Lehekülgi: 1 2 |
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 09.11.03 10:50
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja pkuldsaar
minikasko on vaid varastamise ja tulekahju vastu. soovitan seda. endal peal ja veidi kindlam olla (Audi 100 2,5 TDI; 2700 EEK aasta, bentsukatel ligi
1000 krooni odavam). käisin sampo pangale ka välja idee et teha kleebised kus kirjas et autol on kasko. pidid arutama seda asja. |
Kleepeka ideed ma pakkusin IF Kindlustusele juba pool aastat tagasi.
|
|
|
|
Svenska
huviline
Registreerunud 25.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Leon Cupra
|
postitati 09.11.03 17:04
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja kopamees
Kasko ei kaitse Sinu autot varaste vastu....kasko on mingisugunegi kompensatsioon Sinu auto eest, kui teda enam pole. |
Julgen vastu vaielda. Kuna ostsin auto alla turuhinna ja kindlustatud on rohkema peale, siis varguse puhul saaksin ma 10K rohkem raha kui auto eest
maksin
--
Svenska
|
|
|
|
Rain
klubiliige
Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad ja A6 Allroad
|
postitati 09.11.03 17:24
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Svenska
Tsitaat: | Esialgne postitaja kopamees
Kasko ei kaitse Sinu autot varaste vastu....kasko on mingisugunegi kompensatsioon Sinu auto eest, kui teda enam pole. |
Julgen vastu vaielda. Kuna ostsin auto alla turuhinna ja kindlustatud on rohkema peale, siis varguse puhul saaksin ma 10K rohkem raha kui auto eest
maksin |
se on hetkel kui saad paari aastapärast võetakse turuhind ja sellest mingid prossad maha. se mis summa sa panid seda ei huvita mitte kedagi.
|
|
|
Svenska
huviline
Registreerunud 25.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Leon Cupra
|
postitati 10.11.03 08:50
|
|
|
Tsitaat: |
se on hetkel kui saad paari aastapärast võetakse turuhind ja sellest mingid prossad maha. se mis summa sa panid seda ei huvita mitte kedagi.
|
seda küll. Tavaliselt ma üle poole aasta ühte autot ei kasuta..
--
Svenska
|
|
|
|
Eeroz
huviline
Registreerunud 21.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5
|
postitati 10.11.03 09:11
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja pkuldsaar
minikasko on vaid varastamise ja tulekahju vastu. soovitan seda. endal peal ja veidi kindlam olla (Audi 100 2,5 TDI; 2700 EEK aasta, bentsukatel ligi
1000 krooni odavam). käisin sampo pangale ka välja idee et teha kleebised kus kirjas et autol on kasko. pidid arutama seda asja. |
2700 ? ja kuda sul riskigrupiga on ?
mul tavakindlustus juba peaaegu 4000 aastas.... grupp 120 ja kilovatte 100 praegu, jaanuaris läheb riskigrupp alla vähemalt
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 10.11.03 09:59
|
|
|
mul kasko 1k aastas
|
|
|
|
rixa
huviline
Registreerunud 22.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: 330XD
|
postitati 11.11.03 07:08
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja daqqer
gps sisse, kleepekas külge, siis ei taha keegi elusees su autot enam |
Unistaja metsateel. GPS vajab välisantenni ja selle signaali mahavõtmiseks piisab väheke paksemast kleeplindistki. Tegelikult on ammu teada, et
paljureklaamitud MobiKit on täiesti mõttetu asi, mille signaali segamine varastele ammu selge.
|
|
|
Teff
huviline
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2,8 Q C3 2,3 avant
|
postitati 05.12.03 07:05
|
|
|
lisaks siia veel seda,et nädala algul üritada ühe meie kliendi passat ära viia,järve aatriumi eest.mehe päästis see,et telefon ununes autosse,läks
tagasi ja sattus peale.ei tea kas sai pätid ka kätte või ei ,loodan ,et sai.P.S asi toimus südapäeval u.11-12
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |