Tsitaat: | Algselt postitas: scottimees
Autoks on 90a. B3 1,6 D tavatraktor. Suvest peale on autoga toimunud imelik asi. Probleem on selline et maanteesõidul vahest lööb õlisurve tuld põlema
kui kiirus üle 110 km/h läheb 5 käiguga või üle 90 km/h 4ndaga ehk siis kui pöörded lähevad üle teatud piiri (mida ma kahjuks ei tea kuna tahhokat
pole). Tuli ei lähe päris põlema vaid kõvasti suristab nagu oleks lühis ja põleb kuskil 5-8sek. Kuna ma olen rahuliku sõidustiiliga pole see probleem
mind häirinud, selline asi tuli ette vägaväga harva, paar-kolm korda kuus. Ja nüüd on see regulaarne teema, möödasõit maanteel ja kohe lööb lambi
põlema. Olen õlisurvet mehaanilisel viisil mõõtnud, kõik on korras, sõidu ajal on surve stabiilne. Aga tuld lööb ikkagi põlema. Kas võib anduri jama
olla? neid on minu masinal 3, üks on tuttuus. Kas keegi on varem sellist asja näinud või oskab äkki kuidagi aidata? | Mul oli mingil
ajal probleem,et ühel hommikul autot käivitades süttis samamoodi õlituli.Samas panin tähele, et ka laadimist pole.Pärast selgus,et genekal oli läbi
diood,puudus normaalne laadimispinge,oli mingi12volti.Vahetasin dioodsilla -tuli laadimine ja kustus ka õlituli.Selline tunne on ,et geneka
ergutusahel käib vist kuidagi läbi selle õlisurve lambi.Võibolla on ka selline kala,et mingitel pööretel juhtub midagi taolist?Edu kaevamisel!
|