a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 14.11.06 14:40
|
|
|
El.aknad avanevad ise.
mingi 4 kuu jooksul on juhtund u.3-4x,et üks esimestest el.akendest avab end mingil hetkel ise.Kordagi pole ise märganud seda momenti aga on
juhuseid,kus hommikul avastan,et mõni aken on täiesti lahti või poest tagasi tulles avastan lahtise akna jne. (algul arvasin,et kogemata unustand või
käega vastu nuppu läinud aga see võimalus on kadu väike,sest pärast parkimist vaatan auto alati üle)Kas kellegil on sellist asja juhtund,selline asi
on tegelt suht jama nii pättide pärast kui ka siis näiteks kui vihma või lund öö otsa minu autosse sajab.
|
|
|
aces
huviline
Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5
|
|
ellar
huviline
Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 200 TQ 20V
|
postitati 14.11.06 19:30
|
|
|
Ilmselt on tegemist niiskuse või kondensiga elektrisüsteemis mis muud. Kui seda seostada üleujutusega mis oli Pärnus kus autodel avanesid samuti
elektrilised aknad ja süttisid kõikvõimalikud tuled vaatamata sellele et keegi ei oleks midagi näppinud ja see juhtus kuskil alles siis kui vesi
jõudis armatuurini. Ei tea ei ole spetsialist aga mingi seos nagu asjal on.
|
|
|
taivo9
huviline
Registreerunud 08.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 Q2.8
|
postitati 14.11.06 19:37
|
|
|
mul vennal sharannil sama jama ,keerad süüte välja ja ta kurivaim laseb kõik neli akent alla keerad võtmest lukku ja hoiad võttit all siis laseb
uuesti kinni.Viga ei oska kuskil otsida, juhtmed kõik terved ,asjad kuivad,arvan et viga võib olla selles komfort ajus mis jalgade ees aga ei tea kust
seda saada et proovida
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 14.11.06 20:12
|
|
|
meibi ukse vahelt juhtmed katki ja lühises.
|
|
|
Lumekass
huviline
Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel Auditu
|
postitati 14.11.06 20:24
|
|
|
Katuseluugi koha pealt niipalju, et sellest on foorumis juttu olnud, saab kasutada otsingut. Aga iva selles, et kontaktid mustad ja annavad ise
vahetevahel ühendust nii, et luuk avaneb. Elektriaknal võib ka lülitis viga olla. Jõudu vea otsimisel!
|
|
|
neegerlammas
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 09.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 15.11.06 07:44
|
|
|
mul see-eest siukene teema, et kui lasen akna kinni, siis enne kui aken täitsa ülesse jõuab tuleb alla tagasi ja nii 3-4x järjest.
|
|
|
coupe924
huviline
Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: 230kw TDI
|
postitati 15.11.06 08:53
|
|
|
On võimalus et juhiukse luku kontaktid mustad, jäevad kinni, niiskus
jne.
|
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 15.11.06 12:27
|
|
|
mis signa autol peal on, kas selline mis ise aknad-luugid ka kinni laseb?
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
postitati 15.11.06 12:29
|
|
|
No signaga see nüüd küll seotud pole pigem ikka kontaktidest viga
Pisike punane putukas
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 16.11.06 17:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: neegerlammas
mul see-eest siukene teema, et kui lasen akna kinni, siis enne kui aken täitsa ülesse jõuab tuleb alla tagasi ja nii 3-4x järjest.
|
Turva - kui pea aknast väljas ja kael vahel (usu, leidub idoote, kes nii
teeavad ja kaelapidi klaasi vahele jäävad), siis aken takistuse korral avab end automaatselt. Ehk sul arvatavasti siinid, kus aken jookseb, mustad,
või tross, mis akent liigutab, tahab määrimist, või miski muu segab normaalselt klaasi sulgumist. Uks laiali ja süsteem puhtaks.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 16.11.06 18:06
|
|
|
|
Sul arvatavasti C5 kerega A6, kui jah, siis on tegemist tüüpveaga. Nimelt lähevad katki klaasitõstuki juhikud kuhu kinnitub tross ning tõmbab klaasi
viltu ja poob kinni. Uued junnid on juba tugevamad ja nii kergelt katki ei lähe.
|
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 17.11.06 16:08
|
|
|
tegemist on küll jah c5 kerega.Siis peab vist tõesti ühendused üle vaatama.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.11.06 19:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
|
Sul arvatavasti C5 kerega A6, kui jah, siis on tegemist tüüpveaga. Nimelt lähevad katki klaasitõstuki juhikud kuhu kinnitub tross ning tõmbab klaasi
viltu ja poob kinni. Uued junnid on juba tugevamad ja nii kergelt katki ei lähe. |
Nii see on, 4B0837463 on tüki kood ja lüpsitöökojas Taufauto maksab 46.61 + km per junn. Vahetada võiks mõlemad.
