siim76
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5´05
|
postitati 21.12.06 20:22
|
|
|
Kojamehed töötavad kuidas ise tahavad
Kas oskab keegi aidata miks suvatsevad kojamehed töötada kuidas ise tahavad.
1 asend üles, kus nad peaks käima intervalliga, käivad nad edasi-tagasi ja enne lõppu jäävad keset klaasi kinni.
Alla tõmmates kus nad peaks ühe korra edasi tagasi käima, liiguvad nad ainult siis kui all hoida kangi. Milles võiks probleemi olla. autoks A6 95 tdi
|
|
|
siim76
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5´05
|
postitati 22.12.06 08:11
|
|
|
ei oska keegi midagi mõistliku pakkuda?
|
|
|
Mart_R
huviline
Registreerunud 14.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 85kW '94+C4 80kW '05
|
|
janxs
huviline
Registreerunud 09.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 quattro 2,0. 101kw.
|
postitati 22.12.06 15:55
|
|
|
Mul ka täpselt sama jama.Viga igatahes ei ole relees ega lülitis,need on kontrollitud ja on korras.Kojamehe mootorini ei ole veel jõudnud.
|
|
|
ulith
huviline
Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 1.9tdi 94a/ VW G4
|
postitati 22.12.06 16:05
|
|
|
mul teisel audil on sama jama B4 ,
nimelt see et kui 1 astmes on siis vahel on viivitusega vahel järjest teeb ise mida tahab, ja kui kojamehed seisma panen siis jäävad keset klaasi, st
et nad ei lõpeta seal kus peaksid. kuid mina kahjustan küll releed.ei ole aega olnud kontrollida lihtsalt. ja lahendust kaa ei tea. peale relee vahetuse
|
|
|
janxs
huviline
Registreerunud 09.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 quattro 2,0. 101kw.
|
postitati 22.12.06 16:12
|
|
|
Mul igatahes teise samasuguse audiga releesid vahetades,nad ühe autopeal toimisid ja teisepeal ei toiminud,sealt järeldasin,et relee on korras ja ka
lülitit sai samamoodi katsetatud.
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 23.12.06 09:24
|
|
|
ei tasu ka unustada pistikuid ja ühendusi... 
annab ühendust, ei anna... käivadki nagu nii nagu voolu saavad ja jäävad seisma kuhu juhtub.
|
|
|
Andy
huviline
Registreerunud 17.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4, B5
|
postitati 23.12.06 09:39
|
|
|
kui kojameeds jääb suvalisel kohal eisma, saab viga olla vaid mootori juures olevates kontaktides. võta mootor maha- kontrolli kontaktid (mustad-
põlenud- deformeerunud) Sealt su hädad hakkavad.
|
|
|
Fxz
huviline
Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 CABRIOLET
|
postitati 08.01.07 02:32
|
|
|
HMMZ
Huvitav, kas see on kah miski üks Audide tüüpvigadest, sest samasuguse anomaalia avastasin ka mina ühel hetkel ja nagu juba näha siis on kaks teemat
sellelaadset!!!
See siin ja siis...
Kojamehed töötavad kaootiliselt
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
postitati 08.01.07 07:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Fxz
HMMZ
Huvitav, kas see on kah miski üks Audide tüüpvigadest, sest samasuguse anomaalia avastasin ka mina ühel hetkel ja nagu juba näha siis on kaks teemat
sellelaadset!!!
See siin ja siis...
Kojamehed töötavad kaootiliselt |
asi kindlalt relees. ja teate mille pärast nii juhtub? mina igatahes enda relee sulatasin selle pärast ära et b4 vajutad kangi korraks alla poole teeb
lihtsalt ühe korra klaasid puhtaks see ongi mõeldud sisi väga harva vajutad seda alla poole aga mul kuidagi nagu koguaeg vajutasin seda ja hoidsin ka
pikalt alla alateadvuses kuidagi ja selle pärast need ära sulavadki. Releed leiab väha lihtsalt nii ülesse et paned käima klaasipuhastajad intrvalli
peale ja paned ka puhuri tööle ja hakkad järjest ära kiskuma rellesid kui mõlemad vait jääevad siis otsi veel aga kui ainult klaasipuhastajad vait
jäävad vot seda ongi sul uut vaja 100.- ringis makasab.
oeh the end 
|
|
|
|
Ivoonu
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Shadow vt750c
|
postitati 08.01.07 19:02
|
|
|
Julgeks viimasele vastu vaielda, mul siiamaani 3 AUDI't olnud ja ühelgi pole kojameeste süsteem üles öelnud ja ma ei ütleks, et ma seda va
allavajutamise värki ainult hetkeks oleks kasutanud, teinekord vaja ikka päris pikalt all hoida (kuigi lihtsam oleks üles II astmesse lükata...)
|
|
|
puruvana
huviline
Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 b7
|
postitati 09.01.07 23:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: syo
HMMZ
sellelaadset!!!
