Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: probleem hoiatusmärgiga (õlisurve) (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1286)
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.12.06 18:16 Tsiteeri
probleem hoiatusmärgiga (õlisurve)

Autoks on 90a. B3 1,6 D tavatraktor. Suvest peale on autoga toimunud imelik asi. Probleem on selline et maanteesõidul vahest lööb õlisurve tuld põlema kui kiirus üle 110 km/h läheb 5 käiguga või üle 90 km/h 4ndaga ehk siis kui pöörded lähevad üle teatud piiri (mida ma kahjuks ei tea kuna tahhokat pole). Tuli ei lähe päris põlema vaid kõvasti suristab nagu oleks lühis ja põleb kuskil 5-8sek. Kuna ma olen rahuliku sõidustiiliga pole see probleem mind häirinud, selline asi tuli ette vägaväga harva, paar-kolm korda kuus. Ja nüüd on see regulaarne teema, möödasõit maanteel ja kohe lööb lambi põlema. Olen õlisurvet mehaanilisel viisil mõõtnud, kõik on korras, sõidu ajal on surve stabiilne. Aga tuld lööb ikkagi põlema. Kas võib anduri jama olla? neid on minu masinal 3, üks on tuttuus. Kas keegi on varem sellist asja näinud või oskab äkki kuidagi aidata?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
sults
huviline

Registreerunud 17.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 2.5TDI 103 kw AEL Quattro

postitati 28.12.06 05:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: scottimees
Autoks on 90a. B3 1,6 D tavatraktor. Suvest peale on autoga toimunud imelik asi. Probleem on selline et maanteesõidul vahest lööb õlisurve tuld põlema kui kiirus üle 110 km/h läheb 5 käiguga või üle 90 km/h 4ndaga ehk siis kui pöörded lähevad üle teatud piiri (mida ma kahjuks ei tea kuna tahhokat pole). Tuli ei lähe päris põlema vaid kõvasti suristab nagu oleks lühis ja põleb kuskil 5-8sek. Kuna ma olen rahuliku sõidustiiliga pole see probleem mind häirinud, selline asi tuli ette vägaväga harva, paar-kolm korda kuus. Ja nüüd on see regulaarne teema, möödasõit maanteel ja kohe lööb lambi põlema. Olen õlisurvet mehaanilisel viisil mõõtnud, kõik on korras, sõidu ajal on surve stabiilne. Aga tuld lööb ikkagi põlema. Kas võib anduri jama olla? neid on minu masinal 3, üks on tuttuus. Kas keegi on varem sellist asja näinud või oskab äkki kuidagi aidata?
Mul oli mingil ajal probleem,et ühel hommikul autot käivitades süttis samamoodi õlituli.Samas panin tähele, et ka laadimist pole.Pärast selgus,et genekal oli läbi diood,puudus normaalne laadimispinge,oli mingi12volti.Vahetasin dioodsilla -tuli laadimine ja kustus ka õlituli.Selline tunne on ,et geneka ergutusahel käib vist kuidagi läbi selle õlisurve lambi.Võibolla on ka selline kala,et mingitel pööretel juhtub midagi taolist?Edu kaevamisel!

vilepill
huviline

Registreerunud 18.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.06 06:45 Tsiteeri

Mul oli sama mure vanema mootoriga nagu 1b üle 2800 pöörde ja viskas õlituld. mootorit lahti võttes oli asi selge kõik vända kaelad ühtlaselt sooniliseks kulunud!!!
Muidugi ei välista ka muid varjante.

Kuulen kuskil vilet ma...
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.06 17:39 Tsiteeri

mul ei pöle see tuli igavesti, selles ongi kala, et surve on ju ometi olemas. korraks lööb seda põlema ja ma ei võta hoogu maha mingi 5 seki põleb siis kustub ära ja ma kihutan edasi ja siis suvalisel hetkel lööb uuesti korraks põlema. a mul on selline tunne et ma leidsin milles viga. pikkalt katsetasin, võtsin andurite pealt pistikud lahti ükshaaval jne ja vahetasin kellad ära ja siis kui võtsin kellad maha siis leidsin miskit huvitavat. Armatuuris kellade taga asub "Ölldruck steuergerät" ehk siis õlisurve jälgimisplokk. Kui ma sõitma läksin tegi just see asi sellist imelikku häält tegema. See on põhimõtteliselt tavaline relee, mis lööb õlituld põlema kui talle ei meeldi mingisugune näit mis õliandurite pealt tuleb. Võtsin ta maha, toksisin veidikene... nüüd siamaani pole probleemist märku olnud, ei tea...vb kadus ära. Tänan kõiki kes üritasid aidata! :) Annan kohe teada kui midagi konkreetsemat kaevan välja.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 24.6% - SQL: 75.4%]