Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi 1,9 TDI lonkab aegajalt tühikäigul ? (Vastuseid: 39 | Vaatamisi: 17924)
medical
klubiliige

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.10 16:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: erki_
Paar küsimust seoses nende piltidega ja pumba kaane lammutamisega. Kuidas sa pildil 1686 paistvad klemmid (7tk) lahti ühendasid? Tinutuskolviga?
Ja teine asi, et mis osa seal täpselt puhastamist vajab? Pildil 1689 asuv mähis?

Ma ei ühendanud veel neid klemme lahti. Kas kolviga või mehaaniliselt kuidagi proovima. Ennem tuleb rootor eemaldada.
Mina saan ka aru et see mähis tahab puhastust.
B4 on pumbakaane sisu vähe erinev, vähemalt minu masinal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Icedog
huviline

Registreerunud 09.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Golf 4 TDi

postitati 26.06.10 16:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: medical
Tsitaat:
Algselt postitas: erki_
Paar küsimust seoses nende piltidega ja pumba kaane lammutamisega. Kuidas sa pildil 1686 paistvad klemmid (7tk) lahti ühendasid? Tinutuskolviga?
Ja teine asi, et mis osa seal täpselt puhastamist vajab? Pildil 1689 asuv mähis?

Ma ei ühendanud veel neid klemme lahti. Kas kolviga või mehaaniliselt kuidagi proovima. Ennem tuleb rootor eemaldada.
Mina saan ka aru et see mähis tahab puhastust.
B4 on pumbakaane sisu vähe erinev, vähemalt minu masinal.

Minul sama töö käsil!Ja jõudnud olen täpselt sama küsimuseni,kuidas klemme lahti saada ja pärast kinnitada.Kas võib tinustuskolviga ligi minna?

jaanus74
huviline

Registreerunud 28.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.07.10 16:43 Tsiteeri

Hakkas ka siis 1,9tdi vibreerima ja lonkama,sai käidud diagnostikas ja seal öeldi et kõik korras.Uurisin foorumitest ja lõpuks leidsin selle teema.Sai siis ka täna pump lahti kistud ja veidike nuputatud kuda rootorit kätte saada ja klemmid lahti ühendada.Polegi keerulist midagi!Klemmidele tulevad juhtmed lõikasin tangidega läbi,(pärast jootsin kinni),rootori sain lahti nii:rootori pealt polt lahti(see mida tähik võtmega keeratakse) ,siis rootori poolne ots kruustangide vahele ja alt võllist 10 võtmega väike nõks pöörata. Puhastasin kõik osad,lappasin kokku ja oh imet,töötas kui kella värk.Tänud siinsele rahvale,kes oskavad häid näpunäiteid anda!!! :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
medical
klubiliige

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.07.10 17:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaanus74
Hakkas ka siis 1,9tdi vibreerima ja lonkama,sai käidud diagnostikas ja seal öeldi et kõik korras.Uurisin foorumitest ja lõpuks leidsin selle teema.Sai siis ka täna pump lahti kistud ja veidike nuputatud kuda rootorit kätte saada ja klemmid lahti ühendada.Polegi keerulist midagi!Klemmidele tulevad juhtmed lõikasin tangidega läbi,(pärast jootsin kinni),rootori sain lahti nii:rootori pealt polt lahti(see mida tähik võtmega keeratakse) ,siis rootori poolne ots kruustangide vahele ja alt võllist 10 võtmega väike nõks pöörata. Puhastasin kõik osad,lappasin kokku ja oh imet,töötas kui kella värk.Tänud siinsele rahvale,kes oskavad häid näpunäiteid anda!!! :D

Mis masinaga täpsemalt tegu?
Mul on rootor kuidagi teisiti- mingit tähikut ei ole. Ja pole aimugi kuidas seda lammutada.:(

jaanus74
huviline

Registreerunud 28.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.07.10 16:13 Tsiteeri

mul golf 4 aga eelpool olevad pildid täpselt koopia minu golfi pumbast.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ahto42
huviline

Registreerunud 20.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.06.11 11:29 Tsiteeri

Pole küll sakslane, aga tegu 96 a Zexel pumbaga, Pumba pea samuti elektrooniline.

Samad sümtomid on, et kohapeal käies ja sõites jätab vahele.

Arvate, et on ka kasu kaane puhastamisest?

scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.06.11 14:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ahto42
Pole küll sakslane, aga tegu 96 a Zexel pumbaga, Pumba pea samuti elektrooniline.

Samad sümtomid on, et kohapeal käies ja sõites jätab vahele.

Arvate, et on ka kasu kaane puhastamisest?

Mis masinaga tegu on? Kõik peaks olema identne!

ahto42
huviline

Registreerunud 20.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.11 08:27 Tsiteeri

Nissan Primera P11 96 aasta Zexeli pumbaga, alates 97 okt tuli bosch pump

scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.11 16:23 Tsiteeri

Millegi pärast aimasin, et tegu on nissaniga aga olingi segaduses, kuna Zexelit olen ise vaid ühel nissanil näinud. Kui ma ei eksi siis Zexel pidi olema nö BOSCHi litsensi järgi toodetud, ma võin eksida. Võta lahti, eks seal näha ole :)

ahto42
huviline

Registreerunud 20.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.11 08:14 Tsiteeri

Tegin nii, et küljepeal olevad traadid hammustasin lõiketangidega läbi ja elektromagneti omad murdsin ka lahti. Võlli ei pidanud ka välja pressima. pealt mutrid lahti ja tuli ära. Magnetit kinni hoidvaid polte ei hakanud välja võtma ja sai kõik detailid Carb cleanieriga üle käidud. Pärast jootsin traadid uuesti kokku. Natuke võttis aega pumba kaane paika koksamine. Nissanil minuarust ei saa arvutiga midagi regullida, saad ainult andmeid ludega.

kpunk
huviline

Registreerunud 10.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: audi b4 avant 1,9tdi

postitati 12.09.11 17:19 Tsiteeri
hingeldab

Tere.Paneks siis ka oma auto sümptomid siia üles-ehk tegu sama probleemiga.Tegu on b4 1,9d 66kw audi 80-ga,vl 1994.Kui käivitan,siis töötab korralikult tühikäigul u.2-3 min,seejärel hakkab nagu hingeldama-muudmoodi ei oska kirjeldada.Summutist tuleb haisu ja kui äkitselt vajutada gaasi,siis lööb sinise pahvaka välja.Sama toimub ka kohalt võttes(sine).Aga kui sõita 4-nda käiguga u.50 km.h,siis hakkab jõnksutama.Ei oska midagi arvata ,ehk annate nõu.Sai nagu enam-vähem kirjeldus antud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 12.09.11 18:13 Tsiteeri

Kütusekogus ehk paigast ära?

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.11 19:58 Tsiteeri

Sama teema selle pumba kaanega.

Nulu
huviline

Registreerunud 11.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Avant 1.9 TDI

postitati 15.09.11 19:20 Tsiteeri

Kes teostab Tartus pumbakaane pesemist?

kpunk
huviline

Registreerunud 10.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: audi b4 avant 1,9tdi

postitati 25.11.11 16:26 Tsiteeri

Tere. Kas Tallinnas ka on mõni inimene,kes mõistliku tasu eest pumba pea puhastaks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.8% - SQL: 70.2%]