See siin ja siis...
asi kindlalt relees. ja teate mille pärast nii juhtub? mina igatahes enda relee sulatasin selle pärast ära et b4 vajutad kangi korraks alla poole teeb
lihtsalt ühe korra klaasid puhtaks see ongi mõeldud sisi väga harva vajutad seda alla poole aga mul kuidagi nagu koguaeg vajutasin seda ja hoidsin ka
pikalt alla alateadvuses kuidagi ja selle pärast need ära sulavadki. Releed leiab väha lihtsalt nii ülesse et paned käima klaasipuhastajad intrvalli
peale ja paned ka puhuri tööle ja hakkad järjest ära kiskuma rellesid kui mõlemad vait jääevad siis otsi veel aga kui ainult klaasipuhastajad vait
oeh the end |
see korrax all hoidmine on min viga ka hetkel ja mul hakkasid ka paar nädalat tagsi kojamehed lolli mängima nagu eelmistelgi aga läx nati paremaks
ise tagasi aga kui kinni kojamehed panen, siis jäävad ka keset klaasi seisma, korra vajutan kangi jälle ja siis läheb norm asendisse tagasi, kus see
relee t2pselt asubki ?
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.07 07:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ivoonu
Julgeks viimasele vastu vaielda, mul siiamaani 3 AUDI't olnud ja ühelgi pole kojameeste süsteem üles öelnud ja ma ei ütleks, et ma seda va
allavajutamise värki ainult hetkeks oleks kasutanud, teinekord vaja ikka päris pikalt all hoida (kuigi lihtsam oleks üles II astmesse lükata...)
|
nu igatahes minul oli enne kõik korras ja peale seda kui ma seda alla pikalt hoidsin ja pärast relee lahti tegin oli seal vaid sula plastik
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.07 07:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: puruvana
Tsitaat: | Algselt postitas: syo
HMMZ
sellelaadset!!!
See siin ja siis...
oeh the end |
see korrax all hoidmine on min viga ka hetkel ja mul hakkasid ka paar nädalat tagsi kojamehed lolli mängima nagu eelmistelgi aga läx nati paremaks
ise tagasi aga kui kinni kojamehed panen, siis jäävad ka keset klaasi seisma, korra vajutan kangi jälle ja siis läheb norm asendisse tagasi, kus see
relee t2pselt asubki ? |
relele asub kaitsme plokis. pane tööle klaasipuhastajad(intervalli peale) ja ka soendus ja hakka rappima järjes välja. kui jäävad mõlemad vait siis on
vale relee kui aga ainult kojamehed sisi on see õige.
|
|
|
|
rixrax002
huviline
Registreerunud 15.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.01.07 12:58
|
|
|
oli ka kojameeste probleem
tere
küll õnneks mitte endal ..aga tuttaval a4 ja 2003 aasta väljalase.....kojamehed jäid keset klaasi pidama ja vahel ei tahtnud kohalt minema
minna....
probleem oli puht mehaaniline mitte elektroniline.... nimelt oli vigane hoopis see hoovastik mis on kapoti all peidus ja mis liigutab kojamehi...see
hoovastik oli juhipoolse kojamehe kinnituse juurest puruks..... ja siis kuidagi teatud hetkedel väänas ennast sellest n.ö tekkinud surnud puntkist üle
ja pühkis....
et selline juhus on ka olnud
Rix
|
|
|
tips
huviline
Registreerunud 16.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: kunagi ikka
|
postitati 11.01.07 14:20
|
|
|
mootor väsinud? kojameestel ma mõtlen
|
|
|
az
huviline
Registreerunud 18.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.01.07 16:29
|
|
|
kuna passatil ja audil ühed jupid, siis minul näiteks ei allunud kojamehed sellepärast lülitile enam, et tagakojamehe sees olev trükiplaat oli saanud
klaasipesuvett ja lühistas kõik ära. Peale vahetust asi korras
|
|
|
Siimu
huviline
Registreerunud 30.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 12.07.07 07:20
|
|
|
Mul sama asi, mida siin kirjeldatud. Vahetasin relee ära... Kuid asi jätkus.
Pean siis mootri ühendused üle kontrollima.
|
|
|