Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Bensu pump suri. Palun kiiret abi! (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 3610)
mementoxy
huviline

Registreerunud 16.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2,3

postitati 30.11.06 07:37 Tsiteeri

No ei ole mu eelmise postituse kohta ideid?

Kuidas muidu relee korrashoidu testida?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audifänn
huviline

Registreerunud 26.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 110KW V6 94'

postitati 30.11.06 10:39 Tsiteeri

ka mul oli ühel päeval sama jama, et pump ei teinud enam mingit häält. Starter käias ilusti ja proovisin nii mitu päeva järjest. Siis kutsusin sõbra, et pukseerime auto tema töökotta. Igaksjuhuks käiasin ja asi läks ilusti tööle. Niiet müstika...
Muidu oleks kohe soovitanud kontrollida relee korrasolekut!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 30.11.06 13:33 Tsiteeri

Paistab relee viga olema, aga kui anda pumbale otse vool peale hakkab tööle, käivitub? Kunagi oli oma bensu A100 selline jama et relee üks klemm oli täiesti oksüdeerunud ja vahel käis vahel ei käinud, siis sai lahendatud otse voolu panemisega pagasniku valgustusest, see oli jama et kui auto seisma jätsid pidi minema pagassi ja juhtme lahti ühendama. Ütleme et avarii variant oli.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mementoxy
huviline

Registreerunud 16.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2,3

postitati 30.11.06 20:46 Tsiteeri
Bensu pump sai korda

No nii, täna siis lõpuks läbimurre.
Mis siis tehtud sai:
* Eile siis pump sai ära kontrollitud ja kõik nagu ok tundus olevat
* Kuna paljud siis bensureleele vihjavad, siis täna Forsis uus sai võetu - tulemsu sama. Ei midagi. Nd siis tutikas relee üle. Hind oli 300.- Tsekk olemas. Soovijale 200.- annan ära.
* Kuna nüüdseks siis enam ideid omal polnud ja kuskil saada ka mitte, siis sammud teada tuntud kodaniku Hannese juurde. No nagu ikka sealt ka abi vihje tuli. Vot selle peale ise poleks osanud tulla. Nimelt siis kuigi süüdet andes 12V peale tuleb, võib auto imo siis miskit ära plokkida ja auto käima ikka ei lähe.
No hakkasingi siis oma auto imot uurima ja ega alguses ei lootnutki ise sotti saada. Rooli alt siis mööda juhtmeid liikudes ka vea kolde leidsin. Bensu pumba vahel olev Imo oli "saba" andnud. Ehk siis mis ma tegin, lõikasin juhtmed lahti ja imo vahelt välja. Peale seda Heureka, plaks auto käis.:D Igaljuhul tarkust siit kui palju. Hannes ka mainis et see üks tüüp viga, et imode releed kärssavad.
Tänud kõigile vastajatela. Olen nüüd omamoodi spetsjalist sellel alal:P
Ah ja, kui pumpa tahate kontrollida, siis Kuusalus www.hot.ee/bensiinipump sealt vist tegelane romulus on, kes selle töö ära teeb ja veel tarkusi ka jagab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 07.05.07 21:09 Tsiteeri

mul lõpetas paar nädalat tagasi pump oma töö ära nii õelda paugupealt. niikui oleks juhe läbi lõigatud.
Olin teel saaremaalt tallinna ja praamipealt jõudnud sõita vaid paar kilomeetrit., kuna oli pühapäev ja viimane praam,. siis tuli öö veeta lihulas ja järgmine päev sai tuttaval lastud bussipeale uus kütusepump panna. maksma läks 1700kr.

tänud heale inimesele lihulast kes pakkus öömaja ja aitas peaaegu ääreni täis paagis pumpa urgitseda., hea et ikka bensiiniga auto sõidab:D

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a4b5
huviline

Registreerunud 25.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: a4 (12.95)

postitati 13.06.07 15:33 Tsiteeri

olen kah praeguse autoga ühe korra teele jäänud. starter töötas ,käivitades vahel nagu lubas, siis jälle mittemidagi. alguses pakkusin filtrit, vahetasin ära, midagi. mitu õhtut surkisin elektri juhtmeid, lõpuks jõudsin pumbani. aitas see, kui pumba külge minevad juhtmed korra lahti võtsin ja uuesti tugevalt kinni keerasin. pump oli paigas ja paak ilusti kinni, ei viitsinud enam lahti kiskuda,muidu soovitaks teistel nats puhastada neid kontakte. eks see meie benss on teada, veega pooleks, isegi kütusepaagis kontaktid korrodeeruvad. aga igal juhul soovitan proovida kontakte liigutada, enne kui paarkolm kilo hakkama panete. mina olen nüüdseks juba mitu kuud sõitnud, ja otse voolu peale lastes kah töötas vaikselt, kahtlesin ka et ei tea kas on terve pumba hääl. nii et käppapidi bena sise!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.8% - SQL: 73.2%]