Mis hinnaklassi need Osram Silverstarid jäävad?
Teemaalgatajale pole vist vaja uuesti öelda, et DIY teemas on releede paigaldamise õpetus ning osta teada tuntud ning soovitatud pirnid ka sinna sisse
ning tulemus on vägagi 5.
Lisan ainult juurde veel omapoolse kogemuse mis just üleeile kogesin. Sai ühele B3-le tulede süsteem releede peale tehtud, võrdluseks oli minu S2 (B3l
olid ette pandud 90 tuled, need milledes siis H4 ja lisaks H1). Enne releede paigaldust olid tema tuled nagu seasilmad, kui nüüd üieti mäletan olid
sisse pandud ainult philipsi vision plus H4 pirnid (kuna tulede vahetus oli alles hiljuti tehtud siis olid H1 välja jäänud hetkesüsteemist) ja minu
omad näitasid nagu enamvähem (pooltuli oleks võinud parem olla ainult).
Enne releede paigaldust sai mõõdetud ka pinge ära töötava moto ning põlevate pooltuledega... pinge genraatoril 14,02, pinge akul 13,8 ja pinge tule
taga 12,8 (arvestades teisi teemasid sellel alal siis see viimane nagu kõige hullem ei olnudki ). Sai paigaldatud releed, pooltuledele üks, topelt täistuledele teine ning vool otse generaatorilt. Seina peal sai
asjad paika keeratud ning teepeale minnes oli mul silm suur peas... meeletu kui hea valgus sealt tuli, pooltulede valgustus oli juba viimasepeal,
täistuli oli selline nagu oleks ette paigaldatud suured lisatuled Uuesti
sai mõõdetud ka pinged, otse generaatori klemmilt oli ta 14,17, akul 13,8 ning tule taga 14,0V.
Nüüd tahan ka enda autol selle kiirelt ära teha, enne pean ainult selle autocheci asjale lahenduse leidma 
|
|