
|
postitati 01.11.09 19:20
|
|
|
Jah, endal oli sama mure, pidealt panin ajalehti põrandale, hakaks juba üle viskama, no ei saa kuivaks, siis märkasin, et kapoti avamistrossi ümber
oli see kummi jublakas, mis oli sealt august välja hüpanud ja sealt jooksis mingi osa vett sisse ning juhi jalge alt kogu aeg märg, sain vea teada, ma
siis lasin selle augu umbselt silikoni täis, kuid ikka tuli kuskilt, ja siis ükskord auto tõstuki peale ajades märkasin, et juhi tooli kohal oli põhja
alt kuhuig sisse sõidetud, see kummi kiht mis seal all on oli puruks ja ma usun, et põhjas oli ka minig auk, siis lasin uuesti surveõhuga seda vedelat
kummi värki sinna põhja alla, see kivistub ära ja nüüd on korras sellega.
|
|
|
kosei19
huviline
Registreerunud 25.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6/C4 4.2,Audi S4/C4 4,2
|
postitati 01.11.09 19:57
|
|
|
Jah,aga asi selles et minu auto seiseb koguaeg,terve salong on väljas
|
|
|
onl1ne
huviline
Registreerunud 09.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.09 05:57
|
|
|
aga selline küsimus,et kui reaalne võib olla see,et taha jalge juurde tuleb vesi nt soenduse torudest mis peaksid soendama jalgasid(radikas peaks siis
lekkima)
olen see kes olen 
|
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.09 06:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: onl1ne
aga selline küsimus,et kui reaalne võib olla see,et taha jalge juurde tuleb vesi nt soenduse torudest mis peaksid soendama jalgasid(radikas peaks siis
lekkima) |
selle kohta on siin foorumis juba juttu olnud... sellisel juhul peaks olema imal lõhn salongis ja jahutusvedelik kaduma.
Minu puhul on ntx statoili pesuaine lõhn igal pool 
|
|
|
Puhaslumi
huviline
Registreerunud 02.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 02.11.09 14:20
|
|
|
A4 99a. sama jama!!!
Ma tegin ka kõik vajalikut protsetuurid aga abi ei midagi lõpuks loobusin ja tegin põhjast läbi paar akku. Tõrvasin augu ääred ära ja nyyd saan
nautida sõitu ka märjailmaga
|
|
|
a466kw
huviline
Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.11.09 09:22
|
|
|
kah vesi sees
eelmine suvi võtsin põhja seest välja jätsin nädalaks kuivama ja puhastasin miskit aga see suvi hakkasin otsast peale põhi välja ja autos oli oma 5cm
kiht vett no siis hakkasin uurima kust vesi tuleb leidsin juhi kõrvalt
toru mille eemaldasin ja sealt lükkasin ühe vooliku sisse oli mingi klimp ees siiani on nüüd kuiv olnud ehk leidsin vea.enne oli kah seest udune suvel
tekkis vett rohkem kui kliimat kasutasin ja kah jalg märg kurvis eks nüüd
paistab kas sai korda hetkel veel on päris hea jalad kuivad ja põhi tundub kah kuiv olevat ja õhuavadest kah näkku ei pritsi enam
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
catmar
huviline
Registreerunud 05.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia 3
|
postitati 12.11.09 10:32
|
|
|
Mina kuivatasin oma Audi a4 ka päris mitu korda. paduvihmadega tuli juhipoole peaaegu ämbritäis vett. Kui sõitma hakkasin, oli üllatus suur, kui
juhiistme taga kõik loksus ja lainetas. Puhastasin ka kõik kanalid jms. aga ei aidanud. Viga oli seal kust kapoti avamise tross salongi läheb, nimelt
see kummilutt oli pisut pragunenud. Vaadake igaks juhuks üle.
|
|
|
mihkel1404
huviline
Registreerunud 21.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.09 13:41
|
|
|
Tervist, oskab keegi öelda kuhukanti jõuavad 90 katuseluugi veevoolikud? Vihmaga on kõrvalistujal päris paras lomp maas ja pagasnikus ka....
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 21.11.09 13:46
|
|
|
Vaata parem sealt kust salongivent õhku võtab, kere liited üle, mul enne ei saanud arugi kui põhjamati väla rookisin ja armatuuri alt vaatama
hakkasin.
|
|
|
|
mihkel1404
huviline
Registreerunud 21.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.09 13:57
|
|
|
Eeldan siiski et, vesi tuleb katuseluugi tõttu kuna katuseluugi vahelt on ka vett täis.
|
|
|
Effelin
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.11.09 17:45
|
|
|
salong märg
Lisan siia ka oma mure, nimelt a4 b5 kõrvalistuja mati all oli oma 4l vett tekkinud,
otsisin foorumist lahendust kuid siiamaani ei ole ole lahenduseni jõudnud veel...
esimene mis tegin:
1)Võtsin aku maha

2)Võtsin aku alusraami maha

Äravoolukanal oli muda paksult täis
Kus asuvad b5 sedaani ülejäänud äravoolukanalid(katuseluuk puudub))
|
|
|
m4ti5
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 28.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b3 2.0E Audi S6 2.2t
|
postitati 23.11.09 08:12
|
|
|
ega salongi-soojendusest sisse ei tule?
|
|
|
Hegol
klubiliige
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B2q & Audi 80 B3q 16v & Audi A4 Avant B9q & Audi Q4 e-tron q
|
postitati 23.11.09 12:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: m4ti5
ega salongi-soojendusest sisse ei tule? |
B3-l ei tohiks tulla ventika juurest sisse. Või noh siis peab kapoti all olema päris korralik uputus seal rennis, sest ventika aval on servad ülesse
poole valtsitud ja selle peal istub veel ka see kate, kuhu saab filtri kinnitada.
Otsisn ise samamoodi leket taga ja leidsin hoopis koha, kus kereliitele oli peale pandud seda möksi, aga ta ei olnud enam hermeetiliselt pleki küljes.
Sealt see vesi tee salongi leidiski.
Kapoti alt vaadates:

Salongi poolt vaadates:

|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |