Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: piduri tule kaitse (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1717)
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.06 11:13 Tsiteeri
piduri tule kaitse

nii, otsisin siis kas kellelgi veel sama teema aga tundub et mitte.
nimelt lööb piduritule kaitsme pidevalt läbi.
mitte tihti aga kord paari kuu jooksul.
milles vöib kala olla?
hetkel ei jäänud muud üle kui jälle uus kaitse panna aga järelikult midagi ikka jama kui lööb läbi.
autoks siis audi 100 c4

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 25.12.06 11:22 Tsiteeri

Äkki kasutad vahest haagist?

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.06 11:23 Tsiteeri

on ette tulnud jah.
aga mis? :o

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 25.12.06 11:41 Tsiteeri

kontrolli käru tulede pistikut ja sinna tulevate juhtmete yhendusi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 25.12.06 11:59 Tsiteeri

Kui on siis kontrolli ka lisapiduri tuld.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.06 12:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -ivar-
Kui on siis kontrolli ka lisapiduri tuld.

lisa tuld pole.
pistiku kontrollin ära.
tänud vastanuile.

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 26.12.06 09:39 Tsiteeri

Elav juhus on mul endal olnud kohaliku tankla haagisega. Eelmise autoga vahest seda haagist rentides peksis too suunatulede kaitsme läbi. Mingi aeg tagasi oli audiga ka vaja veidi haagist kasutada. Kuna pidurit andes ju taha ei näe siis ei pannud ka tähele et kaitse läbi lõi Alles mingi kuu hiljem öösel seina äärde sõites vaatasin, et tuled ei lähe põlema. Seega panin vist kenasti eestimaa kodanike närve liikluses proovile. Kahju et armatuuris ei näita mingi tuluke seda kui pidurituli tagant ära on ... Igatahes nüüd olen targem ja kontrollin ikke tulesid veidi tihedamalt. Aga jah ... paistab et sel haagisel on soodumus erinevaid kaitsmeid läbi põletada nagu ma aru olen saanud. Pistikus viga olla ei saa sest teised haagised mida olen vedanud pole seda nalja teinud. Nii et kõigepealt tuleta siis meelde jah , kas ja millal ja millist haagist viimati kasutasid :D

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.06 09:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Elav juhus on mul endal olnud kohaliku tankla haagisega. Eelmise autoga vahest seda haagist rentides peksis too suunatulede kaitsme läbi. Mingi aeg tagasi oli audiga ka vaja veidi haagist kasutada. Kuna pidurit andes ju taha ei näe siis ei pannud ka tähele et kaitse läbi lõi Alles mingi kuu hiljem öösel seina äärde sõites vaatasin, et tuled ei lähe põlema. Seega panin vist kenasti eestimaa kodanike närve liikluses proovile. Kahju et armatuuris ei näita mingi tuluke seda kui pidurituli tagant ära on ... Igatahes nüüd olen targem ja kontrollin ikke tulesid veidi tihedamalt. Aga jah ... paistab et sel haagisel on soodumus erinevaid kaitsmeid läbi põletada nagu ma aru olen saanud. Pistikus viga olla ei saa sest teised haagised mida olen vedanud pole seda nalja teinud. Nii et kõigepealt tuleta siis meelde jah , kas ja millal ja millist haagist viimati kasutasid :D

haagis mida kasutan on pidevalt üks ja see sama. ning sellel pole ma kordagi pölema saanud parempoolseid kabariite. (need kollased mis käru küljel on, mitte taga.) pidur kärul pöleb.
ma nii kaua ei söitnud ilma pidurituledeta sest armatuuris näitab kohe et midagi lahti .

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.07 17:42 Tsiteeri

teema jätkub ja asjale pihta ma ei saa.
käru tule pistikut kontrollisin aga noh mis mina ei saand seal midagi aru.
kadus ka vahepeal ära tagaklaasi soojenduse tule valgustus ja käsipiduri juures oleva difriluku lüliti valgustus. ei pruugi muidugi seotud olla ja pole jöudnud ka uurida et kus viga veel.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 28.3% - SQL: 71.7%]