tron22
huviline
Registreerunud 21.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 quattro
|
postitati 29.10.06 19:22
|
|
|
k.küsimused A8 kohta
A8 quattro 4,2 98a 1.olen näinud 7 seeria bmw del suundasid mis on läbipaisvad õrna
musta tooniga maru ilusad kas A8 kaa selliseid leidub 2.libedaga proovisin rattaid ringi lasta krra võttis siis aga miskit nagu pidurdas vms aga
veojõukntrolli tuli põlema ei hakkanud kas sellel siis on see peal kui ei siis mis see ratta ringi võttmist takkistab.
3. tiptronik käigukastiga ka midagi imelikku kui pidureid ei vajuta ja ta käikke ise alla laseb siis kui paneb esimese käib
päris kõva jõnks läbi. 4. mis õli oleks hea mootorisse panna.
5.kui väljas +1 kraadi läheb auto väga aeglaselt soojaks 6.kuidas itaalia keelt displeil vahetada saab ja mis keele variandid seal
üldse on. 7.ja pensu seier valetab kui punase juurde hakkab jõudma kukkub järsku nulli ja
tükk aega hiljem alles tõuseb kas sellega saab midagi ette võtta või tuleb midagi vahetada. 8.aidake palun olen audi suhtes täielik võhik enne
oli bmw e38 seal oli asi vähe lihtsam 
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 29.10.06 21:10
|
|
|
1. pole näinud
2. EDS/EDL, või ESP - elektrooniline difrilukk või stabiilsuskontroll
3. jõks tuleb ülekandearvu erinevustest
4. mina kasutasin neste 5w/40, eelmine talv -30 ja matsupill.
|
|
|
tron22
huviline
Registreerunud 21.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.06 21:20
|
|
|
kas se ülekande erinevus on brobleem või on see normaalne
|
|
|
tron22
huviline
Registreerunud 21.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.06 21:28
|
|
|
EDS/EDL, või ESP - elektrooniline difrilukk või stabiilsuskontroll kui nendest miski on peal kas siis displeil ei peaks mingi asi vilkuma hakkama kui
ratta ringi võttab. mul hakkab midagi takistama ratta ringi võttmist kuid dipleil midagi ette ei tule
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
postitati 29.10.06 22:37
|
|
|
Selle ratta ringikäimise koha pealt - oled teadlik, et Quattro ei tähenda tagavedu, nagu su pemaril oli?
to Spcvnd:
Sa annad ka laheda vastuse -"jõnks tuleb ülekandearvu erinevustest"
selle teadmiseg pole naq midagi peale hakata.
to tron22: "kas se ülekande erinevus on brobleem või on see normaalne" - see küsimus on isegi parem, kui Spcvnd'i vastus.
PS. Soovitan kõikide käikude ülekandearvud samaks viia, siis peaks jõnksatudes ära kaduma...
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.06 17:53
|
|
|
5. termostaat kutu
6. vag-com + kaabel abiks + läpaks
7. ilmselt andur kalab
8. mis e38'l siis lihtsam on?
pidurdades kasti allavahetamisest,
sõnastus oli ilmselt natuke vale, liiga suureset erinevusest... pole uue D2 A8ga sõitnud, seega ei oska öelda kuidas uuel see toimib, mul tegi täpselt
sama moodi, kast toimis muidu ideaalselt. tiptronic kasti lammutanud ei ole, vana mehhaanilise mersu kasti näitel võiks öelda, et lint ei suuda
piisavalt hoogu pidurda või midagi. ei ole elukutseline automaatkasti mehhaanik kah.
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.06 18:43
|
|
|
Right back at you: sinu "see tuleb ülekandearvu erinevusest" on ka väga mõttettu möla. Ütle parem miks see nii on, et käigud jõnksuga vahetuvad, kui
sa nii asjalik oled.
Mul küll kolmene kast, aga äsja remonditud ja peaks olema nagu uus, kuid külmalt käib ka jõnks, kui 60->0 pidurdada ja 20km/h juures 1. käik sisse
läheb.
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.06 19:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HannesT
Right back at you: sinu "see tuleb ülekandearvu erinevusest" on ka väga mõttettu möla. Ütle parem miks see nii on, et käigud jõnksuga vahetuvad, kui
sa nii asjalik oled.
Mul küll kolmene kast, aga äsja remonditud ja peaks olema nagu uus, kuid külmalt käib ka jõnks, kui 60->0 pidurdada ja 20km/h juures 1. käik sisse
läheb. |
tänud komplimendi eest, aga sellise suhtumisega noormeestega ei hakka aega raiskama.
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.06 19:57
|
|
|
OT: Mina ei öelnud sulle halvemini, kui sina mulle, kusjuures sina alustasid. Ja oma esimeses postis ma sind ei kritiseerinud(said valesti aru), vaid
arvasin, et sa teed nalja. Peace.
|
|
|
tron22
huviline
Registreerunud 21.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.06 16:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: spcvnd
5. termostaat kutu
6. vag-com + kaabel abiks + läpaks
7. ilmselt andur kalab
8. mis e38'l siis lihtsam on? |
e38 oli see lihtsam et kui on veojõu kontroll peal siis oli kaa nupp ASC sisse või välja ja comp näitab et asc töötab ja et tee on libe a8 ei saa
aru miss tal siis lõppudelõpuks onn või ei ole
|
|
|
tron22
huviline
Registreerunud 21.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.06 16:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HannesT
sa nii asjalik oled.
läheb. | mul teeb kast ka sooja mootoriga seda jõnksu kas peaks minema kontrolli või pole põhjust
muretsemiseks
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.06 21:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tron22
e38 oli see lihtsam et kui on veojõu kontroll peal siis oli kaa nupp ASC sisse või välja ja comp näitab et asc töötab ja et tee on libe a8 ei saa
aru miss tal siis lõppudelõpuks onn või ei ole |
sul ilmselt EDS/EDL, siis ei ole mingeid märguandeid ega nuppe, kõik käib automaatselt.
|
|
|
tron22
huviline
Registreerunud 21.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.06 21:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: spcvnd
Tsitaat: | Algselt postitas: tron22
aru miss tal siis lõppudelõpuks onn või ei ole |
sul ilmselt EDS/EDL, siis ei ole mingeid märguandeid ega nuppe, kõik käib automaatselt. | siis küll
tänan 
|
|
|
tron22
huviline
Registreerunud 21.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.11.06 14:03
|
|
|
mul kustus esi paneelil temperatuuri näiduki valgus kas seda saab ise vahetada ja kuidas seda blokki kätte saab
|
|
|