zhade
huviline
Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi
|
|
ulith
huviline
Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 1.9tdi 94a/ VW G4
|
postitati 23.12.06 17:45
|
|
|
mida sul seal teada on vaja ???
kõik on ju kirjas , mine vaata ometi, kas te ei oska siis autot ka endale vaadata???? kas olete vaatams käinud, kas olete seda teist ja kolmandat!
äkki keegi hakkab naisi ka järele proovima ja siis kellelegi soovitama et võta too too on suurem ja parem ning seda teist ja kolmandat. MINE VAATA iSE
ÜLE!!!
|
|
|
zhade
huviline
Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.06 18:18
|
|
|
irw ... okei, keegi on hullarist põgenenud
enivei kui keegi siiski on selle autoga kokku puutund oleks tore midagi teada, kui ostuaeg käes lähen muidugi ise vaatama aga ennem oleks parem kuulda
kui pärast ostu, et ala "irw see oli ühe mu sõbra tuttava venna auto, eeli veeli sõitis - müügi ajaks aeti enamvähem normaalsesse seisundisse"
vms
selleks need foorumid nagu ongi 
|
|
|
ulith
huviline
Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 1.9tdi 94a/ VW G4
|
postitati 23.12.06 19:25
|
|
|
tegelt sa võid igakell kellegi sõbra sõbra auto otsa sattuda mis on saaniks aetud ja jutt ei paranda autot ega tee seda ilusamaks... mul oli kaa
selline juhus näiteks et tuttav ostis auto ja enda tuttava käest et oi kui hästi hoitud ja mida tuhat imet veel, aga kui ma seda autot lähemalt hiljem
nägin siis oi milline saan oli
aga ok! pole siit hullarist kedagi! edu Sulle auto leidmisel! kes otsib see leiab!!! tean omast käest 
Kauneid Jõule!!!!!!
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.06 19:27
|
|
|
get some brains ulith!!!
kutt tahab teada, et äkki keegi siin teab midagi sellest autost, et kas on keegi klubist omanik, või teab muudmoodi selle auto minevikku.
kui sul miskit asjalikku öelda ei ole, siis aja juttu oma vanaema kassiga, mitte ära tule foorumisse ennast välja elama
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 24.12.06 11:11
|
|
|
Arvan samuti, et selleks see Ostuabi teema loodigi, et sellesisulisi poste tekitada. Iga autot pole mõtet ju kõvatama minna teise Eesti otsa 
|
|
|
zhade
huviline
Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.12.06 20:07
|
|
|
ja saingi selle auto kohta targemaks tänu ühele foorumi kasutajale, kes mulle privaatteate saatis 
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 27.12.06 18:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Arvan samuti, et selleks see Ostuabi teema loodigi, et sellesisulisi poste tekitada. Iga autot pole mõtet ju kõvatama minna teise Eesti otsa |
Tegelikult tegime selleks, et sellesisulised postid kompaktselt ühte kohta koondada, aga andsime kuradile näpuotsa - selle asemel, et siin erinevate
mudelite kohta ülevaatlikke teemasid tekitada, on hoopis iga kuradi auto24-s müügil oleva Audi kohta teema tulnud. A noh, las ta siis olla nii. Vähemalt ei saa öelda. et keegi midagi ei
kirjuta. 
|
|
|
laxis
huviline
Registreerunud 12.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: b4
|
postitati 02.01.07 10:33
|
|
|
aga kuidas siis oli auto iseenesest?? olen ka huvitatud, kui viitsib võib keegi priva saata 
|
|
|