Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: gislaved nord frost 5 VS gy ug 500 (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2769)
TanelJ
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Ford Probe 24V 2.5L V6 120kw '96a

postitati 02.11.06 19:42 Tsiteeri

Mulle öeldi rehvitöökojas, et 1000km rahulikku sõitu - käsipidur tuleb mõneks ajaks ära unustada ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.06 19:52 Tsiteeri

TM oktoobri nr naelrehvide testis oli Gislaved NF5 4. kohal 8,8 punktiga ja Goodyear UG500 läks suht kehvasti ja see on 9. kohal 8,1 punktiga. Kokku oli testis 12 rehvi, viimased on Nankang 6,6 ja Wanli 6,1.
Testi võitsid Michelin X-Ice North ja Nokian HKPL5, mõlemal 8,9.

Gislavedi puhul on hea - pidamine jääl ja lumel ning suunakindlus; halb - pidamine märjal asfaldil.

Goodyeari puhul on hea - pidurdamine lumel; halb - suunakindlus ja pidamine lörtsis.

Samas Autolehe testis oli Goodyear jälle testi parimate seas :P Aga seal olid ka teised tingimused. TM hindas rehve raskemates põhjamaa talvetingimustes, aga nagu ma aru saan, siis Autoleht refereerib saksa talvetingimuste testi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 03.11.06 04:03 Tsiteeri

Sõitsin eelmine aasta Goodyear UG500 ja olen nende rehvidega väga rahul , suutsin talve jooksul välja sõita aint 4 naela, jah kui norida siis müra on neil natuke suur ja sel aastal on ug500 mingid uue tehnoloogiaga naelad mis pidid väga hästi sees pidama ja hind on kah kallim kui eelmine aasta

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 03.11.06 09:09 Tsiteeri

olen sõitnud nii nf3 ug500 ja nf5'ga

viimasega küll alles teist päeva, ug500 neist nagu üldse ei meeldinud, sellise pasa sees mis meil siin stabiilselt maas, ei saanud eriti kohapealt minema ja auto ujus korralikult, pidurdasid rehvid päris hästi. nf3 meeldis väga, asfaldil on auto tõesti natuke pehmem, auto keerab veidi rehvi peal enne kui suunda muutma hakkab. nf5 kohta 2 päeva kogemusel ei saa tegelikult väga midagi öelda, aga auto on lumise ja jäise tee korral nagu teele naelutatud. esimene pool päevast kui suvekad veel all olid, oli oluliselt lõbusam, peale rehvivahetust sain ainult 30'ga sõitvatest autodest aru et libe vist on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mkendra
huviline

Registreerunud 27.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: mis iganes kätte juhtub

postitati 03.11.06 22:12 Tsiteeri

nf3 kohta on ka arvamus olemas,kuna 2 aastat olen jäärada sõitnud moditud nf3'dega ja pidamine on neil hea ning sellel aasta on hakkan ka nf3'ga sõitma,kummid sai nädala alguses ostetud ja praegu on sissesõitmisel.tuttav ostis nf5'd ja nüüd saab hakata võrdlema kumme

MK
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 04.11.06 07:35 Tsiteeri

UG 500 on üks parimaid, julgen öelda enda kogemusest. Küllaga tugeval linnasõidul jms ketsitamistele ei pea vastu asfaldil/lörtsisel asfaldil. Lumel ning jääl on superrehv.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 04.11.06 07:53 Tsiteeri

Nende ajakirjas ilmuvate testidega on täpselt nii, et rehvitootjad panevad testiks palju parema rehviseguga rehvid, see, mis poeletile jõuab, on miskit muud. Konkreetne näide oli aasta tagasi Continentaali WinterVikingContact3-ga, see ristküliku kujuga naasta. Testis oli suber hea, kuid tegelikkuses... rehvisegu hoopis tugevam. Räägin ühe tuntud rehvieksperdi hinnangut ning teadmist sesvallas. Kusujuures, Hankook on tulnud turule analoogse mustriga, nagu NF3, tundub väga ok rehv, just segu pehmuse kohapealt, ei, ma ei tee reklaami, tunduvalt soodsam, kui originaal NF3.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 04.11.06 08:36 Tsiteeri

kasutan ka nüüd Nf5 rehve ja mis oska öelda võrreldes varasemate rehvidega (eelmine aasta oli nf3 ja vana ivalo).

