Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: b4 sööb palju bensiini (Vastuseid: 18 | Vaatamisi: 1866)
Vladmir
huviline

Registreerunud 12.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.06 18:21 Tsiteeri
b4 sööb palju bensiini

Tere.Mul b4 2.0 66 KW probleem selles, et hakkas linnas sööma 14l.Suvel oli 10 l kanti.Alates septembrist hakkas kasvama 10.8 12 ja nüüd 14.Rehvid on M+S.Küünlad korras.Imelik see et sõitsin maanteel seal oli 8,6.Arvan et asi elektroonikas, kas keegi oskab midagi öelda või soovitada kuhu pöörduda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 12.11.06 18:38 Tsiteeri

diagnostika ...... arvan et lambta on ära väsind;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Vladmir
huviline

Registreerunud 12.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.06 18:41 Tsiteeri

Ma arvan sama, aga kuhu oleks parem pöörduda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 12.11.06 18:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Vladmir
Ma arvan sama, aga kuhu oleks parem pöörduda?

Ma ei loe ei su profiilist, ega ka eelmisest postitusest välja, kus sa asud, seega on keeruline mingit kohta soovitada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Vladmir
huviline

Registreerunud 12.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.06 19:57 Tsiteeri

Tallinnas

monte
huviline

Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 1995 V6 - 2,6 (105kw)

postitati 12.11.06 20:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Tere.Mul b4 2.0 66 KW probleem selles, et hakkas linnas sööma 14l.Suvel oli 10 l kanti.Alates septembrist hakkas kasvama 10.8 12 ja nüüd 14.Rehvid on M+S.Küünlad korras.Imelik see et sõitsin maanteel seal oli 8,6.Arvan et asi elektroonikas, kas keegi oskab midagi öelda või soovitada kuhu pöörduda?

TÄPSELT SAMA.

See et ilmade jahenedes kütusekulu tõuseb on normaalne. Mingi piirini. Mul ka viimane paak, mis sees, seier kukub nagu kivi. Kusjuures esimesed külmad elas ilusti üle.

Samas, soendus tõstab kulu, talvekad ka, vähemalt naelad (endal nord frostid).

Kas sellinne külm, sula, soe, külm, sula soe kuidagi soodustab minekul oleva lamda lõplikku suremist? Pole veel jõudnud süveneda, tabasin alles nüüd et viimase poole paagiga (paak ca 65) olen saanud sõita 250 kilti.

Ju ta lamda on kui muu korras. Kütusekulu teemasid on siin foorumis mingi-kehaosani-ja natuke peale. Esimene pakkumine on ikkagi lamda, kui kulu äkitselt tekkis.

Samas, rehvirõhk, termostaat, kokkujooks. Kõik sellised asjad võivad ka mängida - ei pea kindlasti lamda olema.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Vladmir
huviline

Registreerunud 12.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.06 20:36 Tsiteeri

Kulu peab jah seoses ilmaga tõusma, aga arvan et mitte nii palju.Tänan vastuste eest.Eks nüüd otsin diagnostikat.Äkki oskate soovitada kohta?

Teder
huviline

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Kia Sportage

postitati 12.11.06 20:43 Tsiteeri

See 66 kw on monpritsung vist. Uurige kas külmade ilmadega võtab ikka õhku väljalaske kollektori pealt. Tavaliselt see klapp paneb villast. Lambdat saab kontrollida, kohe vahetama ei hakkaks, foorumis sellest palju juttu. Kui karpal see kummipadi tuksis on kah kütusekulu kohe laes. Ma ei ole seda monopritsungit veel normaalselt 2 aasta jooksul nii tiksuma saanud nagu vaja. koguaeg on mingi anomaalja. See kummipadi on iga 7 kuu tagant pees. Tihend sureb alt ära ja hakkab lisaõhku imema. Võimalik, et kuskil sisselaske kollektoris on leke.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.06 17:41 Tsiteeri

Mul täpselt sama jama, autoks B4 2,3E 98Kw, ja bensiini kulu on ka kuskil 14-15 l sajale. Mul katalüsaator läbi täitsa, kas sellest võib olla bensukulu suur? Diagnostikas öeldi et pritsepea ka hakkab vanaks jääma, vast on tollest kah, aga kataka vahetusega paks asi paremaks vist minema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.06 09:40 Tsiteeri

Kütuse kulu on tõusnud, kuna lühikesed otsad. Tahaks teada kus see õhuvõtmis klapp asub ja kas seda saab käsitsi ümberlülitada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.06 09:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: roy
Kütuse kulu on tõusnud, kuna lühikesed otsad. Tahaks teada kus see õhuvõtmis klapp asub ja kas seda saab käsitsi ümberlülitada.
b4 85 kw.

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 14.11.06 10:52 Tsiteeri

aju andurist tõusis ka minu b4 kütusekulu megalt suureks.

sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.06 16:19 Tsiteeri

Aga B4 pidigi võtma natuke rohkem kütet kui teised autod, eriti need r5-d. Aga ikkagi 14-15 l sajale on väga palju ma arvan.

veiko393
huviline

Registreerunud 24.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 b4 / 2.0 85kW aut.

postitati 14.11.06 18:21 Tsiteeri

tea kui palju võib see lambta maksta võib b4le

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 14.11.06 18:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sceleton
Aga B4 pidigi võtma natuke rohkem kütet kui teised autod, eriti need r5-d. Aga ikkagi 14-15 l sajale on väga palju ma arvan.

Millised teised autod ? Ei ütleks, et B4-jad nii ''kõvad rüüpajad'' oleks. Võrdle ikka sama aastakäigu autosid, loomulikult ei anna üle 10 aastaste ökonoomsust võrrelda uute mudelitega vms.

Tsitaat:
Algselt postitas: veiko393
tea kui palju võib see lambta maksta võib b4le

Universaal lambda umbes 700.- ja NGK oma oli vist 1500.- ringis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
poleoluline
huviline

Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2 Q

postitati 14.11.06 19:11 Tsiteeri

Tsitaat:

Pole hullu... mul maanteel ( viimane mõõtmine lumisel tallinn -tartu maanteel ööl vastu pühapäeva ) 10,3L/100km andis... leebel sõidul 90 - 100 km/h :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-audib4-
huviline

Registreerunud 28.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi b4 avant, Audi A6

postitati 15.11.06 14:02 Tsiteeri

Mul ka b4 sõi kõvasti bensiini..kahtlustan, et isegi rohkem kui 15 sajale..siis asi oli lambda anduris. Kui selle ära sai vahetatud oli kõik ok. Auto ei tossanud enam, ei ajanud sellist kahtlast spetsiifilist haisu, gaasid sai korda ning auto ei mänginud enam pööretega kohapeal käies.

sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.06 15:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -audib4-
Mul ka b4 sõi kõvasti bensiini..kahtlustan, et isegi rohkem kui 15 sajale..siis asi oli lambda anduris. Kui selle ära sai vahetatud oli kõik ok. Auto ei tossanud enam, ei ajanud sellist kahtlast spetsiifilist haisu, gaasid sai korda ning auto ei mänginud enam pööretega kohapeal käies.

Mul ajab ka valget tossu välja ja kütet võtab ka mingi 14 l sajale kindlasti, aga täna ülevaatuselt tulin öeldi et lambda funkab veel, aga pritsepeaga on mingi jama.

Vladmir
huviline

Registreerunud 12.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.06 11:30 Tsiteeri

Ma käisin eile tehnoülevaatuse punktis, et kontrollida üle CO.
Tulemused oli väga head, kõik oli selle järgi korras.Tulemused olid paremad kui juulis (siis tegin ülevaatust).Öeldi et lamda on korras.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.3% - SQL: 70.7%]