Uus kellablokk peale - mis siis võib valesti näitma hakata?
Algatuseks siis nimetaksin et mul on Audi 100 2,0 85 Kw AAD mootoriga. Kuna sellel isendil pole kompuutrit aga on pikkade kellade variant siis kuna
tekkis hea pakkumine ühe doonor S4 Avant 1993 a kellablokk koos rooli juures asetsevate kangideblokiga kätte saada. Igaks juhuks vaatasin endal järgi
, et kas mu enda kellabloki taga asuvas tühimikus leidub juhtmepuntras selline pitik (pruun) mis kompuga ühildub ja ei leidnud. Nüüd siis küsimus. Kui
on tavaline 2,0 masin millel pole comput, siis kui keeruline on ühildada seda uute kelladega. Põhifunktsioonid hakkavad kindlasti tööle nagu (spido,
odomeeter, õlirõhk ja õlitemp, ja jahutusvedeliku temp ning lisatulukesed armaturil. Aga 1 asi mis mulle kahtlust tekitab on Tahhomeeter ... kuna
tegemist on S4 kelladega ja minul on 4 pütane 2,0 siis palju tahhokas villast hakkab panema. Samas kui pole kompujuhtmeid, kuidas saada neid
funktsioone tööle mis lisades näidatud on , keskmine kütekulu jne .... ja ka muud funktsioonid ... ühesõnaga küsimus selline et kas keegi on aretanud
4 pütasele masinale s4 kellasid ja mis jamad sellega kaasnevad .... siis mõtlen kas tasub või ei 
XZN M16
|
|