Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Tuled on kehvad (Vastuseid: 29 | Vaatamisi: 6191)
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 08.02.07 06:29 Tsiteeri

Enne kui mina hakkaks 100w pirnide peale mõtlema uuriksin palju tuledele uus reflektor selle pirni taha, tulelüliti ja pirnipistik maksab + see, et kõik asjad välja vahetatakse oma mõistuse puudulikusel. Ühel isendil viskasin eelmiste omanike lolluse tõttu tuled minema, kuna polnud enam ei pistikuid, ega ka reflektoreid ja tulelüliti kah on siiani põhimõtteliselt p*rses. Lihtne kui kõike oleks tuttuuena riiulilt võtta, aga vanemale isendile korraliku või uue originaal- või varuosa saamine on vaata et võimatuks muutumas. Hetkel siis olen andnud jäägitult käe Osrami Silverstaridele, kuna neid pole mitte ühegi liikuri juures ühtegi veel pidanud välja vahetama. Philipsi GT150 ja ultravisionite suhteliselt mõttetult kiire surm keris kopa ette just rahalises väärtuses :( Ja mingi "xenon look" reklaami peale laseks ma pika joaga :cool:

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.07 15:36 Tsiteeri

Mis hinnaklassi need Osram Silverstarid jäävad?
Teemaalgatajale pole vist vaja uuesti öelda, et DIY teemas on releede paigaldamise õpetus ning osta teada tuntud ning soovitatud pirnid ka sinna sisse ning tulemus on vägagi 5.
Lisan ainult juurde veel omapoolse kogemuse mis just üleeile kogesin. Sai ühele B3-le tulede süsteem releede peale tehtud, võrdluseks oli minu S2 (B3l olid ette pandud 90 tuled, need milledes siis H4 ja lisaks H1). Enne releede paigaldust olid tema tuled nagu seasilmad, kui nüüd üieti mäletan olid sisse pandud ainult philipsi vision plus H4 pirnid (kuna tulede vahetus oli alles hiljuti tehtud siis olid H1 välja jäänud hetkesüsteemist) ja minu omad näitasid nagu enamvähem (pooltuli oleks võinud parem olla ainult).
Enne releede paigaldust sai mõõdetud ka pinge ära töötava moto ning põlevate pooltuledega... pinge genraatoril 14,02, pinge akul 13,8 ja pinge tule taga 12,8 (arvestades teisi teemasid sellel alal siis see viimane nagu kõige hullem ei olnudki:P). Sai paigaldatud releed, pooltuledele üks, topelt täistuledele teine ning vool otse generaatorilt. Seina peal sai asjad paika keeratud ning teepeale minnes oli mul silm suur peas... meeletu kui hea valgus sealt tuli, pooltulede valgustus oli juba viimasepeal, täistuli oli selline nagu oleks ette paigaldatud suured lisatuled:o Uuesti sai mõõdetud ka pinged, otse generaatori klemmilt oli ta 14,17, akul 13,8 ning tule taga 14,0V.
Nüüd tahan ka enda autol selle kiirelt ära teha, enne pean ainult selle autocheci asjale lahenduse leidma :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 08.02.07 16:54 Tsiteeri

Aga ütle siis minule ka kuidas autokotrolli ära petta, mina pole lahendust leidnud :(

Maestro
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2,8 142kw -98

postitati 01.12.07 16:27 Tsiteeri

mina jällegi ei mõista....kõik pirnid on ära vahetatud, cool blued ja night brakerid (osram), ja tuled on ka reguleeritud, aga ikkagi on nähtavus nagu karu p....s. Mida siis veel teha..uued tuled osta :D

donalds
huviline

Registreerunud 11.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: 1994 a6 quattro avant 2,6

postitati 01.12.07 17:10 Tsiteeri
fa

mul sama pooltuledega,,, kõike olen proovind aga uusi ei taha osta, panen xenonid sisse ja asi ants(loodetavasti)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.8% - SQL: 75.2%]