andreskahu
huviline
Registreerunud 03.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI 103kw
|
|
postitati 28.12.06 15:22
|
|
|
1.9TD turbo kõriseb ja võtab õli
Tervist! Lugu siis selline, et ostsin paar kuud tagasi 1994 aasta Audi 80 td ja nüüd tuli esimene tõsine jama. Nimelt kogu õli, mis mootorisse valan
lendab sumbutaja kaudu välja. Algul arvasin, et õlirõngad on läbi, kuid täna proovisin üle kuu aja autot käima panna ja käivitus imestuseks juba poole
pöörde pealt. Kui õli saaks kusaltki silindrisse siis ei tohiks ju auto nii hästi käima minna. Sestap tekkis uus mõte, et kas asi võib olla ka turbos?
Enne seisma jäämist oli ka selline asi, et kiirendamisel siis kui oleks turbo pidanud taha tulema hakkas hoopis mingit imeliku häält kostma...nagu
hõõruks kahte plekki üksteise vastu, ei oska paremini seda heli kirjeldada. Kui kellegi on eelnevalt sellist probleemi esinenud või teab sellest
midagi, siis oleksin abi eest ülimalt tänulik. Ei taha silindreid läbi puurida kui võib selguda et asi võib ka turbos olla, see ju suht kallis lõbu
ikkagi.:s
|
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
|
postitati 28.12.06 15:27
|
|
|
sa oled asja tuumale juba ise jälile saanud ....ees turbovahetus
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.12.06 15:27
|
|
|
hakka uut turbot otsima
|
|
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
|
postitati 28.12.06 15:28
|
|
|
Kuna ise sa vist ei jaga autost midagi siis vea kuskile töökotta. Ilmselt on sul õigus et vile peetis ja kuna teeb mingit vstu käimis häält siis ära
seda enam käima pane kuna turbiini küljest eralduvad labad võivad palju kurja teha klappidele ja ka kaanele. Kui vile ära vahetatakse siis vaata et
cooler ja õhulõdvikud õlist puhtaks pestakse.
|
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
|
Karel
huviline
Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: S2
|
|
postitati 28.12.06 16:04
|
|
|
Turbo remontimine
Ma arvan, et siia alla sobiks ka mõni turbo remondiga tegeleja kirja panna. Võimalik, et olen kehv otsija, kuid otsingut kasutades leidsin, et
Tallinnas tegeleb parandamisega ainult hr. Kuul, kelle kohta kirjutatakse halba ja ka head. Head olen kuulnud ka mehe kohta, kelle nimi on vist Pipar
ja otsisin päris põhjalikult, kuid mingeid andmeid ei leidnud.
Kui keegi oskab soovitada kedagi, kes remondiks Tallinnas või lähedal korralikult turbosid, palun pange siia kirja või muidugi võib ka U2U saata.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.12.06 16:12
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Quattro-Karel
Ma arvan, et siia alla sobiks ka mõni turbo remondiga tegeleja kirja panna. Võimalik, et olen kehv otsija, kuid otsingut kasutades leidsin, et
Tallinnas tegeleb parandamisega ainult hr. Kuul, kelle kohta kirjutatakse halba ja ka head. Head olen kuulnud ka mehe kohta, kelle nimi on vist Pipar
ja otsisin päris põhjalikult, kuid mingeid andmeid ei leidnud.
Kui keegi oskab soovitada kedagi, kes remondiks Tallinnas või lähedal korralikult turbosid, palun pange siia kirja või muidugi võib ka U2U saata.
|
Meilt saad kah abi!
|
|
|
|
|
|
andreskahu
huviline
Registreerunud 03.12.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.12.06 16:53
|
|
|
Sain teada, et tallinnas on petrburi mnt. turbode remontimine kokku 2100.- kuid seda ainult diiselmootoritele. Karla Auto tegeleb nimelt ainult
diiselmootoritega.
|
|
|
|
andreskahu
huviline
Registreerunud 03.12.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.12.06 16:56
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: pampkuri
Kuna ise sa vist ei jaga autost midagi siis vea kuskile töökotta. Ilmselt on sul õigus et vile peetis ja kuna teeb mingit vstu käimis häält siis ära
seda enam käima pane kuna turbiini küljest eralduvad labad võivad palju kurja teha klappidele ja ka kaanele. Kui vile ära vahetatakse siis vaata et
cooler ja õhulõdvikud õlist puhtaks pestakse. |
Ma alles 19-aastane kah ja hea, et ma niigi palju tean, kuid sellist probleemi ei tule just tihti elus ette ju
|
|
|
|