Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K: coupe akende kohta talvel. (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1737)
Antt
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.8Q

postitati 30.10.06 08:44 Tsiteeri
K: coupe akende kohta talvel.

nüüd esimesed külmad tulnud ja esimesed tõsisemad probleemid.
küsiksin siis küsimuse: Kas üldse midagi annaks teha talvel, et Coupe aknad ei jäätuks kinni, et neid alla saaks lasta?
ning kui näiteks kinnijäätunud akent alla lasta ja kui ta on nii kõvasti kinni jäätunud, et ei liigu üldse kohe.. et mis siis juhtuda võib? (kas midagi nende akende mootoritega vms?)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 30.10.06 09:31 Tsiteeri

Kui Sa vajutad nuppu, aga aken liikuda ei jõua, siis see küll mootorile midagi halba ei tee. Kui klaas on üleval ja kindluse mõttes ikka üle vajutada ja klaas ei liigu, siis on ju sama efekt...tõmbab tuled korraks ära janii. Coupe'l vast suurem probleem ukse lahti saamisega, kui klaas kinnikülmunud on. Klaasitihend ei ole ka kummist, vaid mingist sametist vms. ja ma ei kujuta ette, kas toda õlitada tohib/saab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
malone32
huviline

Registreerunud 23.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: R8 V10 Plus & Shelby GT 500

postitati 30.10.06 12:33 Tsiteeri

Olin siis sama probleemi ohvriks täna hommikul. Uksed, aknad ja tagaluuk kinni külmunud. Sai tehtud silikonõliga tihendid üle ja eks näeb kas külmub kinni või mitte. Hyundai Trajeti ja Audi 80 B3 puhul silikonõli igatahes aitas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Antt
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.06 21:15 Tsiteeri

eks proovin silikoonõli siis, elame näeme.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Antt
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.06 17:48 Tsiteeri

on veel ideid kellegil?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 02.11.06 09:40 Tsiteeri

Kas silikoonõlist polnud siis kasu? Ma ise olen tihendite määrimiseks Turtlewax'i tahket silikoonpulka kasutanud. Selline liimipulka meenutav vidin. Sellele riidemoodi katuseluugitihendile mõjub ta igatahes paremini kui vedel silikoonõli.

See kehtib siis kere küljes oleva tihendi kohta. Kui ta Sul klaasi ja ukse vahelt nii ära jäätub, et klaas ei liigu, pole ilmselt millestki peale üles soojendamise abi. Küttetraat tihendi alla. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Antt
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.06 09:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Kas silikoonõlist polnud siis kasu? Ma ise olen tihendite määrimiseks Turtlewax'i tahket silikoonpulka kasutanud. Selline liimipulka meenutav vidin. Sellele riidemoodi katuseluugitihendile mõjub ta igatahes paremini kui vedel silikoonõli.

mis hinna klassi selline asi v6iks kuuluda?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 02.11.06 09:44 Tsiteeri

Ei mäleta, paar aastat tagasi (vist Prismast) ostsin. 50.- kandis ehk.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Leht
huviline

Registreerunud 18.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: S4

postitati 06.11.06 06:37 Tsiteeri

mina isiklikult kasutan kaa seda Turtlewax'i tahket silikoonpulka ja olen siiamaani rahul,uksed pole enam kinni jäänud ja seda sametlist osa pole ma määrinud aga kukuõli küll külmus kinni ja ei saand enam võtit lukuauku :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 06.11.06 06:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Leht
mina isiklikult kasutan kaa seda Turtlewax'i tahket silikoonpulka ja olen siiamaani rahul,uksed pole enam kinni jäänud ja seda sametlist osa pole ma määrinud aga kukuõli küll külmus kinni ja ei saand enam võtit lukuauku :mad:

Need lukuõlid aitavad tõesti ajutiselt ja ühtalsi teed omale karuteene, sest lukk käib hiljem tunduvalt halvemini või jääb üldse kinni. Erinevaid lukusulasid proovinud, aga ei soovita.
Kui tõesti muidu ei saa, võtke see tefloniga turtle waxi lukusula. Võibolal on ka midagi paremat, aga see hoidis mõnda aega lukud töös.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Lauri756
huviline

Registreerunud 03.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.06 13:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Leht

mõistlik on võtta selline lukusula, mis lisaks sulatamisele määrib ka lukku, odavad lukusulad seda reeglina ei tee ja siis on varsti lukk õhtal.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 29.1% - SQL: 70.9%]