Mar3k1982
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 1998 2,5 TDI
|
postitati 08.11.06 17:38
|
|
|
Blokeering
Kas on võimalik et kui aku täitsa tühjaks käiata läheb 1998a audi a6 mingi blokeering peale??
Kamm ikka sama jama et kõik nagu toimib diislit tuleb peale ja vool ka olemas aga auto ei käivitu ikka käia palju tahad
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 08.11.06 22:00
|
|
|
ega Sul immot ei ole? See võib ka nii teha ju põhimõtteliselt.
|
|
|
resnick
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 '93
|
postitati 08.11.06 22:24
|
|
|
Põhimõtteliselt võib sellist kammi tehaseimmo põhjustada küll. Kas Sul diagnostika võimalust ei ole? Pista arvuti masinale taha ja peaks nägema, mis
asi Sul kalab ja kas see on immo, mis võtmes oleva transponderiga suhelda ei taha.
276
|
|
|
|
Mar3k1982
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.06 07:47
|
|
|
aga kuidagi peaks saama ju immot uuesti aktiveerida. et hoiad miskit peal ja siis keerad vms.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 09.11.06 07:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: resnick
Põhimõtteliselt võib sellist kammi tehaseimmo põhjustada küll. Kas Sul diagnostika võimalust ei ole? Pista arvuti masinale taha ja peaks nägema, mis
asi Sul kalab ja kas see on immo, mis võtmes oleva transponderiga suhelda ei taha. |
Tehaseimmo laseb autot alati 2-3 sekundiks käima minna. Aga üldiselt vii see auto remonti, muidu varsti kärsatad veel starteri kah maha. Meile on küll
ja küll neid dislamehi (V6 2,5)remonti tulnud kelle autodel need ära põlenud ja varsti teeb teemaalgataja uue teema "kust saada starterit" See on
liiga keeruline auto, et seda ise torkida.
|
|
|
|
Mar3k1982
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.06 07:56
|
|
|
ei no aeg kinni pandud juba aga nagu ikka paarinädala pärast saab lihtsalt mõtlesin et kuskilt jäi nagu kõrva et immot saab ise uuesti kuidagi
akiveerida ega see ju palju halba teha sa??
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 09.11.06 08:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mar3k1982
ei no aeg kinni pandud juba aga nagu ikka paarinädala pärast saab lihtsalt mõtlesin et kuskilt jäi nagu kõrva et immot saab ise uuesti kuidagi
akiveerida ega see ju palju halba teha sa?? |
Immoga ei saa Sa ise midagi teha, ise saab õpetada keskluku pulti. Immo toimimist saab vaada ju kellade plokist - kui süüte sisse keerad süttib
kollane tuli (auto ja võtme kujutisega) ning nats ajapärast peab see ära kustuma. Kui ei kustu ja jääb vilkuma on tehase immo vigane. Käima peab ta
2-3 sek. igal juhul minema.
|
|
|
|
Mar3k1982
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.06 08:10
|
|
|
kui ma selle vag-com juhtme j2rgi viskan kas see näitab ka miskit ära?
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.06 08:12
|
|
|
kui ma selle vag-com juhtme j2rgi viskan kas see näitab ka miskit ära? |
Vabalt võib näidata, vabalt võib ka mitte... siiski on see lihtsaim asi mida teha ning viga võib vägagi lihtne olla ja VAG-COM võib selle kohe ka ära
näidata.
|
|
|
Mar3k1982
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.06 09:26
|
|
|
proovisime nyyd aga autoaiu ei lähe sisse ainult käigukasti omasse läheb?
Kuna sinna on paigaldatud ka ise mingi imo katkestuse näol, siis see võib segast panna ja bloceerida midagi ära?
uuringi nyyd kuidas see eelmine vend sinna selle pani ja mida see katkestab
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.06 09:29
|
|
|
proovisime nyyd aga autoaiu ei lähe sisse ainult käigukasti omasse läheb? |
Kui sul on see USB otsaga kaabel siis sealt seda viga otsida võibki... üle USB tekitatud com port ei taha kõigi masinatega koostööd teha otse com porti kaablid saavad ilusti ühenduse.
