Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Küsimus kojameeste ja maki kohta (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1496)
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 19.12.06 15:48 Tsiteeri
Küsimus kojameeste ja maki kohta

Ehk pole hullu, et kahte eri teemat ei teinud.
Auto: c4 100 avant 92.a.
1. Kas sellel autol on see juhe olemas, mille kaudu saaks makk kiiruse järgi helitugevust seada?
2. Ostsin boschi uuekooli kojamehed. Miskipärast jätab juhipoolne vasakul nurgast silmade kõrguselt kolmnurga kujulise osa pühkimata. Asja uurides selgus, et ei suru vastu just sellel kohal. Sõbra teise firma kojamehi omal autol proovides sama jama. Kojamehed peaks õiged olema, autopartneri müüja ise otsis need välja. Kas kellegil on sama jama olnud? Mis aitaks?

Hannes

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 19.12.06 16:21 Tsiteeri

1. Maki taha seda juhet ei tohiks tulla. Spidoka tagant / käigukasti küljest saab võtta kiirusesignaali.

Edit: Võibolla tuleb - ise kohanud ei ole.

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 19.12.06 16:43 Tsiteeri

Paljudel on see kiirusesignaali juhe olemas. Vaata skeemil ülemine pistik tähisega GA (gala) kui sinna tuleb juhe, siis on olemas.
http://www.erta.ru/base/audi/gammacc.shtml

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 19.12.06 17:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hannespoiss
Ehk pole hullu, et kahte eri teemat ei teinud.
Auto: c4 100 avant 92.a.
2. Ostsin boschi uuekooli kojamehed. Miskipärast jätab juhipoolne vasakul nurgast silmade kõrguselt kolmnurga kujulise osa pühkimata. Asja uurides selgus, et ei suru vastu just sellel kohal. Sõbra teise firma kojamehi omal autol proovides sama jama. Kojamehed peaks õiged olema, autopartneri müüja ise otsis need välja. Kas kellegil on sama jama olnud? Mis aitaks?

Hannes

Mul oli autol sama jama peale boschi ilma raamita kojameeste paigaldust. Kui kojamehed ülemises asendis seisma jätta, siis olid otsad ainult vastu klaasi. Uurimise tulemusel avastasin, et kojamehe vars oli kudagi imelikult alt otsast kõverdunud. Üritasin teda vähe sirutada, aga see selline loll materjal. Ja tulemus oli, et see murdus. Õnneks olin enne romulas käinud ja soetanud teise varre. Aga see oli kõrval istuja poolne. Aga panin selle külge ja töötab väga hästi. Lihtsalt kapoti ei saa avada, kui kojamehed on ülemses asendis seisma jäänud.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.06 19:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Paljudel on see kiirusesignaali juhe olemas. Vaata skeemil ülemine pistik tähisega GA (gala) kui sinna tuleb juhe, siis on olemas.

No mul pole seda tehasemakki peal, ostes oli autos tyhi auk maki kohal. Esimese hooga sai miski panasonic sisse(iseenesest hea makk, aga sinise valgustusega. Sooviks punast nüüd ja hea oleks kui see kiiruse järgi voluumi sätiks) Kas sa selle juhtme värvi ei oska öelda? Ehk audil miski kindel värv selle jaoks. Ehk tehase maki tyyp sõltub ka tehase kõllide arvust, mul neid 8 peal ilma supakata(Nokia kraam)

To villu157
Et peaks uue varre sebima? Mul oli sealt varre kinnituse juurest lõtk sees, pingutasin siis vähe peale ja asi vähe paranes, kuid mure ei lahenenud. Eks proovin natu painutada ise, enne muidugi olles muretsenud varuks kojamehe varre. Vedru küll ei tundu väsinud, ilus puhas paistab. Vars paistab igati korralik. Kas neid vedrusid eraldi ka müüakse?

Hannes

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.06 19:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

No mul pole seda tehasemakki peal, ostes oli autos tyhi auk maki kohal. Esimese hooga sai miski panasonic sisse(iseenesest hea makk, aga sinise valgustusega. Sooviks punast nüüd ja hea oleks kui see kiiruse järgi voluumi sätiks) Kas sa selle juhtme värvi ei oska öelda? Ehk audil miski kindel värv selle jaoks. Ehk tehase maki tyyp sõltub ka tehase kõllide arvust, mul neid 8 peal ilma supakata(Nokia kraam)

Värvi ei mäleta kuid usun, et kui ta on ühendatud on ta ühendatud, keegi vast neid seal ehk niisama lahti pole ratsinud. Praeguse makiga mängivad kõik kõlarid? 8 kõlarit ehk siis mõtled igas ukses kaks, kõrge ja madal?
Teise maki ostul vaata siis ikka seda ka, et temal see kiirustundlikkus peal oleks, ilma selleta pole kasu, et signaal pistikuni tuleb.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 19.12.06 20:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Tsitaat:
Tsitaat:

Värvi ei mäleta kuid usun, et kui ta on ühendatud on ta ühendatud, keegi vast neid seal ehk niisama lahti pole ratsinud. Praeguse makiga mängivad kõik kõlarid? 8 kõlarit ehk siis mõtled igas ukses kaks, kõrge ja madal?
Teise maki ostul vaata siis ikka seda ka, et temal see kiirustundlikkus peal oleks, ilma selleta pole kasu, et signaal pistikuni tuleb.

Mäletamistmööda oli juhtme värv valge/sinine.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.06 20:49 Tsiteeri

Tsitaat:

No praegu ongi üks VDO Dayton CD2203 makk sihikul, millel see asi(kiiruse suurenedes tugevnev helivaljudus) olemas. Kõik kõllid mängivad, kuigi tagaustes on originaal kõlarid vahetatud pioneeride vastu. Taga tweeterid ikka töötavad. Homme tsekin välja, mis värvi juhtmed seal ripakil. Samas ehk keegi oskab öelda, et kas see ikka on väärt makk? Või kui lendaks näiteks RAI tuningusse sisse, kas nad siis seal oskaks öelda, et autol see juhe olemas? Ja ma ei loe kuskilt välja seda tootekirjeldusest, et kas võimu ikka RCA out on sel VDO makil? Kuna mul võim hetkel RCA pistikutega taga, siis ei tahaks midagi ümber ehitada.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 20.12.06 08:06 Tsiteeri

2.8-l on kiirusejuhe kindlalt orig maki taga olemas. Sellele VDO-le ma eelistaks pigem siis juba mõnda blaukarit. 3000+ eegu eest selles makis küll minu arvates midagi ei ole. Väliselt ka paras Star Trek.

Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.07 08:47 Tsiteeri

Kojamehe sain tööle nii, et vart tuli hoopis sirgemaks painutada - nüüd töötab ilusasti. Maki jätan siiski vana alles - kuna suutsin natu autot lõhkuda siis läks raha sinna:)

Tänud vastajatele
TEEMA VÕIB LUKKU PANNA!

Hannes

MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 19.01.07 08:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Kojamehe sain tööle nii, et vart tuli hoopis sirgemaks painutada - nüüd töötab ilusasti...
Hannes

Kuidas sa painutasid? Mul sama jama.. kojamehed uued bochid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.07 08:58 Tsiteeri

lasin kojamehed käima ja kui olid püsti asendis siis süüde välja. Oli kohe näha, et pole keskelt vastu klaasi. Algul painutasin peale - siis läks ainult hullemaks. Siis painutasin vart eemale ja oligi korras. Ole ainult ettevaatlik, et ära ei murra - ehkki mulle need eriti rabedad ei tundunud. Loodan et aitab

Hannes

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.3% - SQL: 60.7%]