Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Keskluku jama (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1197)
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 02.11.06 15:27 Tsiteeri
Keskluku jama

Mure siis selline, et täna hommikul suure külmaga õnnestus mul keerata võti sisse puruks... Sain võtme kätte ja õnneks kattus isa auto võti ja sain uksed lahti.

Käisin tegin siis uue võtme ja juhipoolt kesklukk ei ava ja teeb ainult juhiukse lahti. Kõrvalistuja poolelt avanevad/lukustuvad kõik ja juhiuks ka.
Et kus see jama võib olla?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaspa
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.06 09:16 Tsiteeri

Minu "sigaril" juhtus samasugust asja nelja aasta jooksul ikka päris mitmel korral. Aitas see kui võtsin välja kaitsmeplokist keskluku kaitsme, siis sulgesin ukse ja keerasin võtmega mõned korrad ust lukku ja lahti. Kaitse sisse tagasi ja asi toimis. Edu proovimisel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 03.11.06 09:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaspa
Minu "sigaril" juhtus samasugust asja nelja aasta jooksul ikka päris mitmel korral. Aitas see kui võtsin välja kaitsmeplokist keskluku kaitsme, siis sulgesin ukse ja keerasin võtmega mõned korrad ust lukku ja lahti. Kaitse sisse tagasi ja asi toimis. Edu proovimisel.

kus juures asi võib olla ka ukse vahelisel juhtmestikus. minul sigaril oli seal üks juhe puru ja tegi sama moodi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaspa
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.06 15:57 Tsiteeri

Juhtmed olid kõik OK. Esimene kord saigi viga sealt otsima hakatud kuid tulutult. Siis lahtise uksepolstriga sai selle lülitiga seal mängitud ja asi hakkas tööle. Sama asja juhtus ka kõrvalistuja poolse uksega. Seal toimetasin samamoodi ainult, et nuppu liigutasin ukse avatud asendis. Peale esimest korda mina uksepolstreid enam maha kiskuma ei pidanud. Asjast jäi tegelikult selline mulje, et kesklukk tahtis vahel lihtsalt "restarti".

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 27.2% - SQL: 72.8%]