Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Panin ma siis auto müüki Soome Audiclub.fi foorumisse (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 3533)
vvv
huviline

Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.07 18:54 Tsiteeri
Panin ma siis auto müüki Soome Audiclub.fi foorumisse

Niisiis, lugu järgmine...
Panin mina oma auto müüki soome nettiautosse ning samas ka otsustasin piiluda soome audiclubisse.
läksin mina aadressile www.audiclub.fi ja sealt otse foorumisse, http://www.audiclub.fi/audifinns/ regasin mina endale kasutaja ja sain kinnitus meili jne.

Tegin mina müügiteema alla ( MYYNTI ) uue teema.
Soome foorumis on samamoodi nõudmised, et üsna palju infot on kohustuslik auto kohta kirja panna.
Kõik kohustuslik info sai kirja pandud. ( mida küll ei saa öelda teiste kasutajate kohta seal foorumis )
mõne hetke pärast aga oli mu auto teema kadunud ja inboxis oli private message:
Kustutasime su auto müügi teema, kui tahtmist võid panna teema uuesti.
Tegin mina siis teema uuesti ja kirjutasin kõik jälle korralikult välja.
Mõne tunni pärast tuli jälle private message ning auto müügi teema oli jällegi müügi teemade alt kadunud.
Närvid olid suht läbi juba ja natukese aja pärast vorpisin teema uuesti valmis...
Mis te arvate kui kaua se seal püsis ?
no oma 5 minutit oli teema üleval.
Tollel hetkel mul viskas kopsu üle maksa ning kirjutasin päris vihase kirja modedele, sain ka vastuse:

*
Keneltä: Teppo Kalske
Kenelle: vvv
Lähetetty: Per Tam 12, 2007 15:23
Aihe: myynti-ilmo
Terve

Poistin ilmoituksesi kun kuvittelin sinuun aiheetta tehneen eilisen ilmoituksesi uusiksi, mutta sen olikin toinen ylläpitäjä poistanut. Pahoittelen...

Kirjoitapa siis kolmannen kerran uusiks.

Teppo

Nüüd sain aru, et ära topi oma nina sinna kuhu sind ei taheta
Üldiselt olen väga pettunud Soome Audiclubis

Oliver

MiniSMART autode ilusalong
www.minismart.ee Kvaliteetsed pesuteenusedwww.cleanservice.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 12.01.07 19:00 Tsiteeri

Kas see siin ei ole siis sinu kuulutus??? http://www.audiclub.fi/audifinns/viewtopic.php?t=28245

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.07 19:06 Tsiteeri

loomulikult pole see minu asi aga mis sa tast müüd jälle?
alles ostsid ju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Marili
klubiliige

Registreerunud 03.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.07 19:12 Tsiteeri

Tsitaat:

Poistin ilmoituksesi kun kuvittelin sinuun aiheetta tehneen eilisen ilmoituksesi uusiksi, mutta sen olikin toinen ylläpitäjä poistanut. Pahoittelen...
Kirjoitapa siis kolmannen kerran uusiks.

Kõrvaldasin Su kuulutuse, kuna vaatasin et olid eilse postituse ilma põhjuseta uuesti teinud. Aga selle oli teine moderaator juba kõrvaldanud. Vabandan ....
Kirjuta siis kolmandat korda veel.

;) Inimlik viga :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype
mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 12.01.07 19:14 Tsiteeri

Ma olen olnud ca 1.5 a ACF foorumi aktiivne lugeja ja pean mainima, et olen kohanud palju paremat suhtumist, muidugi on ka erandeid, kuid üldiselt on viisakalt küsides alati aidatud.
Samas, eks soome foorumiski ole probleeme värskelt registreerinud "müüjatega" nagu meilgi siin, et päris eelarvamustevaba see õhkond pole.

kohatu ja täiesti mitte minu asi ... kuid
pisut ot, kuid ega see müügihindki teabmis super sul pole :P

http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/501789.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
siim76
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5´05

postitati 12.01.07 19:28 Tsiteeri

Tsitaat:
;) Inimlik viga :)

Tundub tõesti nii. Said vist ise valesti aru ja ega nad meelega vist kustutanud, lihtsalt hüperaktiivsed moded seal. Aga edu müümisel.:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vvv
huviline

Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.07 20:34 Tsiteeri

se miks müün ja kui kallilt müün ei puutu absoluutselt asjasse, Asja mõte oli selles miks ma ta siia ülesse tõin oli, et kuna mul 3 korda kästi kuulutus uuesti panna kuigi kuulutus vastas reeglitele siis pani nagu natuke mõtlema :S

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 12.01.07 21:20 Tsiteeri

Hei,
Pole minu asi küll kommenteerida ja vaenu õhutada, aga mis puutub siia see, et tahad oma autot Soomes müüa ??

Õigemini, tahaks Sinult hoopis küsida sellist asja, kas kui saaksidki auto Soomes või Eestis maha müüa, kas jääksid siis edasi ka truuks kasutajaks ? (soome audiclubis)Minuarvates sellised inimesed, kes teevad ka endale siin eestis kasutajanime eesmärgiga oma audi maha müüa ja siis hiljem enam siia mitte oma jalga tõsta, on suhteliselt ebastabiilse mõtlemisega :) Selleks ongi ju müügiportaalid! Usu, audihuvilised vaatavad neid nagunii koguaeg. Kui ma oleks mode, näeks et inimene on just registreerinud ja kohe oma auto müüki pistnud, ma ei arvaks kah midagi ja kustutaks kogu teema täiega ära :)
Palun mitte midagi isiklikult võtta, tean, et siin .ee foorumis oled aktiivne kasutaja. Aga edu siis müümisel! ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vvv
huviline

Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.07 07:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ash
Hei,
Pole minu asi küll kommenteerida ja vaenu õhutada, aga mis puutub siia see, et tahad oma autot Soomes müüa ??

