Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Quattro abs (Vastuseid: 46 | Vaatamisi: 7793)
indrekk
huviline

Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 200 20v

postitati 29.11.06 22:43 Tsiteeri

kuidas kontrollida, millise ratta andur peetis on?
mul hakkab ammu enne blokeerimist ragistama ja ei lase üldse pedaali vajutada. kust seda viga otsida?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Caliper
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi90q

postitati 30.11.06 05:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: indrekk
kuidas kontrollida, millise ratta andur peetis on?
mul hakkab ammu enne blokeerimist ragistama ja ei lase üldse pedaali vajutada. kust seda viga otsida?

vötad iga ratta anduri ja möödad eraldi yle, eespool soovitusi ka

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 11.01.07 08:18 Tsiteeri

Mul üks küsimus ABS'i anduri kohta. Oman Audi 80b4 Quattrot. Üks tagumine abs andur otsad andnud. Küsimus siis järgmine. Mis maksab sellise isendi tagumine parem ABS'i andur ja kas kõigi 4 ratta andurid on ühed ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Caliper
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.07 14:32 Tsiteeri

minu andmetel peaksid olema köik samad(vöin eksida) ja maksab kusagil 6-7saja vahel.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.07 18:00 Tsiteeri

Täna sai uuritud vähe hindu, siin kohalik autopood pakkus hinnaks 700-1500 müüa päris kindel oma vastuses polnud.
Aga arvestada tasuks mul siis 700-1000 krooniga tüki eest ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Caliper
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.07 18:18 Tsiteeri

eks see hind söltub jah poest, aga minu hind on nagu mainitud 6-7saja rinis, juhe koos anduriga, andurit pidavat ilma juhtmeta ka saama, ei tea kuidas see systeem välja näeb, aga poest nii öeldi, ja siis ainult anduri hind oli 3-4saja vahel.

j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.07 18:22 Tsiteeri

Peab siis mõnes romulas ringi vaatama, äkki neil on selliseid asju vedelemas.

Caliper
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.07 18:30 Tsiteeri

yldjuhul sealt romulast on vöimalus saada korralikku andurit 50/50, ja pool uue hinnast pead ikka maksma, kui mitte rohkem, ja kui otsustad ikka romula kasuks siis otsi endale möni hea tuttav autoelektrik kaasa kes seda oskaks kontrollida.
edu sulle.;)

j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.07 20:32 Tsiteeri

Autoelektrik on mul omast käest võtta, mul firmas väga hea elektrik. Kutil mingid andurid olemas ka, aga mingi teise audi tüübi omad.

vlgu
huviline

Registreerunud 24.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.07 21:28 Tsiteeri

Mul on selline probleem, et kui kiirus langeb alla 15 km/h siis pidurit vajutades hakkab ABS ragisema, pedaal tõuseb 2x üles. Sellisel kiirusel ei tohiks ju ABS üldse enam järel olla?
Probleem tekkis peale juhipoolse pooltelje porikummi vahetust. Äkki vigastasin andurit vms. kuna vahepeal viskab armatuuris nii ABS kui ka ESP tule põlema st. nad ei tööta, samas peale seisma jätmist-käivitamist on kõik ok.

Audi A6 2000. a 2.8

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.07 23:00 Tsiteeri

Andur võibolla õhtal jah või andur võis paigast nihkuda, kuna andur peab hammasvööst teatud kaugusel olema. Mul läks ka paigast ja hakkas samamoodi iga väiksema pidurduse peale tööle. Andur lihtsalt abs ajule valeinfot.
ABS ei tohiks rakenduda enam alla 5 km/h kiirusel liikumisel.
Täitsa norm nähtus et 15km/h abs töötab. Praegusel aastaajal ja ka praegustel teeoludel töötab abs mul näiteks praktiliselt iga ristmiku peal, sest haardumine teekattega on küllaltki kehva ja hakkabki pedaali vastu jalga peksma.