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 18.11.06 19:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janar
mis signa autol peal on, kas selline mis ise aknad-luugid ka kinni laseb? | Osad audid ja volksud sisaldavad selliseid kesklukustusi
mis avanevad ise enesest kui õues tampib äikest ja tõesti on meeldiv tulla poest ja avastada et äike avas luugi ja aknad. kui vaja siis täpsemalt
tefektsed mudelid ??? mida tehas ei taha tunnistada ???
|
|
|
tim9
huviline
Registreerunud 03.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: a6 2,4 avant 98a.
|
postitati 03.01.07 16:43
|
|
|
sama teema.jutt jumala õige mul olid kah juhikud katki tegin korda aga nüüd ei sulgu aken korralikult . ülesse jääb väike vahe sisse
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
|
viltu ja poob kinni. Uued junnid on juba tugevamad ja nii kergelt katki ei lähe. |
Nii see on, 4B0837463 on tüki kood ja lüpsitöökojas Taufauto maksab 46.61 + km per junn. Vahetada võiks mõlemad. |
|
|
|
pontu
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.
|
postitati 30.04.07 13:11
|
|
|
Tekkis täna sama probleem, et küljeklaas ei tõuse üles enam. Polster käis maha, aga otseselt midagi katki ei ole, vähemalt näha ei olnud. Kas ära
vahetada tuleks need plastik osad kuhu kinnituvad trosside kõrid. Kas iluliist ja peegel tuleb koos raamiga ukse seest välja. Kahju oleks midagi ära
lõhkuda ja raske leida tavaliselt plastik osi. Kas need vidinad on letikaup või peab jälle ootama. Eelpool toodud koodiga mina küll midagi ei leidnud.
Aitäh abi eest. 
|
|
|
Alo19
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1,9 96kw 04
|
postitati 30.04.07 13:14
|
|
|
Mul läheb auto ise öösel sõtma, vahest kui poodi lähen siis tõmbab ka leebet, aga hommikuks on alati tagasi, mis värk on???   : 
|
|
|
Rainer
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2 x Audi S4 2.7Bit, Audi 80 B4 Quattro, VW Passat Alltrack
|
postitati 30.04.07 13:25
|
|
|
Endal oli samalaadne jama C4'ga kuid seismise ajal juhtus asi ainult korra ning siis juhtusin ise autos olema. Viga arvatavasti oli selles, et
juhtmed mis lähevad ukse sisse kummilotu kaudu olid märjad ja juba ka pragunenud ning sealt ka lühis, pidi olema tüüpviga, et ustesse minevatel
juhtmetel ajaga isolatsioon praguneb ja võivad hakata lühist andma eriti kui niiskust saavad. Sain isegi ühe korra el.akende releed vahetada kuna see
andis lihtsalt saba selle peale kui pinge liiga pikalt seal taga oli. Peale seda kui relee vahetatud ja juhtmed kuivad ei ole sellist viga esinenud.
Kuid vea otsimisel pakuti ka mulle seda varianti, et ukse sees olev lüliti võib väsinud olla, samuti võid relee klemmid üle vaadata ja puhastada.
Proovi ka seda varianti, et kui auto on sul mingi 5 minutit seisnud kas aknad (luuk) ilma süüdet sisse keeramata toimivad, ei tohiks toimida, peaks
automaatselt mingi ~30 sek'i jooksul releest voolu välja lükkama kuid kui mul oli relee juba peetis siis ei lükanud. Kogu aeg sai aknaid
liigutada.
Edu vea otsimisel.
When turbos start spinning, the face starts smiling 
|
|
|
|
pontu
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.
|
postitati 30.04.07 13:31
|
|
|
Aknad püsivad ilusti kinni, ainult et kui lülitist liigutan siis hakkab jamama. Aken liigub alla ja kui tahan kinni panna, siis tõuseb natuke ja nagu
"poob "kinni ja arvatavasti elektroonika tundes vastusurvet liigutab kohe klaasi alla suunas. Elektri pool ok, aga kala on mehhaanikas. Olen ikka
nõutu. 
|
|
|
aivo_
huviline
Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 avant
|
postitati 01.05.07 07:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: a6audi
mingi 4 kuu jooksul on juhtund u.3-4x,et üks esimestest el.akendest avab end mingil hetkel ise.Kordagi pole ise märganud seda momenti aga on
juhuseid,kus hommikul avastan,et mõni aken on täiesti lahti või poest tagasi tulles avastan lahtise akna jne. (algul arvasin,et kogemata unustand või
käega vastu nuppu läinud aga see võimalus on kadu väike,sest pärast parkimist vaatan auto alati üle)Kas kellegil on sellist asja juhtund,selline asi
on tegelt suht jama nii pättide pärast kui ka siis näiteks kui vihma või lund öö otsa minu autosse sajab. |
Et siis teema algatajale. Sõbra s6+ täpselt sama jama oli. Lasi lambist juhi akna alla. Ise ta seda kordagi ei näinud millal see toimus.
Kahtlustasime algul sigana kuna see kontrollis ka aknaid. Lõpuks kiskusime lahti ukse polstri ja avastasime et el. mootor väga tuline. Kiskusime selle
maha ja lammutasime laiali. See siis tähendab, et võtsime sealt küljest ära elektroonikabloki mis oli omadega lühisesse läinud ja toimetas nii nagu
tahtis. Kuina sama tootekoodiga tükki (el. mootorit aknale ) saada ei olnud(ka tellides) siis seadsime sammud Revalisse. Sealt öeldi a6-e oma läheb
mis siis, et tootekoodid erinevad. Nii oligi moto vahetatud ja asi korras.
Kõik mis on raha eest saadud on odavalt saadud...
|
|
|
|