Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: mure, armatuur ja tuled (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1852)
sandermat
huviline

Registreerunud 02.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 1,8 s

postitati 08.11.06 09:13 Tsiteeri
mure, armatuur ja tuled

nimelt asi selline, et ostsin auto, millel armatuur on pime ja tagurdades ei põle tuli. Kaitsmed on kontrollitud, seal viga ei ole.kas keegi oskab aidata, või öelda, kust ma tartus abi otsima pean?

(Audi 80 1,8s)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 08.11.06 10:31 Tsiteeri

kindlasti aitab " Otsing " ja kui tagurpidi käigu tuled ei põle võid ka luuki minevad juhtmed üle vaadata ...tihti kipuvad ära murduma.

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 08.11.06 10:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sandermat
nimelt asi selline, et ostsin auto, millel armatuur on pime ja tagurdades ei põle tuli. Kaitsmed on kontrollitud, seal viga ei ole.kas keegi oskab aidata, või öelda, kust ma tartus abi otsima pean?

(Audi 80 1,8s)

100% taga luugi juhtmed. selepärast on ka armatuur pime et on kaitseme välja peksnud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 08.11.06 13:50 Tsiteeri

vaata äkki armaturi tuled maha keeratud;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sandermat
huviline

Registreerunud 02.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.06 17:43 Tsiteeri

maha kül keeratud ei ole :)

ma siis homme vaatan need luugijuhtmed üle

PS! tänud abistajatele

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.06 11:30 Tsiteeri

Armatuuri tuled, keskkonsooli tuled, pardaka valgustus ja tagurdamistuled on ühes ahelas ja kui kuskil on lühis siis kustub kõik korraga ära. Mul oli selline värk 80 b3'l, siis kui makk oli ära võetud ja tekkis lühis. auditel läheb maki peale üks juhe millega saab maki valgustuse erksust kruvida armatuuri reostaadist, see kurjamus pahandusi tegigi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
sandermat
huviline

Registreerunud 02.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.06 17:27 Tsiteeri

vaatasin luugi juhtmed üle, ei tundunud kül, et oleks seal kuskil olnud mingit silmnähtavat lühist, kas saaksin veel kuskilt midagi vaadata, või pean tartus elektriku üless otsima? ja äkki keegi teab, palju selline asi võib elektriku juures maksma minna

sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.06 18:05 Tsiteeri

Ega sa silmaga ei näegi. Kontrolli testriga ja kui sul seda pole siis mine osta poest (odavamad maksavad paarsada eeki), tihti läheb vaja igal pool :D harju ära..
Aga luugi juhtmed jah.. targem on nad üldse välja vahetada :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
janxs
huviline

Registreerunud 09.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 quattro 2,0. 101kw.

postitati 15.11.06 07:54 Tsiteeri

Mul juhtus täna sama asi,et armatuur läks pimedaks aga ainult armatuur,teised tuled kõik põlevad.Vahetasin kaitsme välja ja 5-10 min jälle läbi põlend.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 15.11.06 08:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sandermat
vaatasin luugi juhtmed üle, ei tundunud kül, et oleks seal kuskil olnud mingit silmnähtavat lühist, kas saaksin veel kuskilt midagi vaadata, või pean tartus elektriku üless otsima? ja äkki keegi teab, palju selline asi võib elektriku juures maksma minna

tõmba see kate maha mis jookseb sul juhtme puntra peal murde kohalt siis näed mis seal viga on :D Parem tee kohe ära sest õhel bmwl jooksis poolde keresse ja põletas ja keevitas pooled juhtmed ära.... see asi läks ikka paar tuhat maksma. varjante on palju kas tinutad, paned uued juhtmed üldse jne... mina olen mitmel autol tinutanud ja tänaseni töötab..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 26.4% - SQL: 73.6%]