Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: MULTITRONIC käigukasti omanikud " (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 3017)
danil123
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 20VTQ

postitati 09.11.06 18:42 Tsiteeri
MULTITRONIC käigukasti omanikud "

tere !!!
oman audi a6-te 2002.a ...kui õhu temperatuur on nulli lähedane või siis selllest allapoole ei taha kohe auto kuidagi liikuma hakkata peale seda kui olen käigu sisse pannud .
Kuid natukese aja pärast töötab kõik väga hästi kuni õhtuni välja . Täpselt selline tunne naq tavalise auto siduri libisemine !!

Kas kellegi kes omab on ka taolised probleemid ?
Ja kes omab siis kui palju teie oma autot soojendate enne sõitu minekut ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 10.11.06 06:51 Tsiteeri

Mina olen kõiki AT kaste (neid on olnud üle 4 masina) soojendanud nii 2 minutit. Multitronicu kohapelt oli pigem see tunne, et just külm kast töötas nagu paremini...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.11.06 18:59 Tsiteeri

Mul naise õel on c5 multitronic. Hoovist on tal väljasõit pisikese kaldega. Pean tõdema, et minu c5 tiptronic ronis külmalt tagurpidi sealt paremini üles kui tema oma. Multitroonik jättis jah külmalt sellise libiseva siduri mulje. Edaspidi tasasel pinnal suurt vahet pole täheldanud. Üldiselt peaks/võiks multitroonik ikka tasasel pinnal tühikäigul veerema hakkama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 11.11.06 19:20 Tsiteeri

Vähe uuemad ja targemad automaatkastid ei lasegi täitsa külma kastiga sõita. See peabki nii olema. Säästad kasti ja mootorit. Kuskilt see teema läbi käinud niiet vaata vähe ringi foorumis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.06 21:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: danil123
Ja kes omab siis kui palju teie oma autot soojendate enne sõitu minekut ?

Lollide sakslaste manuaal väidab "Den Motor nicht im Stand warmlaufen lassen! Sofort losfahren!" Selle järgi võiks kohe sõitu alustada. Edasi räägib, et vältida tuleks kõrgeid pöördeid ja täisgaasi, kuni mootor oma töötemperatuuri saavutab (siililegi selge).
Mina kah selline vanakooli mees, et keeran mootori käima, lükkan lume maha, puhastan aknad ja siis alles minema. Minuarust paras aeg minema sõita siis, kui pöörded alla 1000 langevad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
fugass
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.5 tdi tiptronic 2000, a6 2.0 multitronic 2003

postitati 16.08.07 14:49 Tsiteeri
multitronic ja generaator

Oman ka audit multitronicuga. Juhtus siis genekas läbi minema, arvatavasti pesti kunagi mootorit, vesi jäi genekasse ja see lõhkus ära geneka rootori. Ühesõnaga geneka vahetus. Antud teema on multitronicuga seotud niipalju, et kui juhuslikult peaksite otsima lammaritest genekat oma autole, siis teadke, et multitronic tahab täpselt sama marki genekat, mis oli varem. Kui minu autol oli 140A genekas, mõtlesin, et sobiks ka 120A , mille leidsin lammarist(lisavõime ja kõlareid autos ei kasuta). ÕNNEKS SEE EI SOBINUD! Sest multitronicul, on eraldi aju, mis automaatselt plokeerib käigukasti, kui genekas ei anna ettenähtud voolutugevust akusse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.4% - SQL: 81.6%]