Caliper
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi90q
|
|
competitioni tagastange
et uuriks siis turuhinda competitioni tagastange kohta, tean et poest saab umbes 14k eest, ja peaks olema sama s2 stangega. et hinnad välja.
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
|
Väga keeruline leida aga edu. Isegi saksas suht defka värk.
|
|
|
|
Tige Kala
huviline
Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: B7 S-Line
|
|
Millise S2 stangega ta sama peaks olema? Avant, sedaan, coupe??
|
|
|
Caliper
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
tähendab et mul oleks yks pakkuda, söbral jäi peale avariid yle, kindlustus tellis uue, aga vanal vaid parempoolses nurgas pisike auk. yks tyyp oli
talle pakkunud 5kilo selle eest. korda tegemine maksab umbes 1kilo, nii et uuringi hinda.
pakkuge julgesti. 
to ICE: stange koos löögipampritega ja kinnitustega saab saksast umbes nädalaga ja 15kilo eest. 99% originaal.
edit: tellides pakub s2 ja compile sama stanget, ei ole mainitud keretyypi, kui kellelgi vaja siis compi stange kood on
8AO807305S,
|
|
|
Competition
huviline
Registreerunud 12.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6, 250KW, 2001.a.
|
|
Uuri Revalist hinda, minu mäletamist mööda tagastange ca 9 tuhande kanti jäi
|
|
|
Tige Kala
huviline
Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal
|
|
No coupe s2-e taga stange on küll minu arust samasugune nagu mul 90-l. ma mõtlesn siis kõrguse poolest (mõõtsin ära). Võibolla siis avandil ja
sedaanil on mingi teistsugune.
|
|
|
ICE
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Sobivustabel:
Tagastange:
B4 sedaan = B4 Avant = S2 Sedaan = S2 Avant = Competition = RS2
Cabrio = Coupe
Ehk siis nende autode stangesid saab omavahel "ringi tõsta".
Esistangedega on lihtsam, kõik sobib omavahel kuniks on ees niiöelda "laiad" tiivad (peale 91.a).
Mingit vahet pole, kas kupee on s2 või tavaline. Facelifitiga lihtsalt muutus esistange.
Pisikese modimisega läheb coupe tagastange vist jah 90'le, aga kindlasti pole ta sama.
|
|
|
|
Caliper
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Competition
|
revalist öeldi et sellist autot pole olemaski ja löpuks suure punnitamise tagajärjel leiti ikkagi ja et kättesaamine vötab pool aastat.
|
|
|
Tige Kala
huviline
Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal
|
|
Ma just mõtlesin stangede kõrguste erinevusi. Coupe stange ääred on jah pikemad ja ei sobi 1:1 90-le.
|
|
|
Caliper
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tige Kala
No coupe s2-e taga stange on küll minu arust samasugune nagu mul 90-l. ma mõtlesn siis kõrguse poolest (mõõtsin ära). Võibolla siis avandil ja
sedaanil on mingi teistsugune. |
minu meelest oli coupe tagastange körvad pikemad kui 90, täpselt ei mäleta, aga tahtsin kunagi enda omale seda kylge kruvida aga ei istunud.(pead ei
anna körvade pikkuse suhtes aga jäi kylge kruvimata)
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
BTW, mis selles Competitioni/S2 tagastanges tavalise B4 omast ilusamat ja erilisemat on? Võrdlen siin pilte ja enda auto tagastanget ja ei tõuse käsi kuidagi rahakotist
5-14k-d võtma. 
Esistange erinevusele saan nagu rohkem pihta. Selle võtaks küll.
|
|
|
Competition
huviline
Registreerunud 12.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6, 250KW, 2001.a.
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Caliper
Tsitaat: | Algselt postitas: Competition
|
revalist öeldi et sellist autot pole olemaski ja löpuks suure punnitamise tagajärjel leiti ikkagi ja et kättesaamine vötab pool aastat.
|
siis natu palju jahh,mul miski aasta tagasi sain sealt pea alla kuuga kätte selle.
|
|
|
Tige Kala
huviline
Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
BTW, mis selles Competitioni/S2 tagastanges tavalise B4 omast ilusamat ja erilisemat on? Võrdlen siin pilte ja enda auto tagastanget ja ei tõuse käsi kuidagi rahakotist
5-14k-d võtma. 
|
Vot sellele üritan mina ka praegu pihta saada. 
|
|
|
ICE
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Vaadake kui ees on S2 stange, millel pole plastikliistu ja B4 tagastange, millel on siis saate aru küll. Black, kõik autod ei ole musta värvi (kus see
liist väga silma ei karju). Minujaoks siiski näiteks tohutu vahe ka musta värvi autol.
|
|
|
|
QBA
huviline
Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 quattro tdi ja A6 C7 allroad Bitdi
|
|
Täpselt nii, mina siis see kellel see stange n.õ üle jäi ja auto on punane, ühes remondikohas õeldi et miks nad peaks tegema pakkumise mingile kallile
stangele kui tavaline maksab ainult 5K nii ma loobusingi sellest remondikohast, teises said nad väga hästi aru ja nüüd ongi uus all aga kindlustuse
vennaga kes uuris oli ka üks kena tunnine telefonikõne enne kui ta aru sai mis vahet on ja kuidas tavaline teistsugune on. Jäin mõtlema et mis oleks
kui oleks täielik võhik (mitte et ma kõike teaksin)ja ei tuleks pähegi et nad võivad valesi stangesi alla toppima hakata. Siis ju pärast jama veel
vahekohtuga ja kokkuvõteks seisab auto pea aasta
|
|
|