kivar
huviline
Registreerunud 09.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 2,4
|
postitati 03.11.06 18:07
|
|
|
Audi A4 odomeetril dEF näit?
Tere!
Mure selline, et spidomeetri näidu asemel on näidikul kiri "dEF", ei ODO näitu, ei Trip-i. Tean, et kui viimati sõitma läksin oli asi norm ja tagasi
tulles ning autot seisma jättes avastasin, et selline kiri ees! Olen peale seda ka tsipa sõitnud, midagi erilist ei tähelda, ei teagi mida arvata? On
kellegil kokkupuuteid olnud sellise probleemiga? Kõik arvamused - nõuanded on teretulnud!
Tänud ette,
Ivar
Auotks A4 Avant - 98a, 2,4
|
|
|
DiaLAB
huviline
Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant
|
postitati 04.11.06 17:50
|
|
|
Viga DEF tähendab spidomeetri tarkvara checksum errorit ja tekib tavaliselt ala/üle pinge tagajärjel, siis kui protsessor ei suuda teatud staadiumis
korrektselt talletada eepromi informatsiooni ja hilisemal kontrollimisel (tavaliselt peale süüte reseti) see osutub valeks. Kas aku on piisavalt hea?
|
|
|
kivar
huviline
Registreerunud 09.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.11.06 22:00
|
|
|
Akuga ei ole probleeme olnud, käima veab ilusti. Mingit kõva pingelangust ei ole ka nagu täheldanud käivituse hetkel.
|
|
|
DiaLAB
huviline
Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.11.06 06:29
|
|
|
Ega seal muud lahendust pole kui remont või väljavahetamine. Remondi jaoks pead spidoka kas Tartu saatma või autoga kohale veerema. Alustuseks oleks
abiks kui saaks teada mis firma toodang on. Selleks oleks vaja diagnostikaga sisse korra logida ja vaadata mis jutt kirjutatakse "Component" välja
taha, paha ei teeks ka teada milline VAG label asjal on (võiks välja näha 8D0 919 XXX X võibolla isegi 8D0 920 XXX X). Kui sellise info suudaksid
edastada siin, oleks abiks.
|
|
|
kivar
huviline
Registreerunud 09.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.11.06 17:42
|
|
|
Tundub, et oled varem sellise probleemiga kokku puutunud! Mis see remont või väljavahetamine maksma võiks minna/aega võtta? Spidokat ma maha võtma
ilmselt ei hakka, pole selleks ei kohta, aega ja ilmselt ka piisvalt tööriistu. Jääb veel teine variant! Kas suvalises diagnostikat tegevas
remonditöökojas saab "sisse logida" ja vajaliku infi kätte? Suht tume maa minu jaoks, pole mingeid kokkupuuteid olnud selliste teemadega!
|
|
|
DiaLAB
huviline
Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.11.06 19:12
|
|
|
Suvaline VAG diagnostikaga tegelev firma suudaks selle info Sulle anda, niiet otsi kohta kus Sa saad ja ...
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.11.06 19:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kivar
Spidokat ma maha võtma ilmselt ei hakka, pole selleks ei kohta, aega ja ilmselt ka piisvalt tööriistu. |
Minu A4'l on see väga lihtne. kahe kuuskant poldikesega ta ainult kinni ongi. rooli peal on üks kate mis tuleb lihtsalt tõmmates maha ja ongi kruvid
näha juba
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.11.06 19:40
|
|
|
Kontakteeru homme, VAG ja oskused olemas ning nüüdsest ka töökoda Tallinna kesklinnas.
|
|
|
|
kivar
huviline
Registreerunud 09.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.11.06 17:16
|
|
|
Nädala algul pole aega asjaga tegeleda, ilmselt nädala teisel poolel!
|
|
|
R@ints
huviline
Registreerunud 16.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 - MB W210
|
postitati 12.11.06 09:32
|
|
|
Mul sama probleem vana A6,ga!
Trip näidu asemel on DEF.
Kütuse ja temp kellad ka tummad.
Mida teha?
R@ints.
|
|
|
|
InTz
huviline
Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V
|
postitati 06.03.08 20:36
|
|
|
sama mure ka siin.
Sai c4 audi 100'le avariilise c4 a6'e VDO kellad sisse tõstetud, kuid odomeetril kiri "def." ning kütusenäit ja temperatuuri näidik tummad. Oskab
Tallinna piirkonnas keegi aidata?
Edit:
Probleem lahendatud kasutaja Dixi abiga.
Audi - Home Of Quattro
|
|
|
|
darkSlide
huviline
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8
|
postitati 10.03.08 12:15
|
|
|
endal a4 oli sama jama, ühel hommikul käivitades andis armatuur alla ja läks lolliks, pöördeid näitas +100 koguaeg juurde, kütuseseier näitas ka alati
vähem kui tegelikult oli ja kõige vägevam oli temp seier, mis käivitamisel hyppas 120 kraadi peale ja siis vaikselt läks nulli ja sinna ka jäi,
uurisin veits ja asi lahenes lammarist uus plokk tuhande eegu eest ja korras, remondiga ei viitsinud jändama hakata!
|
|
|