Õigemini, tahaks Sinult hoopis küsida sellist asja, kas kui saaksidki auto Soomes või Eestis maha müüa, kas jääksid siis edasi ka truuks kasutajaks ? (soome audiclubis)Minuarvates sellised inimesed, kes teevad ka endale siin eestis kasutajanime eesmärgiga oma audi maha müüa ja siis hiljem enam siia mitte oma jalga tõsta, on suhteliselt ebastabiilse mõtlemisega :) Selleks ongi ju müügiportaalid! Usu, audihuvilised vaatavad neid nagunii koguaeg. Kui ma oleks mode, näeks et inimene on just registreerinud ja kohe oma auto müüki pistnud, ma ei arvaks kah midagi ja kustutaks kogu teema täiega ära :)
Palun mitte midagi isiklikult võtta, tean, et siin .ee foorumis oled aktiivne kasutaja. Aga edu siis müümisel! ;)

Mul pole ühtegi teist autot olnud peale Audide.
Esimene oli Coupe ja nüüd on S6 PLUS, Soome müüki panin ma ta sellepärast, et maad uurida mis seal toimub ja kui palju S6 PLUS-e seal müügis on.
Selgus, et üks tõepoolest on veel lisaks minu omale ka müüki sattunud ja hinna panin sellise kuna alla 15 000 EUR .- sellel ettevõtmisel pole mõtet.

Oliver

mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 13.01.07 10:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vvv
Tsitaat:
Algselt postitas: ash
Hei,

Mul pole ühtegi teist autot olnud peale Audide.
Esimene oli Coupe ja nüüd on S6 PLUS, Soome müüki panin ma ta sellepärast, et maad uurida mis seal toimub ja kui palju S6 PLUS-e seal müügis on.
Selgus, et üks tõepoolest on veel lisaks minu omale ka müüki sattunud ja hinna panin sellise kuna alla 15 000 EUR .- sellel ettevõtmisel pole mõtet.

Oliver

Lihtsalt mingi ettekujutuse saamiseks auto tegelikust hinnast saab siis, kui siia liita maksude näol ca 6k euri. Igaüks saab ise otsustada, kui mõtetkas ettevõtmine sellise hinnaga auto ost soomlasele on.

http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/501789.png
vvv
huviline

Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.07 13:26 Tsiteeri

www.tulli.fi

tegelikult on asi nii, et ca 30% auto väärtusest maksab soomlane juurde kui näiteks Eestist auto ostab.

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 13.01.07 14:37 Tsiteeri

mis maks se on mis sinna siis se 30% lisandub???

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vvv
huviline

Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.07 15:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri
mis maks se on mis sinna siis se 30% lisandub???

Vero on se, kui tood Soome välisriigist auto siis neil oma selline auto maks

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 13.01.07 19:15 Tsiteeri

Vero sõltub auto alghinnast uuena, hetkevanusest, võimsusest ja päritoluriigist ja kindlasti midagi veel. Näide: eestist müüdi soome S2, maksudena lisandus 100 000 eeku (6k euri). Umbes samas suurusjärgus on see ka S6'l, kui mitte rohkem. Kohe mitte ei sõltu see summa müügihinnast.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 13.01.07 21:14 Tsiteeri

Ju siin mingi arusaamatusega tegu oli. Kohustuslik info registreerimisel on minuteada toimiv meiliaadress ja TEGELIK nimi.

Klubis võib pettuda muidugi ka sellise pisiasja pärast, aga ma tahaks näha, kes Eesti klubis viitsiks samamoodi klubirahvale soodsalt varuosade tellimist ja muud vastavat korraldada, nagu Teppo seda teha viitsib.

P.S. No peab ikka väga viks ja korralik S2 olema, et selle eest 6000 e makse küsitaks...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
vvv
huviline

Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.01.07 10:12 Tsiteeri

okei, teeme siis puust ja punasest

http://www.tulli.fi/fi/03_Yksityishenkilot/02_Autoverotus/05_Taulukoita_sovelletuista_verotusarvoista/sove_au_102006_fi_se.pdf
ühesõnaga Somm maksab ca. 13 000 Euri juurde riigile kui ostab mu auto ära :D

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 14.01.07 12:02 Tsiteeri

Sel soomlasel on lihtsam rootsi elama minna ja seal sellise autoga sõita ;)

Hea auto on palju autosid...
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 14.01.07 20:45 Tsiteeri

Oma kogemustele tuginedes julgen öelda, et Soome Audiklubi adminnid on viisaka suhtlemise korral täpselt samuti eeskujulikult meeldivad inimesed nagu ka Eesti Audiklubi adminnid. Kusjuures said isegi vihase kirja peale viisaka vastuse. Nendepoolse inimliku vea peale on õigust vihastada ainult inimesel, kes pole ilmaski ise eksinud. Lahe, et meil Eesti Audiklubis ka selliseid inimesi leidub:D

Võõraste foorumite müügiteemade risustamise vältimiseks võiks olla selline kord, et enne peab olema vähemalt 1 kuu olnud kasutaja, kui on võimalik alustada teemat ostu-müügi foorumites.

Soome verosüsteem on tõesti keeruline, kuid ka seal on nõrku kohti. Nende nõrkade kohtade tundmine toob Soomes paljudel väikestel tegijatel leiva lauale, kuna ka neid kõrgete maksudega autosid saab teatud tingimustel arvele vaid murdosadega neist maksudest, mida annab tulli.fi leht. Ei hakka siinkohal asju lahti seletama, kuna ei jaga neid täielikult ka ise.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 42.3% - SQL: 57.7%]