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 09.11.06 09:32
|
|
|
kas oled proovinud akul juhtme maha võtta ca 5 minutiks ?
|
|
|
Mar3k1982
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.06 10:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janar
kas oled proovinud akul juhtme maha võtta ca 5 minutiks ? |
aku oli öö otsa toas laadis
|
|
|
Mar3k1982
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.06 10:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Kui sul on see USB otsaga kaabel siis sealt seda viga otsida võibki... üle USB tekitatud com port ei taha kõigi masinatega koostööd teha otse com porti kaablid saavad ilusti ühenduse. |
siis oleks ju vaja sellist lullat mis teeb USB COM-iks kuna läpakal ei ole ju com porti
|
|
|
ivar80
huviline
Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG
|
postitati 09.11.06 10:32
|
|
|
siis oleks ju vaja sellist lullat mis teeb USB COM-iks kuna läpakal ei ole ju com porti |
Vale vastus. Sul on vaja läpakat millel on COM port küljes või osta mingi hirmkallis COM pordi PCMCIA kaart. Olen ise selle tee läbi käinud ostes ka
algul COM kaabli ja lootsin, et USB>COM adapter aitab...
|
|
|
Mar3k1982
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.06 10:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ivar80
siis oleks ju vaja sellist lullat mis teeb USB COM-iks kuna läpakal ei ole ju com porti |
Vale vastus. Sul on vaja läpakat millel on COM port küljes või osta mingi hirmkallis COM pordi PCMCIA kaart. Olen ise selle tee läbi käinud ostes ka
algul COM kaabli ja lootsin, et USB>COM adapter aitab... |
hmm.. tänud oleks ka peaaegu selle õnge läinud aga tuhnisin siin foorumis tuli välja selline asi et softis võib ka asi olla et üks soft usb-le teine
com-ile? on jutt õige?
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.06 12:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ivar80
algul COM kaabli ja lootsin, et USB>COM adapter aitab... |
Nu mida ma teen läpakaga millel on com port küljes kui olemasolev kaabel on mul USBga??? ja muideks minu läpparil on com port olemas. Lihtsalt kaablit
ostes ei olnud ma sellisest probleemist teadlik kuniks siin ühe masinaga sai testitud, et mina ei saa kaht erinevat programmi kasutades mootori osale
ligi (muudele sain) kuid teine vend kel kaabel oli com otsaga sai ilusti... Nagu märaganud olen on probleem just V6 masinatega millegipärast (2,6 ja
2,8 mõlemad), uuemad milledel on juba see lai pistik, nendega pole veel probleeme olnud.
Soft peaks siiski sama neil kõigil olema, pole vahet kas on üks või teine kaabel. VAG-COM uuemasse versiooni on sisse kirjutatud tegelt ka juba USB
kaabli võimalus... kuid millegipärast selle peael asja seadistades ei toimi ta.
|
|
|
Mar3k1982
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.06 12:25
|
|
|
Kui sul on see USB otsaga kaabel siis sealt seda viga otsida võibki... üle USB tekitatud com port ei taha kõigi masinatega koostööd teha otse com porti kaablid saavad ilusti ühenduse. |
Aga kuidas siis nii et enne olen sama kaabli ja arvutiga saanud toimima. siis on ikka järelikult ju kala kuskil mõjal, näiteks isepaigaldatud immos
või mingi block või oli lihtsalt aku liiga tühi???
|
|
|
ivar80
huviline
Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG
|
postitati 09.11.06 12:37
|
|
|
VAG-COM uuemasse versiooni on sisse kirjutatud tegelt ka juba USB kaabli võimalus... kuid millegipärast selle peael asja seadistades ei toimi ta.
|
Kui selle "USB" kaabli paned arvuti külge, siis arvuti arvab, et tegemist on COM'ga. Sellel kaablil endal sees mingi poolvigane USB>COM
konverter.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.06 12:43
|
|
|
Aga kuidas siis nii et enne olen sama kaabli ja arvutiga saanud toimima. siis on ikka järelikult ju kala kuskil mõjal, näiteks isepaigaldatud immos
või mingi block või oli lihtsalt aku liiga tühi??? |
Nu siis on asi teine, et kui kunagi ikka juba sama masina ja kaabliga oled asja tööle saanud pead ka nüüd saama.
|
|
|