murunugis
huviline
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a4 1,9TDI 96kw avant 04a
|
|
kas selline jama on võimalik, appiiiiiiii !!!!???
Kas keegi on kokku puutunud olukorraga, kus geneka rihma purunemise järel auto ei käivitu. A4, 98a , tdi 81kw purunes geneka rihm. Sõitsin teelt
kõrvale jätsin seisma, uurisin olukorda ja otsustasin auto lähedal asuvasse parklasse sõita. Auto läks turtsudes ja paukudes käima. Peale 50m sõitmist
suri välja. Järgmine päev vahetati rihm ja pingutus rullik, kes ka pahategija oli. Auto aga keeldub käivitumast.
|
|
|
leits
huviline
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5TDI V6 Avant
|
|
Juhe vast vaja järgi visata i suppose?
Huvitatud paintballist? Kontakteeru minuga: leits@ozkpaintball.ee
|
|
|
|
murunugis
huviline
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a4 1,9TDI 96kw avant 04a
|
|
Nii, mõned mehed väitsid, et purunenud rihma tükid lendasid mingil moel mootori hammasrihma vahele ja see libises mõned hambad edasi. Süüde vale ja
asi jokk.?????
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
mõni mees väidab et ei saa su teema pealkirjast midagi aru
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: murunugis
Nii, mõned mehed väitsid, et purunenud rihma tükid lendasid mingil moel mootori hammasrihma vahele ja see libises mõned hambad edasi. Süüde vale ja
asi jokk.????? |
Täiesti reaalne.
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0
|
|
mina olen üks nendest õnnelikest kellel 1.9 TD mootori geneka võll välja jooksis ja rihma ümber alumise rulli otsa mäkerdas ... tulemus hammasrihm
puruks ja klapid peas!
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
|
Siingi üks õnnelik näide , aga V6 2,8 - sama stsenaarium.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Samas mina olen üks õnnelikest kes on lausa mitmel korral klapid konkreetselt pähe lasknud ja mõlemal korral on mootor käinud peale rihma/keti õigesse
asendisse paigaldamist laitmatult. Mõlemal korral on tegemist olnud sellise mootoriga kus klapisääre ja kolvi liikumise telg on paralleelsed, st, et
klapid ei ole nn "viltu". R4 TDI peaks vist samamoodi olema, seega enne kui kaant maha võtma hakata tasuks märgid paika panna ja asja kontrollida.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
vahest juhtub ka nii et kui hammasrihm puruks läheb ja klappid pähe lähevad peksab mõned hüdrotõukurid puruks aga midagi eriti hullu ei juhtu, ühel mu
tuttaval Volvo 2,5TDiga, veepump läks laiali (hammasrihm jookseb üle) ja oli mootor koos. paigaldasime uue rihma ja hakkas pill käima ja sõitma, sai u
6 kuud sõita tuli mingi imelik klõbin sisse ja kui vaatama hakkasime oli 3 tõukurid täielik sodi, algul nagu oli kõik OK ja toimis aga asi sai ikkagi
haiget mis siis ikka, uus komplekt tõukureid ja tuld!
|
|
|
|
leits
huviline
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
|
|
scottimees tundub et sa jagad asja küsin sult ühe küsimuse. Nimelt mul jama selles, et 1) külmalt käima panne släheb läima kuid kergelt pöörded
kõiguvad 100-200 pööret. 2) Külmalt käima pannes tundub et üks tõukur teeb kerget klõbinat üks 5 sekundit ning see järel kaob. Siit küsimus, et
tõukureid vist ühe kaupa ei anna vahetada kogu komplekt koos? Autos 2.5tdi 98a a4, mis hinnklassis nad sellele liiguvad ?
|
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
tõukureid ei pea vahetama ainult sellepärast et ta 5 seki klõbiseb, see on normaalne nähtus mitte uuel autol ja päris paljudel masinatel teevad
tõukurid nii (minu omal ka). aga mul on üks küsimus, palju su A4 sõitnud on? 2,5stel on selline haigus et kusagil u. 250000 km juures läheb mootor
kokku kui ei vaheta õigeaegselt tõukureid, nookureid + nukkvõlle. :S see on päris kallis lõbu, aga selline remont on isegi tehase poolt ette nähtud.
tehase viga, vale mootoriehitus ja kui need asjad on kulunud, hakkavad nookurid vahelt välja hüppama, klappid kinni jääma ja sada häda veel ja kui
nookur jääb kuhugi vahele siis võib ainult oletada mis juhtuda võib. siiani on kahel 2,5sel TDil minu praktikas selline asi juhtunud, üks tüüp tuli
väga õigel ajal kui ühel silindril viskas kõik nookurid vahelt välja ja üks pütt ei käinud ja ühel sai niisama 250000 kõik asjad ää vahetatud. See
sama mootor tehti natukene ringi kuskil kui ma ei eksi 2003 aastal ja selle uuema versiooni juppid sobivad vanale V6le ka, need on paremad ja jäävad
paremini kestma, keegi kunagi juba mainis seda siin foorumis minu teada. A mix pöörded ujuvad, see on kll hea küsimus, pole nagu varem V6'l sellise
probleemiga kokku puutunud, ütlen ausalt... VP44 pumbaga...eks see pump paneb neid kõikuma, ainlt ei tea mix, see on just selline pump mis suudab
mootorikäiku ühtlaseks teha isegi kui 1 pütt on tagant ära, väga tark jubin 
|
|
|
|
leits
huviline
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
|
|
Huinaa tegelt teab palju ta sõitnud on. Spidol on miski 195k hetkel, ei oska öelda kas on keritud või ei. Eelmine omanik ei kerinud minu arvates.
(naisterahvas oli). Kallis see 250k hooldus koos vastupidavamate juppidega around läheb?
|
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
täpselt uurin siis sinu jaoks uue aasta esimestel päevadel aga kunagi üks tuttav mainis midagi et pidi räige laks olema, kindlasti viiekohaline number
ja see kohekindlasti ei alga mitte 1ga...
|
|
|
|
prr
klubiliige
Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A3 & A4 Cabrio
|
|
Teema pealkiri peaks kajastama/väljendama max inffi postituse kohta.
Ostke oma teemale pealkiri ja proovige uuesti.
lapsest peale on hobused meeldinud
|
|
|
|