Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Tsitaat: | Algselt postitas: krss
Quattro elamuste saamiseks ma oma suurel Quattrol vist enne detsembrit ei plaanigi talvepapusid alla kruvida |
ma loodan et sa ajad oma elamusi taga avatud liiklusele suletud alal. |
õige tähelepanek, ma ei saa aru miks inimesed ei mõista seda fakti, et kui teised söidavad talverehvidega ja sina lased liugu suvekatega, siis oled
kõva mees ja saad köigega hakkama ? füüsikaseadused on kõigile samad, paraku. Mõtle nüüd ise kui su ees pidurdab järsult naeladega söiduk, sul võib ju
25 m vahet olla aga mida sa teed libeda peal blokkis rataste või ainult nurruva ABS'iga ? mitte halligi - igakord pole ka võimalus kusagile kõrvale
keerata. Samuti kõik vöötrajad jms, kus inimesed liiklevad, alati ei pruugi sa mõnda jobu kes üle tee kavatseb joosta nähagi, tihi päästaks ju head
rehvid selle õnnetuse ära. Pealegi, kui mingi jamaga hakkama saad siis pole mõtet küll süüdistada, et Eesti liikluskultuur on olematu ja kõik on
jobud. Enne võiks enda kapsaaeda vaadata ja mõelda, kas ka talverehvide vahetamine võiks kultuuris rolli mängida? - minu arvates mängib paljugi! Ja
pealekauba, eks kõigil ole ju võimalus talvel jäärajal näidata kui kõvad sõidumehed nad on. See üksteise ületrumpamine ja teisest parem olemine hakkab
juba vaikselt vastu. Fakt, et autoks on Audi ja pealekauba õnnis asi quattro, ei ole minu arvates küll mingi asi millega teistest parem olla. Ega nimi
meest riku, mees ikka nime...
No offence!
|