väga vaiked, naelamüra pole üldse ja maanteel ka täielik vaikus, ei mingit undamist (vb oma osa on selles ka meeletul pigimatil autos...)
suuna hoidmine on väga hea ja kohaltminek samuti, kuid pidurduselt võiksid veidi paremad olla, eriti kinnisõidetud ja jäisel lumel, mis omakord kaetud värske v kerge pudruga

aga üldiselt talv on ees alles, eks kevadel kergem muljetada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
aifu
huviline

Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 3,2 Q sedaan

postitati 05.11.06 17:00 Tsiteeri

Panin hommiku alla tutikad Goodyear UG500 ja olin päris imestunud,et naela müra peaaegu ei olnudki.Ei mäleta enam teiste autode naelrehve,mis aja jooksul kasutanud aga kevadel kui suvekad alla said siis kõrv lausa puhkas..olen väga rahul

MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.06 18:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
mul siis ug 500 aga ega ma ei kurda eriti naela müra üle aga kummi müra üle. enne pole müra nii sisse tulnud.'
aga nf5 mis töö masinal all on naela müra metsik (alguses) nüüd juba hakkab vaiksemaks jääma vöi körv harjuma. kummimüra pole nf5 kuuldagi jälle.
Vöta nüüd kinni :D

kas sa ei arva, et müra erineb ka autode erineva heliisolatsiooni tõttu? või on tõesti töö- ja eraauto samad mudelid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aifu
huviline

Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 3,2 Q sedaan

postitati 05.11.06 19:05 Tsiteeri

Kuna olen kõva suitsumees on aken pidevalt lahti ja naela klõbinat on minimaalselt.Kardan ainult ug 500 naelte pärast--uuel tüübil on nad nii peenikesed,et kuidas nad küll vastu peavad?

margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 06.11.06 05:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mth
olen sõitnud nii nf3 ug500 ja nf5'ga

viimasega küll alles teist päeva, ug500 neist nagu üldse ei meeldinud, sellise pasa sees mis meil siin stabiilselt maas, ei saanud eriti kohapealt minema ja auto ujus korralikult, pidurdasid rehvid päris hästi. nf3 meeldis väga, asfaldil on auto tõesti natuke pehmem, auto keerab veidi rehvi peal enne kui suunda muutma hakkab. nf5 kohta 2 päeva kogemusel ei saa tegelikult väga midagi öelda, aga auto on lumise ja jäise tee korral nagu teele naelutatud. esimene pool päevast kui suvekad veel all olid, oli oluliselt lõbusam, peale rehvivahetust sain ainult 30'ga sõitvatest autodest aru et libe vist on.
ug 500 ujuvadki kui väljas on + kraadid , aga nii kui ilm miinustesse läheb on pidamine väga hea.

Reimers
huviline

Registreerunud 17.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.06 15:32 Tsiteeri

täna sain siis ka omale UG500 alla ja olen väga rahul! Muidu teeninduses öeldi et uuena on UG 500 väga head aga kui on kulunud juba poole peale siis ei ole enam pidamist kuna lamelli muster ei ole lõpuni sinna pressitud ! Niiet öeldi et Nord Frost oleks parem valik kuna peab kauem vastu aga muusosas kiideti UG 500 samuti ! Muidu täna sõitsin ja pidamine on :o alguses arvasin et ABS ei tööta enam kuna imelikul kombel oli pidamine nii hea et ABS ei ragisenudki enam jalge all :) ema auto all on UG400 ja nendel igatahes nii hea pidamine küll ei ole (sõitsin nädala)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.06 19:26 Tsiteeri

Jjah, eks selle kommenteerimisega on nii nagu on. Objektiivset infot saavad anda ilmselt ainult need, kes konkreetselt mõlema rehviga SAMA auto all sõitnud on. Vastasel juhul on seis, et iga l**s kiidab ikka oma v****. Ise kasutan NF3 ning rahul. Vbla kui kasutaks UG500, oleks samuti rahul, siiamaani aga usun Tehnikamaailma rehviteste, kus võrdsetel alustel rehvid testi pandud ja tulemused ka kõikidele soovijatele 29.- krooni eest saadaval on : )

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.9% - SQL: 72.1%]