arvit
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,5tdi 103kw Avant

postitati 07.03.07 08:24 Tsiteeri

armatuuris põleb ABS tuli ning ära ei kustu, kontrollitud kaitse, see korras. üks remondimees väitis et andurite viga ei tohiks olla kui koguaeg põleb. mida tuleks veel kontrollida ? ABS aju või on veel mingi relee kuskil ? loll nagu ma olen küsiks seda ka, kas ABS`i mitte töötamine võib mõjuda ka difri lukule ? autoks audi 100 avant 2,3 quattro 92 aasta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Caliper
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.07 18:02 Tsiteeri

olin ka alguses pisut mures möju pärast difrile aga nagu aru sain siis ei juhtu midagi kui ikka köik rattad korralikult pidurdavad. aga minu probleem seisnes selles et armatuuri all asuvas relees, (peaks asuma kusagil kellade all oleva juhtmeploki juures,täpselt enam ei mäleta), millel oli seest üks ''tablett'' läbi, ja peale selle vahetust oli asi korras ja toimib siiamaani. et ise soovitan sealt ka vaadata. aga andurid soovitan ikka üle kontrollida.
edu

arvit
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.07 10:54 Tsiteeri

käisin diagnostikas täna aga võta näpust. kapoti all asuvas releede karbis on üks pistik puudu :o et arvuti järgi ühendada. kuigi selle aasta autol peaks olema. vaatan selle armatuuris oleva relee üle siis, äkki tõesti selle viga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 09.03.07 11:07 Tsiteeri

Sinu autol peaks olema peal ABS 2S,seda on võimalik kontrollida vaid LED testriga,ehk siis spetsiaaltestriga.
Vag-com ega ükski diagnostika seade sinna külge ei hakka.
Kapoti all olevad kaks pistikut on vaid m
mootori veakoodide jaoks.
Üle kontrollida relee,et aju pisik oleks korralikult kinni ja ABSi anduri pistikud samuti.
Kui kuskil ABS-i juhtmes on katkestus,siis võib ABS-i lamp põleda kogu aja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.07 16:50 Tsiteeri

Küsimus siis järjekordselt ABS anduri kohta. Kas sobivad tavalise 93a 80b4 ABS andurid 92a 80b4 Quattrole.
Täpsemalt siis tagumine/tagumised andurid.
Kas anduri augu suurus, pistik jne sama.

Caliper
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.07 17:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: j2mis
Küsimus siis järjekordselt ABS anduri kohta. Kas sobivad tavalise 93a 80b4 ABS andurid 92a 80b4 Quattrole.
Täpsemalt siis tagumine/tagumised andurid.
Kas anduri augu suurus, pistik jne sama.

peaks olema samad, sest poest antakse päris laiale valikule autodele samad andurid, absi süsteem on neil ka üldjuhul sama.

j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.07 18:07 Tsiteeri

Tänud, eks ma siis ostan omale selle 80 b4 esiveolise anduri ära :)

arvit
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.07 21:12 Tsiteeri

Aju pistik korralikult kinni. Relee peal olev kaitse terve.
Kuidas andureid kontrollitakse ? ja küsiks ka seda kas ABS`i mitte töötamine võib põhjus olla miks mul ei lülita difri lukku sisse ? Koos nad ära kadusid mul.

Caliper
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.07 19:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arvit
ja küsiks ka seda kas ABS`i mitte töötamine võib põhjus olla miks mul ei lülita difri lukku sisse ? Koos nad ära kadusid mul.

minu teada kyll mitte, vähemalt enda autol seda ei olnud, difrilukk läks sisse ikka.
mis möttes koos ära kadusid?
andurite kontrollimise kohapealt soovitan pöörduda kellegi targema poole kellel on kogemusi, ise ka ei tahtnud seda riski oma kaela vötta, et hiljem möni andur vale näppimise tagajärjel puruks on.:D

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 11.03.07 21:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Kuidas andureid kontrollitakse ? ja küsiks ka seda kas ABS`i mitte töötamine võib põhjus olla miks mul ei lülita difri lukku sisse ? Koos nad ära kadusid mul.
Mina ütleks, et pigem tekitab difri lukku mittetöötamine ABS i väljalülituse. Sul võib näiteks selle lülitiga mingi jama olla et ei lülita diffrit sisse ja samas ABS i lülitab välja. A see on puhtalt minu oletus. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
arvit
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.03.07 20:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Tsitaat:
Mina ütleks, et pigem tekitab difri lukku mittetöötamine ABS i väljalülituse. Sul võib näiteks selle lülitiga mingi jama olla et ei lülita diffrit sisse ja samas ABS i lülitab välja. A see on puhtalt minu oletus. :P

Ega sa tegelt mööda ei pannudki. Sai mitu korda kontrollitud kaitsmeid kuid ei tundunud et mõni läbi oleks olnud. Nüüd siis kui tagumise käigu tuled ära kadusid sai neid uuesti kontrollitud ja üks 15A oli läbi. Vahetasin ära, lülitite valgustus hakkas põlema, difri lukk töötab ja ABS tuli kustus ka ära. Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.9% - SQL: 55.1%]